ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

kataskevi_wordpress

Γιατί κατασκευή ιστοσελίδας από την IMBnet;

Η ομάδα της IMBnet έχοντας πολυετή εμπειρία στη δημιουργία ιστοσελίδων και e-shop αναλαμβάνει να ‘χτίσει’ διαδικτυακά την επιχείρησή σας και όχι απλά να κατασκευάσει μια ιστοσελίδα. Όλα τα έργα μας έχουν custom design γιατί θεωρούμε ότι η εικόνα σας πρέπει να αντιπροσωπεύει 100% τη δική σας επιχείρηση με τον καλύτερο τρόπο.

Γνωρίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι καλαίσθητη, γρήγορη, κερδοφόρα και με την πάροδο του χρόνου να δείχνει ευχάριστη και λειτουργική. Η ομάδα μας θα είναι δίπλα σας παρέχοντας τεχνική υποστήριξη και θα σας συμβουλεύει για νέες τεχνολογίες ώστε η επιχείρησης σας να αναπτύσσεται διαρκώς.

Πάρε τώρα προσφορά για δημιουργία ιστοσελίδας.

Τι περιλαμβάνει η δημιουργία ιστοσελίδας;

Κατοχύρωση Domain Name

Είμαστε επίσημοι καταχωρητές ονομάτων χώρου από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ). Η ομάδα μας θα σας δώσει συμβουλές, ώστε να κατοχυρώσουμε το κατάλληλο domain name για τη δική σας επιχείρηση.

Custom Design

Το τμήμα γραφιστικής αναλαμβάνει να δημιουργήσει την εταιρική σας ταυτότητα (λογότυπο) ή να βελτιώσει το υπάρχον λογότυπό σας. Ο γραφιστικός σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας θα είναι πρωτότυπος, σύγχρονος και αρμονικά δεμένος με τις αποχρώσεις της εταιρικής σας ταυτότητας.

CMS (WordPress)

Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας με CMS WordPress. Η τεράστια δημοτικότητά του, η επεκτασιμότητα και η φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης (π.χ Google) είναι μερικά από τα πλεονεκτήματά του.

Responsive Design

Η χρήση της κινητής συσκευής για πλοήγηση στο διαδίκτυο υπερισχύει των άλλων συσκευών (desktop, tablet) σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε για το 2017. Σας βελτιστοποιούμε το site σας ώστε να είναι πλήρως λειτουργικό σε κινητά και tablet.

Πολυγλωσσικότητα

Η ιστοσελίδα σας μπορεί να μεταφραστεί και να μετατραπεί σε όποια γλώσσα εσείς επιθυμείτε ώστε η επιχείρησή σας να μπορεί να προωθηθεί και στο εξωτερικό.

Google Analytics

Ρυθμίζουμε το εργαλείο μέτρησης επισκεψιμότητας της Google στην ιστοσελίδα σας ώστε να μπορείτε να επιβλέπετε τις κινήσεις των επισκεπτών σας.

Social Media Διασύνδεση

Δημιουργούμε λογαριασμό της επιχείρησή σας στα πιο δημοφιλή Social Media όπως το Facebook, το Instagram, το Twitter, το Youtube και το Google plus. Επίσης γίνεται διασύνδεση τους με την ιστοσελίδα σας.

Βελτιστοποίηση SEO

Εφαρμόζουμε τεχνικές βελτιστοποίησης Search Engine Optimization ώστε η ιστοσελίδα σας να αναρριχηθεί στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης (Google). Οι επισκέπτες, θα εισέρχονται στο site σας ύστερα από την πληκτρολόγηση βασικών λέξεων κλειδιών.

Τεχνική Υποστήριξη Αναβάθμιση Site

Η ομάδα μας παρέχει διαρκή τεχνική υποστήριξη στην ιστοσελίδας σας σε επίπεδο εισαγωγής περιεχομένου (εικόνες, κείμενα, άρθρα κ. ά), αλλά και σε επίπεδο κώδικα του WordPress για να είναι πάντοτε η ιστοσελίδα σας updated.

Υπηρεσίες Hosting – site – email

Παρέχουμε υπηρεσίες hosting για site, e-shop και email ανάλογη για τη χρήση που απαιτείται κάθε φορά.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ιστοσελίδων/ Portfolio

Δημιουργία ιστοσελίδας homemakers.gr

Δημιουργήσαμε τη νέα ιστοσελίδα με σύγχρονο και δομημένο content ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις μεθόδους και τεχνικές βελτιστοποίησης του SEO καταλαμβάνοντας τις πρώτες οργανικές θέσεις των αποτελεσμάτων στην Google.

Δημιουργία ιστοσελίδας healthyhearing.gr

Σχεδιάζοντας την ιστοσελίδα στοχεύσαμε στην ευχρηστία και στην άρτια παρουσίαση των εξατομικευμένων λύσεων ακοής για ελκυστική προσέλκυση των δυνητικών πελατών μέσω ενός σωστά δομημένου και ολοκληρωμένου web design.

Δημιουργία ιστοσελίδας maisondebeaute.gr

Ολοκληρώσαμε την κατασκευή ιστοσελίδας του επίσημου αντιπρόσωπου της Peggy Sage στην Ελλάδα, του Maison de Beaute! Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός του site έγιναν με στόχο την βελτίωση του performance και της προσβασιμότητας.

Δημιουργία ιστοσελίδας mgd-energy.gr

Η MGD ENERGY συνδυάζει την τεχνογνωσία και την πράσινη τεχνολογία για ένα βιώσιμο αύριο! Με άριστες προδιαγραφές και επαγγελματικό σχεδιασμό, το optimize της ιστοσελίδας επιτρέπει την εξαιρετική εμπειρία χρήστη, τόσο σε desktop όσο και σε mobile.

Γιατί να φτιάξετε ιστοσελίδα με την IMBnet;

Στην ομάδα μας θα βρείτε μια συνολική καθοδήγηση στη διαδικτυακή σας προβολή από το σχεδιασμό της ιστοσελίδας μέχρι και το Digital Marketing.

Δεν θα ψάχνετε για γραφίστα καθώς η IMBNet θα σχεδιάσει το site αλλά και την εταιρική σας ταυτότητα.

Οι developer μας θα αναβαθμίζουν την ιστοσελίδα σας ώστε να είναι πάντοτε με τα πιο σύγχρονα εργαλεία σε επίπεδο site αλλά και hosting.

Οι χρεώσεις μας είναι πάντοτε ρεαλιστικές.

Οι πελάτες μας μένουν ευχαριστημένοι και χαιρόμαστε που μας αξιολογούν συχνά.

Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στο χώρο του web.

Στην ομάδα μας θα βρείτε μια συνολική καθοδήγηση στη διαδικτυακή σας προβολή από το σχεδιασμό της ιστοσελίδας μέχρι και το Digital Marketing.

Δεν θα ψάχνετε για γραφίστα καθώς η IMBNet θα σχεδιάσει το site αλλά και την εταιρική σας ταυτότητα.

Οι developer μας θα αναβαθμίζουν την ιστοσελίδα σας ώστε να είναι πάντοτε με τα πιο σύγχρονα εργαλεία σε επίπεδο site αλλά και hosting.

Οι χρεώσεις μας είναι πάντοτε ρεαλιστικές.

Οι πελάτες μας μένουν ευχαριστημένοι και χαιρόμαστε που μας αξιολογούν συχνά.

Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στο χώρο του web.

Συχνά μας ρωτάτε...

Φυσικά και μπορούμε! Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνει η μεταφορά των email σας στη νέα υπηρεσία hosting.

Πριν ξεκινήσουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας θα ετοιμάσουμε τη στρατηγική Marketing που θα ακολουθήσουμε ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της επιχείρησής σας.

Η αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας είναι ζωτικής σημασίας για την λειτουργικότητα αλλά και την ασφάλειά της (hacking). Το WordPress αποτελείται από υποπρογράμματα τα λεγόμενα plugins. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάθε plugin βγάζει νέα αναβάθμιση από την κοινότητα του WordPress. Είναι βέλτιστο να πραγματοποιείται update. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε πολλές δυσλειτουργίες και η ιστοσελίδα σας θα βρίσκεται στον κυβερνοχώρο δίχως προβλήματα. Μάθετε περισσότερα εδώ!

Η ομάδα μας μπορεί να καλύψει απόλυτα την διαδικτυακή σας προβολή ξεκινώντας από τη δημιουργία της εταιρικής σας ταυτότητας μέχρι και την εμφάνισή σας στα πιο δυναμικά κανάλια προώθησης! Πιο συγκεκριμένα μπορούν να σας παρέχουμε τα εξής:
Α. Δημιουργία λογότυπου
Β. Κατοχύρωση Ονόματος Χώρου (Domain Name)
Γ. Σχεδιασμός ιστοσελίδας (Custom Design)
Δ. Υλοποίηση ιστοσελίδας (CMS WordPress)
Ε. Digital Marketing (Google Adwords, SEO, Social Media, Αρθρογραφία, Email Marketing, Content Marketing)
Ζ. Συντήρηση – Παρακολούθηση & Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας & Server

Οι χρεώσεις μας είναι πολύ ρεαλιστικές κατανοώντας πρωτίστως τις ανάγκες σας αλλά και το σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Ενδεικτικά ο μέσος όρος των περισσότερων ιστοσελίδων στοιχίζουν από 900€ έως 1500€.

Ας ξεκινήσουμε την κουβέντα!

Ας πιάσουμε δουλειά! Είτε θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο site ή να αναβαθμίσετε το υπάρχον, είμαστε όλο αυτιά να σας ακούσουμε! Είναι σημαντικό να λάβουμε μερικές λεπτομέρειες για να δούμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί και θα σας καλέσουμε εντός 24 ωρών.

Φόρμα Επικοινωνίας

Μην παραλείψετε! Πριν μας αποστείλετε email διαβάστε τους όρους χρήσης του ιστοτόπου μας.

Κριτικές Πελατών