Φιλοξενία ιστοσελίδων

Απαραίτητο για να λειτουργήσει μια ιστοσελίδα είναι το web hosting ή αλλιώς φιλοξενία ιστοσελίδων.

Η εταιρεία μας διαθέτει Ελληνικό Datacenter με απεριόριστες δυνατότητες τόσο σε ταχύτητα όσο και σε ασφάλεια. Μπορούμε να δεσμεύσουμε χώρο στο web server ανάλογα με τις ανάγκες σας είτε πρόκειται για ιστοσελίδα είτε για e-shop. Οποιαδήποτε στιγμή επεμβαίνουμε για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας όλο το 24ωρο.

Παροχές Φιλοξενίας Ιστοσελίδων

  • Φιλοξενία ιστοσελίδων με απεριόριστο χώρο ανάλογα με τις ανάγκες
  • Παροχή emails
  • Μέγιστη ασφάλεια για την ομαλή λειτουργία του website ή e-shop
  • Υψηλές ταχύτητες πλοήγησης

Κατοχύρωση Ονόματος (Domain name)

To domain name είναι η ταυτότητα σας για την προβολή σας στο Διαδίκτυο. Η επιλογή του domain name που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να γίνει προσεκτικά διότι είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για τη συνέχεια της διαδικτυακής σας προβολής. Εμείς μπορούμε να λειτουργήσουμε συμβουλευτικά και να σας καθοδηγήσουμε στην κατάλληλη επιλογή ονόματος χώρου. Μπορούμε να κατοχυρώσουμε οποιοδήποτε όνομα επιθυμείτε με καταλήξεις gr, eu, com, net, org, info, biz, in, us, κ. ά.

SSL Πιστοποιητικά

Ενισχύστε την ιστοσελίδα σας με πιστοποιητικό SSL.
Όταν εκτελείτε κάποια οικονομική συναλλαγή με τους πελάτες σας στο διαδίκτυο, ενδεχομένως σε κάποια στιγμή να πρέπει να ρωτήσετε τα στοιχεία των πελατών σας - για παράδειγμα, εάν κάνουν εγγραφή για το ενημερωτικό δελτίο σας ή εάν εκτελούν κάποια παραγγελία. Για να προστατεύσετε τα στοιχεία των πελατών σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τεχνολογία, που ονομάζεται "SSL" (Επίπεδο ασφαλούς υποδοχής) και η οποία κρυπτογραφεί δεδομένα που μεταφέρονται μεταξύ ενός προγράμματος περιήγησης ιστού και ενός διακομιστή ιστού. Οι διευθύνσεις ιστού που διασφαλίζονται με SSL ξεκινούν με https: αντί για http:, συνεπώς ορισμένα άτομα αναφέρονται στο SSL ως "HTTPS". Κατά τη συλλογή ορισμένων προσωπικών και οικονομικών στοιχείων, το AdWords απαιτεί τη χρήση συνδέσεων SSL στην ιστοσελίδα σας.

Η εταιρεία μας στις υπηρεσίες της για την φιλοξενία ιστοσελίδων παρέχει ένα από τα πιο σύγχρονα πιστοποιητικά της Comondo

φιλοξενία-ιστοσελίδων

Share This: