You are currently viewing Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Τι είναι η κατασκευή ιστοσελίδων;

Κατασκευή ιστοσελίδων ή ανάπτυξη ιστοσελίδων (web design ή web development), είναι η διαδικασία ψηφιακής παρουσίασης των παρεχόμενων υπηρεσιών ή προϊόντων μιας επιχείρησης στους υποψήφιους “πελάτες”. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλές ιστοσελίδες που δεν έχουν ως στόχο την προσέλκυση πελατών. Εμείς ως Digital Agency ασχολούμαστε μόνο με επιχειρήσεις ή φυσικά πρόσωπα που στοχεύουν σε ανάπτυξη του brand τους αλλά και στην αύξηση του κύκλου εργασιών τους.

Για ποιους λόγους να κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα;

Ζούμε σε εποχές που το διαδίκτυο έχει εξελιχθεί σε τεράστιο βαθμό και όλοι είμαστε καθημερινοί χρήστες του. Αγαπάμε να βρισκόμαστε στο διαδίκτυο και δεν είναι λίγες οι φορές που σκεφτόμαστε τι θα κάναμε αν δεν είχαμε ή πώς ζούσαμε παλιότερα χωρίς internet.

Εφόσον το διαδίκτυο είναι ένα σημείο συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού χρηστών, δημιουργείται αυτομάτως και ο κύριος λόγος ύπαρξης της ιστοσελίδας σας. Δεν είναι λίγες οι επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο που αύξησαν τους τζίρους τους τα τελευταία χρόνια, λόγω της μεθοδευμένης παρουσίας τους στο internet.

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι το σπουδαιότερο σημείο εκκίνησης και μετέπειτα πραγματοποιείται η διαφήμιση ή η προώθηση ιστοσελίδων όπως αλλιώς αναφέρεται. 

Εμείς πιστεύουμε πολύ και αγαπάμε το διαδίκτυο όχι μόνο γιατί είναι η δουλειά μας, αλλά γιατί οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από τις δυνατότητές του και να αποκτήσουν την επαγγελματική ανάπτυξη που επιθυμούν και αναζητούν.

Είναι καλό, όμως, να σημειωθεί ότι η προβολή μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο, εάν δε γίνεται με μια οργανωμένη στρατηγική και από ανθρώπους που έχουν γνώση και εξειδίκευση, θα έχει κακές επιπτώσεις.

Επομένως, είναι καλό να διαθέτετε ιστοσελίδα καθώς:

 • Θα βρείτε κοινό που θα αγαπήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας,
 • Η φήμη, το brand & η απήχηση της επιχείρησής σας θα φτάσει πιο μακριά από την περιοχή σας, την πόλη σας και τη χώρα σας,
 • Θα αυξήσετε το πελατολόγιο και τον κύκλο εργασιών σας,
 • Θα έχετε προσαρμοστεί με τα σύγχρονα δεδομένα με την παρουσία σας στο internet,
 • Επιπρόσθετα, θα μελετήσετε και θα αναλύσετε τη δική σας θέση στην αγορά έναντι των ανταγωνιστών σας.

κατασκευή-ιστοσελιδας

Τι να προσέξετε στην κατασκευή ιστοσελίδων;

Ως γνωστόν, όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση, υπάρχει και μεγάλη προσφορά!

Δεν είστε λίγοι εσείς που μας αναφέρετε πως έχετε μπερδευτεί κάνοντας έρευνα για κατασκευή ιστοσελίδων, με συνέπεια να μην εμπιστεύεστε κανέναν για να φτιάξετε ένα site. 

Δεν έχετε, όμως άδικο. Και εμείς στη θέση σας θα ήμασταν μπερδεμένοι! Αν μπορεί να σας βοηθήσει η σκέψη μας και να φανεί χρήσιμη, θα σας πούμε ότι όλοι οι κατασκευαστές ιστοσελίδων σκεφτόμαστε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με διαφορετικό τρόπο.

Ακόμη και τα εργαλεία, τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε πολλές φορές είναι διαφορετικά.

Μην περιμένετε να βρείτε τον τέλειο ή να μάθετε πώς δημιουργείται μια ιστοσελίδα για να μην σας κοροϊδέψουν. Ήδη έχετε χάσει χρόνο που είναι πολύτιμος, καθώς οι ανταγωνιστές σας “τρέχουν”!

Το σημαντικότερο είναι να αποκτήσετε μια ιστοσελίδα σε ένα καλό balance ποιότητας και χρημάτων που θα δαπανήσετε! Διαβάστε μερικά tips παρακάτω που πρέπει να προσέξετε για τη δικη σας ιστοσελίδα! 

Τι να προσέξετε:

 • Μακριά από συγγενείς και φίλους

Αφήστε ήσυχους τους συγγενείς και τους φίλους των φίλων που απλά είναι προγραμματιστές και “γνωρίζουν” να κατασκευάζουν ιστοσελίδες.

Όταν ασχολείστε με την προβολή της επιχείρησή σας & για να σας επιστρέψει τα προσδοκώμενα, είναι βέλτιστο να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να μην υλοποιηθεί η ιστοσελίδα σας από άτομα με μικρή εμπειρία που θα πειραματιστούν και θα μάθουν πάνω σε εσάς. Θα χάσετε χρόνο, χρήματα και θα μείνετε απογοητευμένοι.

 • Απευθυνθείτε σε εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων

Βρείτε μια εταιρεία που κατασκευάζει ιστοσελίδες και έχει μια καλή παρουσία στο χώρο. Δείτε τα έργα τους και βρείτε κάποια που θα σας αρέσουν, διαβάστε κριτικές που άφησαν οι πελάτες τους στο Google My Business ή στα Social Media & κάντε ένα ραντεβού μαζί τους να δείτε πώς σκέφτονται.

Είναι αναγκαίο η ομάδα που θα κατασκευάσει την ιστοσελίδα να μην έχει μόνο γνώσεις development. Η ομάδα πρέπει απαρτίζεται από designer για να αναπτυχθεί ένα όμορφο UI (user interface) και να ενισχυθεί σημαντικά το UX (user experience) μέσω της στρατηγικής που θα δώσει ο digital marketer.

Ο copywriter είναι αυτός που θα χτίσει τα κείμενα και γενικά το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας για να γίνετε κατανοητοί προς τους χρήστες σας.  Την ομάδα συμπληρώνει και ο τεχνικός hosting για να δημιουργηθούν δομημένες ρυθμίσεις ασφαλείας και αξιόπιστης λειτουργικότητας του site και των email σας.

 • Σκεφτείτε και μελλοντικά

Για να διαθέτετε μια ιστοσελίδα δεν αρκεί απλά να την κατασκευάσετε. Θα πρέπει να την συντηρείτε και να την ανανεώνετε. Οι ιστοσελίδες διαθέτουν διάφορα υποπρογράμματα και λογισμικό. Λογισμικό διαθέτει και το κινητό μας. Για τη βιωσιμότητα του κινητού σας κάνετε τα update που σας προτείνει. Έτσι, και η ιστοσελίδα σας χρειάζεται αναβάθμιση.

Μόνο που δεν μπορείτε να το κάνετε εσείς, καθώς χρειάζεται γνώση development και μεγαλύτερο χρόνο απ΄ότι μια κινητή συσκευή. Δεν είναι, όμως, πολύπλοκη διαδικασία για έναν εξειδικευμένο developer.

 • Κρατήστε κεφάλαιο για να κάνετε διαφημίσεις

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι μόνο η αρχή. Για να δείτε αποτέλεσμα και να πετύχετε τους στόχους σας, πρέπει να κάνετε διαφημίσεις. Εκεί, με βάση το πλήθος των προϊόντων σας ή των υπηρεσιών σας που θέλετε να προβάλλετε, θα χρειαστείτε αντίστοιχα διαφημιστικό budget. Ένα πρόχειρο παράδειγμα έχει ως εξής:

 Αν ξεκινάτε την εύρεση κατασκευής ιστοσελίδας με 4.000€ προϋπολογισμό, μπορείτε να διαθέσετε τις 2.000€ για την κατασκευή ιστοσελίδας και το υπόλοιπο budget να διατεθεί για τις πρώτες διαφημιστικές καμπάνιες . Σε καμία περίπτωση μη διαθέσετε όλο το budget σε ένα σημείο, γιατί η ιστοσελίδα σας θα μείνει χωρίς προώθηση και θα απογοητευτείτε σύντομα.

Γιατί να επιλέξετε την IMBNet για κατασκευή ιστοσελίδων;

Δεν είμαστε μόνο μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, αλλά ένα οργανωμένο Digital Agency!

Η εταιρεία μας είναι μια από τις κορυφαίες ελληνικές διαφημιστικές εταιρείες που έχει αναλάβει πάνω από 500 projects. Λειτουργούμε από το Φεβρουάριο του 2013 και σε αυτό το διάστημα έχουμε αναπτύξει δεκάδες start up επιχειρήσεις, όπως επίσης και μικρομεσαίες. 

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και προετοιμάζουμε δοκιμασμένες στρατηγικές που θα τους βοηθήσουν. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους προγραμματιστές που διαθέτουν την τεχνογνωσία να σας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων.

Η ομάδα μας αναπτύσσει ιστοσελίδες με τη χρήση του WordPress που είναι ανοιχτού κώδικα λογισμικό. Το WordPress το χρησιμοποιούμε, όταν πρόκειται να κατασκευάσουμε ιστοσελίδες παρουσίασης επιχειρήσεων, υπηρεσιών, προσωπικές ιστοσελίδες για επαγγελματίες, site ειδήσεων και blogs.

Για την κατασκευή ιστοσελίδων ασχολείται ένα οργανωμένο team προγραμματιστών, designers, digital marketers και it managers.

Βλέπουμε το κάθε project ως μοναδικό και ξεχωριστό. Εμπνεόμαστε από εσάς τους ίδιους και προσπαθούμε το δικό σας site να σας αντιπροσωπεύει απόλυτα.
kataskevi-istoselidon

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι ιστοσελίδας που υπάρχουν;

Με βάση τις τελευταίες μετρήσεις του 2022 αναφέρεται πως  ο κυβερνοχώρος πλημμυρίζεται από ιστοσελίδες, οι οποίες αριθμούν περίπου τις 1,25 δισεκατομμύρια στο σύνολό τους. 
Δε θα ήταν άδικο να παρομοιάσουμε τον κυβερνοχώρο με το γαλαξία μας και τις ιστοσελίδες με τα υπαρκτά αστέρια που έχουν ανακαλύψει οι επιστήμονες, ένας αριθμός ουσιαστικά ασύλλληπτος!

Πολλές εταιρείες έχουν δημιουργήσει χιλιάδες εργαλεία, δεκάδες CMS και plugins για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Παρακάτω σας γράφουμε 4 τύπους ιστοσελίδων που συνήθως μας ζητάνε οι πελάτες μας.

 • Εταιρικά websites: Είτε έχετε μια μικρή η μια μεγαλύτερη επιχείρηση, είναι απαραίτητο να έχετε μια ιστοσελίδα όπου θα προβάλλει τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας. Επίσης, μπορείτε να προβάλετε το χώρο σας (αν είναι ανάγκη), ή και το προσωπικό σας. Έτσι θα δείχνετε ότι είστε μια έμπιστη επιχείρηση και οι υποψήφιοι πελάτες σας θα νιώθουν ότι έχουν να κάνουν με έναν επαγγελματία στον τομέα σας.
 • Ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop): Είναι οι ιστοσελίδες που διαθέτουν checkout, cart και επεξηγηματική προβολή προϊόντων. Εάν έχετε επιχείρηση που πουλάει προϊόντα σίγουρα χρειάζεστε e-shop και όχι άλλου τύπου ιστοσελίδα. Αρκεί να βρείτε την καλύτερη πλατφόρμα (CMS), που να ικανοποιεί τις δικές σας απαιτήσεις.
 • Iστοσελίδες χαρτοφυλακίου: Αν είστε φωτογράφος, σχεδιαστής μόδας, μοντέλο και οτιδήποτε έχει να κάνει με την προβολή της δουλειάς σας και μόνο τότε χρειάζεστε έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου. Ουσιαστικά θα δείχνετε το portfolio σας μέσα από δομημένες φωτογραφίες, γκαλερί και βίντεο. Η ιστοσελίδα κατασκευάζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να διαθέτει υψηλή ταχύτητα φόρτωσης και αρκετό χώρο στον server, καθώς είναι απαραίτητος για να αποθηκεύετε όλα τα αρχεία & projects σας.
 • Landing page ή αλλιώς σελίδα προορισμού: Είναι η καλύτερη δυνατή μορφή ιστοσελίδας για να πετύχεις ένα στόχο! Συνήθως είναι μια ενιαία δομή ιστοσελίδας που προβάλλει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν για λίγο χρονικό διάστημα σε στυλ προσφοράς. Είναι αρκετά επεξηγηματική και δημιουργεί ένα δυναμικό ύφος, με απώτερο στόχο ο μεγαλύτερος αριθμός επισκεπτών να μετατραπούν σε πελάτες!

Ποιες υπηρεσίες, που αφορούν την κατασκευή ιστοσελίδων, προσφέρουμε;

Η IMBNet έχει επενδύσει σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και σε σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να προσφέρει τις ποιοτικότερες υπηρεσίες στους πελάτες της, που αφορούν την κατασκευή ιστοσελίδων.
Διαρκώς εκπαιδευόμαστε σε νέες μεθόδους και λογισμικά που θα συμβάλλουν περισσότερο στο τελικό αποτέλεσμα προς τους πελάτες μας.
Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι εξής:

 1. Web Development
 2. Web Design
 3. Δημιουργία λογότυπου
 4. Σχεδιασμός περιεχομένου, όπως φωτογραφίες & βίντεο
 5. Σύνταξη και συγγραφή κειμένων
 6. Digital Marketing 
 7. Φιλοξενία ιστοσελίδας
 8. Κατοχύρωση ονόματος χώρου (είμαστε επίσημος καταχωρητής)
 9. Τμήμα support για μελλοντική υποστήριξη

Τι γίνεται αν δε θέλω να διαχειρίζομαι καθόλου την ιστοσελίδα. Μπορείτε να αναλάβετε αυτό το κομμάτι;

Φυσικά και μπορούμε να διαχειριστούμε την ιστοσελίδα σας!

Η ομάδα μας κρίνει απαραίτητη την υποστήριξή της, καθώς για να διαθέτετε πάντα μια επαγγελματική ιστοσελίδα, θα πρέπει να είναι ασφαλής, λειτουργική και ενημερωμένη, όπως προβλέπεται.
Εκτός από την κατασκευή ιστοσελίδων, η ΙMBNet έχει δημιουργήσει ένα τμήμα support που έχει ως στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των αιτημάτων των πελατών της.

Οι πιο σημαντικές από τις ενέργειες που πραγματοποιούμε είναι οι εξής:

 • Βασικές ενέργειες συντήρησης & αναβάθμισης plugins, κώδικα κ.ά,
 • Έλεγχος ασφάλειας ιστότοπου,
 • Σχεδιασμός και ανανέωση περιεχομένου,
 • Προσθήκη νέων άρθρων,
 • Αλλαγή σε τιμοκατάλογο υπηρεσιών,
 • Προσθήκη νέων υπηρεσιών – σελίδα προορισμού,
 • Εφαρμογή στρατηγικών μάρκετινγκ,
 • Έλεγχος εμπειρίας χρηστών,
 • Παρακολούθηση λειτουργικότητας των usability tools.

 

kataskeui-istoselidon

Ποια είναι τα 7 βασικά στάδια για κατασκευή ιστοσελίδων

Αρχικά, θα προγραμματίσουμε μια συνάντηση η οποία μπορεί να γίνει online ή δια ζώσης. Εκεί θα ελέγξουμε όλες τις απαιτήσεις του project και θα θέσουμε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Επιπρόσθετα, θα συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρετε.

Είναι σημαντικό για εμάς η ιστοσελίδα να αρέσει και σε εσάς και όχι μόνο να ικανοποιεί τις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Για το λόγο αυτό συζητάμε για το σχέδιο που σας αρέσει, ώστε οι designers μας να προσαρμόσουν το αισθητικό μέρος στα γούστα σας.

Επομένως, τα βήματα μας έχουν ως εξής:

 1. Μελετάμε, αναλύουμε και ανακαλύπτουμε τις υπηρεσίες σας
 2. Υιοθετούμε στρατηγική marketing
 3. Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα
 4. Υλοποιούμε το development
 5. Πραγματοποιείται ο τελικός έλεγχος
 6. Παρουσιάζουμε σε εσάς την ιστοσελίδα
 7. Ανεβάζουμε On Air το νέο σας site

Καθόλη τη διάρκεια κατασκευής της ιστοσελίδας σας, ο Project Manager θα φροντίζει για το χρονοδιάγραμμα παράδοσης χωρίς να υπάρχουν καθυστερήσεις. Επίσης, ο ιστότοπός σας θα διαθέτει όλες τις δυνατότητες που αναφέρθηκαν στην αρχή.

κατασκευή-ιστοσελίδων

Τι επηρεάζει το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας

Παρακάτω θα αναλύσουμε μερικούς παράγοντες που καθορίζουν και το τελικό κόστος κατασκευής μιας ιστοσελίδας.

Μέγεθος ιστοσελίδας

Όσον αφορά το μέγεθος της ιστοσελίδας, εννοούμε πόσες υποσελίδες έχουμε να δημιουργήσουμε επιπλέον εκτός από τη homepage. Αυτό εξαρτάται από το πλήθος των υπηρεσιών που θα παρουσιάσετε στο διαδίκτυο και που προσφέρετε ως επιχείρηση.

Είναι διαφορετικό το κόστος μιας ιστοσελίδας με 5 υποσελίδες από μια ιστοσελίδα με 30 υποσελίδες. Πολλαπλασιάζεται ο χρόνος υλοποίησης, άρα και το τελικό κόστος κατασκευής.

Περιεχόμενο ιστοσελίδας

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας πρέπει να είναι επαρκές, κατανοητό και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δικών σας πελατών. Η ομάδα μας μπορεί να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τη δημιουργία του περιεχομένου ή αν έχετε έτοιμο το περιεχόμενό σας, μπορούμε να συμβάλλουμε, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι άριστο.

Εξειδικευμένοι Μηχανισμοί

Μπορεί για τη δική σας επιχείρηση να υπάρχει ανάγκη υλοποίησης κάποιου έξτρα μηχανισμού. Αν, για παράδειγμα, διαθέτετε επιχείρηση rent a car θα υλοποιηθεί μηχανισμός booking – σύστημα κρατήσεων αυτοκινήτου και checkout για να πραγματοποιούνται οι πληρωμές.

Ακόμη έξτρα μηχανισμός μπορεί να είναι ένα calendar, όπου, για να προγραμματιστεί η online συνάντηση ,χρειάζεται να έχει πραγματοποιηθεί η αποπληρωμή της. Τέτοιοι και άλλοι πολλοί μηχανισμοί μπορούν να υλοποιηθούν κατόπιν συνεννόησης, όμως αυξάνουν το τελικό κόστος κατασκευής.

Περισσότερες ξένες γλώσσες

Μπορείτε να εμφανίζετε το δικό σας site μόνο στην Ελληνική version, όταν προσελκύετε Έλληνες. Αν, όμως ,χρειάζεται να προσελκύσετε και ξένους, καλό είναι το site σας να είναι δίγλωσσο. Δεν είναι, όμως, λίγες οι φορές που υπάρχει η ανάγκη για περισσότερες από 2 γλώσσες. Όσο περισσότερες είναι οι versions που θέλουμε να εντάξουμε στην ιστοσελίδα σας τόσο μεγαλύτερο είναι και το κόστος υλοποίησης.

Ποιο θεωρείται φυσιολογικό κόστος για κατασκευή ιστοσελίδων;

Υπάρχουν ιστοσελίδες που υλοποιούνται με 100€, με 200€ και γενικά με πολύ χαμηλό κόστος. Ακόμη και αν υλοποιήσετε μια ιστοσελίδα σε αυτό το χρηματικό εύρος, θα πρέπει να θυμάστε πως δεν είναι το ίδιο με μια ιστοσελίδα των 1.500€, επομένως, δε θα πρέπει να περιμένετε να έχετε όλες τις δυνατότητες που βλέπετε σε άλλα site ανταγωνιστών σας.

Αν πάλι δεν θέλετε να ξεφύγετε σε κόστος ,μπορείτε να μην κάνετε το site σας πολύ μεγάλο, να επικεντρωθείτε στις βασικές υπηρεσίες σας και μελλοντικά να το αναπτύξετε προσθέτωντας και άλλα στοιχεία και πληροφορίες, εφόσον έχετε αποσβέσει και το πρώτο κόστος υλοποίησης.

Η ιστοσελίδα είναι επεκτάσιμη και μπορεί ανά πάσα στιγμή να προστεθεί και άλλη υποσελίδα ή όποιος μηχανισμός επιθυμείτε. Πόσο κοστίζει η κατασκευή μίας ιστοσελίδας;

imbnet site kostos 1200 × 628

Με βάση τα παραπάνω, ένα φυσιολογικό κόστος κατασκευής ιστοσελίδας εκτιμάται από 990€ έως 2.200€.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η κατασκευή μιας ιστοσελίδας

Η ομάδα μας από την ώρα που θα έρθει σε συμφωνία μαζί σας, θα ξεκινήσει να οργανώνει το project. Ο χρόνος υλοποίησης εξαρτάται από το μέγεθος της ιστοσελίδας σας. Μια ιστοσελίδα που διαθέτει 4 υποσελίδες θα δημιουργηθεί σε μια εβδομάδα. Ενώ μια ιστοσελίδα που έχει 25 υποσελίδες, θα χρειαστεί περίπου ένα μήνα.

Ο υπεύθυνος του project φροντίζει πάντοτε, ώστε η παράδοση του έργου να γίνεται όπως έχουμε εξ΄αρχής συμφωνήσει.

Σύνοψη – κατασκευή ιστοσελίδων

Συνοψίζοντας η κατασκευή ιστοσελίδων αντιπροσωπεύει το εμπορικό σας σήμα και την επιχείρησή σας. Μπορεί να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό τις πωλήσεις και να διευρύνει το πελατολόγιό σας. Για να αποκτήσετε μια αποτελεσματική ιστοσελίδα καλό είναι να απευθυνθείτε σε μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που να έχει εμπειρία και να απαρτίζεται από ένα σύνολο εξειδικευμένων επαγγελματιών.

Η κατασκευή της ιστοσελίδας χρειάζεται απαραίτητα, ένα digital marketer που θα σχεδιάσει την στρατηγική και καθοδηγήσει το γραφιστικό τμήμα σχετικά με το UI/UX. Στη συνέχεια θα αναλάβουν developers που θα εφαρμόσουν ό,τι βλέπουν στο layout και θα προγραμματίσουν τυχόν εφαρμογές και μηχανισμούς.

Τέλος, ο τεχνικός φιλοξενίας θα ρυθμίσει την ιστοσελίδα να βρίσκεται στον κυβερνοχώρο και να έχει βέλτιστη ταχύτητα φόρτωσης.

Η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεση νέων πελατών, για να αναλάβει την κατασκευή ιστοσελίδων αλλά και τη διαφημιστική εκστρατεία στη συνέχεια.

Εταιρική Παρουσίαση Portfolio από κατασκευή ιστοσελίδων

1. Cosmedica Clinic – Διεθνή Κλινική Εμφύτευσης Μαλλιών

κατασκευη-ιστοσελιδων

Πλοηγηθείτε στο site εδώ —> www.gr.cosmedica.com

2. Helicopter Greece – Εξερευνήστε κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς με ασφάλεια και ευκολία με το Helicopter Greece!

κατασκευή-ιστοσελίδων

Πλοηγηθείτε στο site εδώ —> www.helicopter-greece.gr

 

Παρουσίαση portfolio Εταιρική – Case Study / Parts4tuning.gr


 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή απευθείας με τηλεφωνική κλήση.

–> Βρείτε μας και ακολουθήστε μας στο Instagram να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

 

bagde-instagram

 

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας απευθείας για μια αμεσότερη συνεννόηση.
"Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στις ανάγκες σας! "