Εταιρεία Digital Marketing - IMBNet Agency

H IMBNET είναι εταιρεία Digital Marketing και δραστηριοποιείται στο χώρο από τον Φεβρουάριο του 2013. Προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες Digital Marketing, όπως κατασκευή ιστοσελίδων, Google Ads καμπάνιες, Social Media Marketing, Seo, Content Marketing και ό,τι έχει σχέση με την Online διαφήμισή σας. Συγκαταλέγεται μέσα από τις καλύτερες εταιρείες Digital Marketing στην Ελλάδα.

Αποτελείται από web developers, web designers, digital marketers και devops με εμπειρία στο χώρο του διαδικτύου. Όλο το team αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα το δικό σας project βλέποντάς το ως μια ακόμη πρόκληση για επιτυχία.

Επενδύει διαρκώς τόσο στην εκπαίδευση του προσωπικού, όσο και στην υλοποίηση σύγχρονων μεθόδων υποστήριξης. Προσαρμόζεται έγκαιρα στις νέες τάσεις της αγοράς, ώστε οι πελάτες της να απολαμβάνουν πρώτοι τις νέες εφαρμογές.

Οι σημαντικότεροι λόγοι για να προτιμήσετε την IMBNet για την online διαφήμισή σας είναι η επαρκής γνώση, η εμπειρία, η απεριόριστη φαντασία και οι στοχευμένες ιδέες.

Ο αριθμός των ευχαριστημένων πελατών της αυξάνεται συνεχώς και αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση. Μπορείτε και εσείς να γίνετε ο επόμενος πελάτης που θα γευτεί την αισιοδοξία με την επίτευξη των στόχων σας.

Κλείνοντας μια συνάντηση μαζί μας θα γνωρίσετε την IMBnet και εμείς θα μάθουμε τις ανάγκες σας. Θα σας συμβουλέψουμε με την κατάλληλη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε για την ανάπτυξη της δικής σας επιχείρησης.

Πως ξεκινάμε;

headset

Κλείνουμε τη συνάντησή μας εφόσον πρώτα μάθουμε μερικά χαρακτηριστικά που θα μας βοηθήσουν στην παρουσίαση που θα πραγματοποιήσουμε. Θα χρειαστούμε το πολύ 2 ώρες για το ραντεβού μας.

arrow
cafe

Σύντομη παρουσίαση της IMBNet και ένα δείγμα του portfolio μας. Ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες σας. Αναλύουμε τον ανταγωνισμό σας. Μοιραζόμαστε μαζί σας τις ιδέες μας και την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε

arrow
prosfora

Σας αποστέλλουμε τη συνολική πρότασή μας που περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Εάν το αντικείμενο της δραστηριότητάς σας δεν είναι κατάλληλο ή αποδοτικό για online διαφήμιση δεν θα προβούμε σε συνεργασία

Θα ακούσετε από εμάς ρεαλιστικές ιδέες και στόχους

Δεν θα ‘παραφουσκώσουμε’ ποτέ τα αποτελέσματα ώστε να γίνετε πελάτης μας!

Σας υποσχόμαστε ότι δεν θα υπάρχουν κρυφές χρεώσεις!

Η κοστολόγηση των εργασιών μας είναι πάντοτε ρεαλιστική

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

d_elastikashop
topshoes
orange
dermapro
be-you_logo
ms
ftino_revma
lamia_logo_photo
soon_logo

Συμπληρώστε την παρακάτω
φόρμα επικοινωνίας

Απαντάμε το συντομότερο δυνατό!

Μην παραλείψετε! Πριν μας αποστείλετε email διαβάστε τους όρους χρήσης του ιστοτόπου μας.