Προώθηση Ιστοσελίδων

Δείτε την ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα της Google

Μόλις ολοκληρώσατε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Ποιο είναι το επόμενο βήμα?

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή ιστοσελίδα παρουσίασης της επιχείρησής σας την επισκέπτονται μόνο η εταιρία που την κατασκεύασε, εσείς και οι γνωστοί σας. Σε αυτό το σημείο πρέπει να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας, ώστε να αυξήσετε την επισκεψιμότητά της, και συνεπώς τις παραγγελίες και το πελατολόγιό σας. Στην ιστοσελίδα μπορούν να έχουν πρόσβαση όλοι, εφόσον βρίσκεται στον κυβερνοχώρο.

Καλή είναι η επισκεψιμότητα όμως θα πρέπει να είναι και επικερδής!

‘Να προτιμήσετε χαμηλή επισκεψιμότητα με περισσότερες παραγγελίες ή τηλεφωνικές επαφές παρά υψηλή επισκεψιμότητα με ανύπαρκτα αποτελέσματα’

Μορφές Προώθησης Ιστοσελίδων

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι προώθησης ιστοσελίδων που καθένας λειτουργεί διαφορετικά και όλοι μαζί συντελούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αρκεί να γίνεται με στρατηγικό τρόπο και στοχευμένα.

Η ομάδα μας εξ΄αρχής οργανώνει και σχεδιάζει τον τρόπο με τον οποίο θα προωθήσετε την ιστοσελίδα σας, καθώς σας παρέχει μόνιμη τεχνική συντήρηση και βελτίωση της διαφημιστικής σας εκστρατείας.

Συνεπώς, θα γνωρίζετε εξ΄αρχής το διαθέσιμο budget που θα πρέπει να επενδύσετε καθώς και τις μελλοντικές κινήσεις για την αύξηση των αποτελεσμάτων σας.

Παρακάτω σας αναλύουμε τις σημαντικότερες προωθητικές κινήσεις.

Προώθηση SEO

seoimage

Η «μάχη» της πρωτιάς !

Η αναρρίχηση της ιστοσελίδας σας στα πρώτα οργανικά αποτελέσματα της Google θα σας αποφέρει μόνο πλεονεκτήματα και αύξηση της επισκεψιμότητας. Όσο πιο στοχευμένες είναι οι Seo καμπάνιες, περισσότερο θετικά θα είναι και τα αποτελέσματα.

Η ιστοσελίδα σας βρίσκεται στην 1η σελίδα της Google. Ποια είναι τα οφέλη σας;

  • Α. Αύξηση της επισκεψιμότητας και συνεπώς των πωλήσεων και του πελατολογίου
  • Β. Ανάπτυξη του Brand σας Πανελλαδικά εφόσον θα βρίσκεστε στις περιβόητες δέκα οργανικές θέσεις
  • Γ. Συνεχόμενη διαφήμιση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας
  • Δ. Μείωση των διαφημιστικών σας εξόδων

Η προώθηση με Seo δε θεωρείται απλή και σύντομη εργασία. Προϋποθέτει σωστή στρατηγική marketing και γνώση των τεχνικών Seo ώστε να προσπελαστεί ο ανταγωνισμός.

Η ομάδα της IMBnet αποτελείται από εξειδικευμένους seo experts με μεγάλες επιτυχίες σε ανταγωνιστικές λέξεις – κλειδιά.

Ύστερα από έρευνα και μελέτη της ιστοσελίδας σας καθώς και του ανταγωνισμού ανακαλύπτουμε μαζί τις «δυνατές» λέξεις-κλειδιά για τη δική σας προώθηση. Οι λέξεις-κλειδιά επιλέγονται βάσει των επίσημων αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google. Λειτουργούμε συμβουλευτικά για τη δική σας επιχείρηση και συνεργαζόμαστε με σκοπό το κέρδος σας.

Τι κερδίζετε από τη συνεργασία μας;

  • Α. Αποδοτικές και στοχευμένες καμπάνιες SEO
  • Β. Γραπτή Εγγύηση για κατάταξη στην 1η σελίδα
  • Γ. Συντήρηση και Τεχνική Υποστήριξη
  • Δ. Αδιάκοπη εργασία για να φτάσετε στην 1η θέση της Google
  • Ε. Λογικές Χρεώσεις και διακανονισμό αυτών

Share This: