Προώθηση-ιστοσελίδας-με-SEO

Προώθηση Seo

Η IMBnet παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες σχετικά με την Προώθηση ιστοσελίδας με SEO για την αναγνωρισιμότητα της ιστοσελίδα σας, εφαρμόζοντας τεχνικές και μεθόδους βελτιστοποίησης, με σκοπό την πιο ευνοϊκή κατάταξη της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτης (Google, Yahoo, Bing, Ask, Msn κ.α).

Σκαρφαλώστε εγγυημένα στην 1η σελίδα της Google με στοχευμένες λέξεις-κλειδιά και αυξήστε την επισκεψιμότητα του site ή του e-shop σας. Για την IMBnet, SEO δεν είναι μόνο η αύξηση του αριθμού των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας, αλλά η αύξηση του αριθμού των στοχευμένων επισκεπτών-πελατών, ώστε να επιτύχει περισσότερα πραγματικά αποτελέσματα.

1o Στάδιο

Ανάλυση της επιχείρησης σας και Έρευνα των ανταγωνιστών Βασική προϋπόθεση για την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας αποτελεί η επισήμανση των στόχων και των αναγκών σας. Η εταιρεία μας κάνοντας έρευνα της επιχείρησής σας αλλά και των ανταγωνιστών, θα σας προτείνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει εξ’ αρχής. Σε περίπτωση που έχετε ήδη ιστοσελίδα θα προβούμε σε διερεύνησή της και κατά πόσο μπορεί να εξυπηρετήσει με επιτυχία τους στόχους μας.

2o Στάδιο

Έρευνα Λέξεων-Κλειδιών βάσει στόχων Στο στάδιο αυτό συλλέγουμε τις λέξεις-κλειδιά που αναζητούν οι χρήστες του internet που έχουν σχέση με το αντικείμενο προβολής της ιστοσελίδας σας και εφόσον κάνουμε ανάλυση των ανταγωνιστών, χρησιμοποιούμε τις πιο κατάλληλες λέξεις-κλειδιά για τη δική σας προβολή.

Προώθηση-ιστοσελίδας-Seo

3o Στάδιο

Υλοποίηση του SEO Χρησιμοποιούμε τις λέξεις-κλειδιά που ερευνήσαμε ότι είναι οι κατάλληλες, βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας με τεχνικές και μεθόδους SEO ώστε να προβληθεί εγγυημένα στις πρώτες θέσεις των οργανικών αποτελεσμάτων. Επίσης αναλύουμε με Google Analytics τα οικονομικά στοιχεία της ιστοσελίδας και των επισκεπτών (ποιες σελίδες είδαν, πόσο χρόνο έμειναν, με ποιες λέξεις κλειδιά μάς βρήκαν, τη γεωγραφική τους θέση, κ.ά), ώστε να έχουμε 100% του αποτελέσματος που επιθυμούμε.

Share This: