Διαφήμιση Google Ads - Διαφήμιση στη Google

Η IMBNet έχοντας πολυετή εμπειρία στην υπηρεσία Google Ads αναλαμβάνει να σχεδιάσει, να υλοποιήσει και να παρακολουθεί τις διαφημιστικές καμπάνιες της επιχείρησής σας.

Η ομάδα μας κατέχει τον τίτλο του Google Partner τα τελευταία 5 έτη και έχει υλοποιήσει εκατοντάδες καμπάνιες σε διαφορετικά επαγγέλματα. Εκπαιδευόμαστε στις νέες υπηρεσίες και λειτουργίες που αναπτύσσει η Google ώστε οι διαφημίσεις των πελατών μας να είναι πάντοτε updated.Εργαζόμαστε διαφορετικά για κάθε πελάτη μας καθώς προσαρμοζόμαστε στο αντικείμενο της εταιρείας αλλά και στους στόχους που θέτουμε εξ΄αρχής.

Θα σας συμβουλέψουμε για το budget που πρέπει να επενδύετε ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Επιπρόσθετα, η ομάδα μας θα σας επιστήσει την προσοχή σε τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Γιατί να κάνω διαφήμιση στη Google;

 Θα κερδίσετε άμεση επισκεψιμότητα και από την πρώτη ημέρα δημιουργίας των διαφημίσεων

 Μπορείτε να διαφημιστείτε με πολλές λέξεις-κλειδιά κάτι που δεν συμβαίνει με το SEO (Search Engine Optimization)

 Έχετε τη δυνατότητα διαφήμισης όχι μόνο με κείμενο αλλά και με εικόνα σε άλλα sites συνεργάτες της Google.

 Θα αυξήσετε πωλήσεις και τηλεφωνικές κλήσεις

 Με τη συνεχόμενη διαφήμιση θα υπάρξει ανάπτυξη του Brand σας

Συχνές Ερωτήσεις

Η χρέωση γίνεται ανά κλικ. Με την εμφάνιση της διαφήμισης δεν χρεώνεστε παρά μόνο όταν κάποιος κλικάρει στο διαφημιστικό κείμενο ή την εικόνα. Η χρέωση ανά κλικ εξαρτάται από το αντικείμενο. Πριν ξεκινήσετε θα σας ενημερώσουμε για τη μέση τιμή του κλικ.

Ανάλογα με τον ανταγωνισμό του είδους σας και με τα αποτελέσματα που προσδοκάτε θα σας συμβουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό budget.

Η διαφήμιση Google Adwords θεωρείτε άμεση και επιθετική μορφή διαφήμισης. Μην περιμένετε όμως από την πρώτη ημέρα να μην προλαβαίνετε να στείλετε τις παραγγελίες ή να εξυπηρετήσετε τους πελάτες. Η συνεχόμενη & στοχευμένη διαφήμιση θα έχει μόνο αυξητικές τάσεις.

 
Εφόσον διαχειριζόμαστε εμείς τις διαφημιστικές σας καμπάνιες έχουμε την ευθύνη των αποτελεσμάτων σας. Θα σας συμβουλέψουμε από την πρώτη στιγμή πως θα λειτουργήσει στην επιχείρησή σας η διαφήμιση και πότε θα αναμένετε κέρδη! Στην περίπτωση που το αντικείμενο σας δεν «κάνει» για αυτή τη μορφή διαφήμισης θα σας ενημερώσουμε εξαρχής και θα σας αποτρέψουμε να διαθέσετε άσκοπα χρήματα.

Όταν κλείσετε για διακοπές ή όταν κάποιο διάστημα δεν επιθυμείτε αρκετή προβολή μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε το ημερήσιο διαφημιστικό budget ή και να το σταματήσουμε.

Φυσικά και δίνει τιμολόγιο, σας το προωθούμε εμείς. Για να ξεκινήσετε διαφημιστικές καμπάνιες Google Adwords βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε ενδοκοινοτικές συναλλαγές στα στοιχεία της επιχείρησής σας.

3 ερωτήματα σημαντικά πριν ξεκινήσετε διαφημίσεις Google Ads

Πριν ξεκινήσετε τη διαφήμιση μέσω Google Ads λύστε τα παρακάτω ερωτήματα για να μην ξοδέψετε άσκοπα χρήματα.

Η ιστοσελίδα σας έχει τις προδιαγραφές που απαιτούνται για προώθηση με Google Ads;

  Έχετε βρει τον κατάλληλο σύμβουλο διαφήμισης για να οργανώσει τη στρατηγική marketing που θα ακολουθήσετε;

  Έχετε τη διάθεση και την υπομονή να επενδύσετε στη διαφήμιση μέσω Google;

Γιατί να μας επιλέξετε;

Παρέχουμε μόνιμη υποστήριξη των διαφημίσεών σας ώστε να αυξήσουμε την απόδοση της επένδυσης (ROI).

Μπορούμε να διαμορφώσουμε την ιστοσελίδα σας έτσι ώστε να αυξήσουμε το quality score της.

Παρακολουθούμε διαρκώς την ελκυστικότητα των διαφημίσεων και προβαίνουμε σε βελτιωτικές κινήσεις είτε αφορά διαφήμιση με τη μορφή κειμένου (Search) είτε με banners (Display).

Η στρατηγική που ακολουθούμε στοχεύει στη μείωση του κόστους για κάθε κλικ στη διαφήμισή σας. Επιδιώκουμε με το ίδιο budget να χρεώνεστε λιγότερο εξασφαλίζοντας leads (πωλήσεις, φόρμες, κτλ).

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες στην κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας. Έχουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς και απίστευτη τεχνική υποστήριξη. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αξίζουν πάνω από 5 αστέρια.
Άρης Δημητρίου
Manager Director d-elastikashop.gr
Πολύ δυνατή ομάδα,ξέρουν τη δουλειά τους μου δημιούργησαν ιστοσελίδα, μου προώθησαν και την διαφήμιση και από τις πρώτες μέρες είδα αποτελέσματα και σε λογικές τιμες θα τους συστήσω και σε γνωστούς μου μπραβο παιδιά!
Δημήτρης Κοκκίνης
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ freeze-clima.gr
Είμαστε ευγνώμων για την ποιοτική και άμεση υποστήριξη της IMBnet στα 8 χρόνια παρουσίας μας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Η τεχνογνωσία και ο τρόπος αντιμετώπισης βρίσκεται στα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Θα ήταν υπέροχο όλες οι συνεργασίες να ήταν ανάλογες.
Aquaphor Filters
Εταιρεια Φιλτρων Νερου

Δωρεαν Αμεσος Ελεγχος Διαφημισεων
Συμπληρωστε την παρακατω φορμα και θα επικοινωνησουμε μαζι σας