logo
logo

Επικοινωνήστε μαζί μας

Awesome Image Awesome Image

Μας αρέσει πολύ να βρίσκουμε έξυπνα μηνύματα και στρατηγικές για τις διαφημίσεις της επιχείρησής σας. Προσπαθούμε η δουλειά μας να είναι τόσο αξιόλογη, όσο αξιόλογη είναι και η επωνυμία σας.

We are a complete Digital Agency that focuses on strategy, design, content & technology.

Feature Icon

Google Ads
Campaigns

Ως πιστοποιημένοι συνεργάτες της Google, προσφέρουμε υψηλής απόδοσης καμπάνιες χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία διαφημίσεων επί πληρωμή.

Η προσέγγισή μας στη διαχείριση των λογαριασμών Google Ads είναι καθημερινή και ανθρωποκεντρική. Με τη βοήθεια εξελιγμένου αυτοματισμού παρέχουμε πλήρη ενημέρωση των αποτελεσμάτων στους πελάτες μας και διατηρούμε σε υψηλό επίπεδο την υπηρεσία του Google Ads.

Αξιοποιούμε στο έπακρο το διαφημιστικό σας budget. Έχουμε τον τρόπο να εκμεταλλευόμαστε τα δεδομένα που συλλέγουμε και να χρησιμοποιούμε δοκιμασμένες στρατηγικές.

Feature Icon

Search Engine
Optimization

Η ομάδα μας έχει ξεχωρίσει και βραβευθεί για τις αποτελεσματικές τακτικές SEO που υιοθετούμε, με αποτέλεσμα οι πελάτες μας να επιτυγχάνουν σημαντική ανάπτυξη στον αριθμό των πελατών τους και γενικότερα στη διαδικτυακή τους φήμη.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από παθιασμένους SEO experts έτοιμους να σχεδιάσουν την καλύτερη δυνατή SEO στρατηγική για την επιχείρησή σας.

Μέσω της μεταξύ μας συνεργασίας θα πετύχετε αύξηση των πωλήσεων και του πελατολογίου, βελτιστοποίηση του UI / UX της ιστοσελίδας σας, θα μάθετε ποιο είναι το κοινό στο οποίο πρέπει να απευθύνεστε και φυσικά θα ενδυναμώσετε τη φήμη της επωνυμίας σας.

Feature Icon

Social Media
Marketing

To Marketing μέσω των Κοινωνικών Δικτύων είναι κάτι πιο πολύπλοκο από μια απλή ανάρτηση στο Instagram. Σίγουρα θα το έχετε αντιληφθεί και εσείς οι ίδιοι. Ενώ προσπαθείτε να αυξήσετε τη διαφημιστική σας απόδοση μέσω Social Media διαπιστώνετε ότι χάνετε χρόνο και χρήματα!

Τι δεν πάει καλά άραγε;

Oι αλγόριθμοι, οι ανταγωνιστές και η απάθεια βρίσκονται ανάμεσα σε εσάς και την προσοχή τους.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς! Θα μελετήσουμε το κοινό, τον ανταγωνισμό, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και θα τους κάνουμε να ενδιαφερθούν χωρίς να εξαντλήσουμε τη διαφημιστική σας δαπάνη.

Feature Icon

Branding, Graphics
& Digital UI/UX

Πρώτα απ' όλα μελετάμε την επιχείρησή σας, κατανοούμε τις ανάγκες, το στυλ και το ύφος που θέλετε να προβάλλετε.

Η ομάδα μας δημιουργεί τα πιο αντιπροσωπευτικά εικαστικά, μοντέρνα, πολυτελή και παιχνιδιάρικα για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Επιπρόσθετα, δημιουργούμε το brand σας και σκεφτόμαστε για εσάς έξυπνα slogans, taglines σχεδιάζοντας το λογότυπο που θα κυριαρχήσει στο online & offline περιβάλλον.

Όλες οι αισθητικές μας εφαρμογές, όπως λογότυπο, social media banners, διαφημίσεις θα έχουν μια κοινή γραμμή και θα κάνουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Feature Icon

Web Design
& Development

Η ομάδα μας απαρτίζεται από γραφίστες και developers ιστοσελίδων με εξειδικευμένη εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που επικεντρώνονται στην αύξηση των μετατροπών (πωλήσεων, πελατολογίου κ.ά.) και διακρίνονται για την αισθητική τους προσέγγιση!

Ασχολούμαστε με Open Source λογισμικά, όπως το WordPress, Shopify και Open Cart, για την ανάπτυξη των ιστοτόπων μας.

Δίνουμε προσοχή στη λεπτομέρεια, ενώ παράλληλα συντηρούμε και ανανεώνουμε τις ιστοσελίδες που έχουμε κατασκευάσει, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι παραμένουν ενημερωμένες και σύγχρονες με τις εξελίξεις.

Feature Icon

Video
Marketing

Το video marketing έχει εξελιχθεί σε μια δημοφιλή και αποτελεσματική μέθοδο προώθησης για τις επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια.

Αυτή η τάση επικοινωνίας αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία προώθησης, καθώς έχει ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό που ασχολείται με τα Social Media και πέραν αυτών.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τη δημιουργία εντυπωσιακού περιεχομένου με υψηλή ανάλυση και συναρπαστικά σλόγκαν ελκυστικά για το κοινό.

Σε συνδυασμό με τη γνώση και την εμπειρία μας στα Social Media - Facebook, Instagram, Tik Tok και Youtube, δημιουργούμε στρατηγικές που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

Listen here!

PARTNERSHIPS & AWARDS

Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo

MAKE YOUR PROJECT REAL

Ας ξεκινήσουμε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

HOMEMAKERS
CASE STUDY

H Homemakers είναι κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανακαινίσεων τα τελευταία 20 έτη περίπου στην περιοχή της Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνει ανακαινίσεις σπιτιών, διαμερισμάτων και μονοκατοικιών. Μεμονωμένες ανακαινίσεις χώρων όπως μπάνιων κουζίνας, γραφείων κ.ά.

Οι βασικοί στόχοι της Homemakers ήταν η αύξηση του πελατολογίου και η δημιουργία μιας ελκυστικής διαδικτυακής παρουσίας.

Στη συνέχεια, μετά την επίτευξη αυτών των πρωταρχικών στόχων, τέθηκε ως σημαντική πρόκληση η ενίσχυση του Brand Awareness.

Αρχικά, παρείχαμε συμβουλές και καθοδήγηση στην εταιρεία με στόχο να λάβει την απόφαση για την ανακατασκευή της υπάρχουσας ιστοσελίδας, καθώς επίσης και για τη δημιουργία ενός πλήρους περιεχομένου.

Στη συνέχεια, δημιουργήσαμε ορισμένα "δελεαστικά" πακέτα ανακαινίσεων με σκοπό να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον των επισκεπτών μέσω διάφορων προσφορών!

Διαφημιστικά, αξιοποιήσαμε το Google Ads με σκοπό να αυξήσουμε άμεσα την επισκεψιμότητα και να δημιουργήσουμε leads για την επιχείρηση. Ταυτόχρονα, παρείχαμε βελτιστοποίηση SEO και διαχείριση Social Media.

Από τον πρώτο μήνα, η επιχείρηση αύξησε τα leads και ξεκίνησε δύο ανακαινίσεις. Αυτό ήταν πολύ ενθαρρυντικό για τη συνέχεια.

Κάθε μήνα, οι μετατροπές αυξάνονταν συνεχώς, ενώ παράλληλα προχωρούσαμε σε βελτιώσεις στον ιστότοπο σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών, βασιζόμενοι στα σχόλια που λαμβάναμε.

Από τον πρώτο μήνα, η εταιρεία είδε αύξηση στα leads. Οι πελάτες επικοινωνούσαν σε καθημερινή βάση με την εταιρεία για να λάβουν μια εκτίμηση κόστους ανακαίνισης.

Κάθε μήνας που περνούσε υπήρξε σταδιακή αύξηση 20% στα leads.

Η SEO στρατηγική συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση της επισκεψιμότητας, ενισχύοντας τόσο τα leads όσο και το Brand Awareness πλέον.

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά από το πρώτο έτος και η εταιρεία είχε πλασαριστεί στα πρώτα οργανικά αποτελέσματα με τις κυριότερες λέξεις κλειδιά όπως ανακαινίσεις, ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση μπάνιου και άλλες πολλές!

Η συνεργασία της ομάδας της IMBNet με την Homemakers διανύει το 6ο έτος.

Φέτος ξεκινήσαμε την υπηρεσία video marketing κάτι που θα αυξήσει το engagement των Social Media. Mε αυτό τον τρόπο θα αναδεικνύεται περισσότερο η ποιοτική εργασία που πραγματοποιεί η Homemakers. Παράλληλα, θα αυξηθεί αισθητά το πλήθος των ακολουθών της επιχείρησης στα Social Media.