DIGITAL
MARKETING AGENCY

Το Πάθος μας!

Μας αρέσει πολύ να βρίσκουμε έξυπνα μηνύματα και στρατηγικές για τις διαφημίσεις της επιχείρησής σας. Προσπαθούμε η δουλειά μας να είναι τόσο αξιόλογη, όσο αξιόλογη είναι και η επωνυμία σας.

Γιατί IMBnet;

H IMBNET είναι εταιρεία Digital Marketing και δραστηριοποιείται στο χώρο από τον Φεβρουάριο του 2013. Προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες Digital Marketing, όπως κατασκευή ιστοσελίδων, Google Ads καμπάνιες, Social Media Marketing, Seo, Content Marketing και ό,τι έχει σχέση με την Online διαφήμισή σας. Συγκαταλέγεται στις καλύτερες εταιρείες Digital Marketing στην Ελλάδα.

Αποτελείται από web developers, web designers, digital marketers και devops με εμπειρία στο χώρο του διαδικτύου. Όλο το team αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα το δικό σας project βλέποντάς το ως μια ακόμη πρόκληση για επιτυχία.

Επενδύει διαρκώς τόσο στην εκπαίδευση του προσωπικού, όσο και στην υλοποίηση σύγχρονων μεθόδων υποστήριξης. Προσαρμόζεται έγκαιρα στις νέες τάσεις της αγοράς, ώστε οι πελάτες της να απολαμβάνουν πρώτοι τις νέες εφαρμογές.

Οι σημαντικότεροι λόγοι για να προτιμήσετε την IMBNet για την online διαφήμισή σας είναι η επαρκής γνώση, η εμπειρία, η απεριόριστη φαντασία και οι στοχευμένες ιδέες.

Ο αριθμός των ευχαριστημένων πελατών της αυξάνεται συνεχώς και αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση. Μπορείτε και εσείς να γίνετε ο επόμενος πελάτης που θα γευτεί την αισιοδοξία με την επίτευξη των στόχων σας.

Κλείνοντας μια συνάντηση μαζί μας θα γνωρίσετε την IMBnet και εμείς θα μάθουμε τις ανάγκες σας. Θα σας συμβουλέψουμε με την κατάλληλη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε για την ανάπτυξη της δικής σας επιχείρησης.

εταιρεία Digital Marketing

Digital Marketing Services

Google Ads Campaigns

Ως αναγνωρισμένοι συνεργάτες της Google, προσφέρουμε υψηλής απόδοσης καμπάνιες χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία πληρωμένων διαφημίσεων.

Η προσέγγισή μας στη διαχείριση των λογαριασμών Google Ads είναι καθημερινή και ανθρωποκεντρική. Με τη βοήθεια εξελιγμένου αυτοματισμού παρέχουμε πλήρη ενημέρωση των αποτελεσμάτων στους πελάτες μας και διατηρούμε σε υψηλό επίπεδο την υπηρεσία του Google Ads.

Αξιοποιούμε στο έπακρο το διαφημιστικό σας budget. Έχουμε τον τρόπο να εκμεταλλευόμαστε τα δεδομένα που συλλέγουμε και να χρησιμοποιούμε δοκιμασμένες στρατηγικές. Το account σας θα βελτιστοποιηθεί σε γρήγορο χρονικό διάστημα και οι συνεργάτες μας θα σας καθοδηγήσουν σε πτυχές του μάρκετινγκ όπου θα δείτε τη δύναμη της πληρωμένης διαφήμισης.

Search Engine Optimization

Με την εξειδικευμένη ομάδα SEO της IMBNet θα γνωρίσετε τα τεράστια οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε για την επιχείρησή σας.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από παθιασμένους SEO experts έτοιμους να σχεδιάσουν την καλύτερη δυνατή SEO στρατηγική για την επιχείρησή σας.

Η αύξηση της οργανικής κατάταξης, η ενδυνάμωση της επωνυμίας και της επισκεψιμότητάς σας είναι το ελάχιστο που σας εγγυώμαστε. Μέσω της μεταξύ μας συνεργασίας θα πετύχετε αύξηση των πωλήσεων και του πελατολογίου, βελτιστοποίηση του UI / UX της ιστοσελίδας σας, θα μάθετε ποιο είναι το κοινό στο οποίο πρέπει να απευθύνεστε και φυσικά θα ενδυναμώσετε τη φήμη της επωνυμίας σας.

Social Media Marketing

To Marketing μέσω των Κοινωνικών Δικτύων είναι κάτι πιο πολύπλοκο από μια απλή ανάρτηση στο Instagram. Σίγουρα θα το έχετε αντιληφθεί και εσείς οι ίδιοι. Ενώ προσπαθείτε να αυξήσετε τη διαφημιστική σας απόδοσή μέσω Social Media διαπιστώνετε ό,τι χάνετε χρόνο και χρήματα!

Τι δεν πάει καλά άραγε;

Oι αλγόριθμοι, οι ανταγωνιστές και η απάθεια βρίσκονται ανάμεσα σε εσάς και την προσοχή τους.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς! Θα μελετήσουμε το κοινό, τον ανταγωνισμό, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και θα τους κάνουμε να ενδιαφερθούν χωρίς να εξαντλήσουμε τη διαφημιστική σας δαπάνη.

Η IMBNet έχει την τεχνογνωσία να στοχεύει, να δημιουργεί στρατηγική και να πείσει την αγορά σας, εξαλείφοντας χρόνια δαπανηρών δοκιμών και σφαλμάτων. 

Creative

Μια παλιά κινεζική παροιμία λέει «μια εικόνα, χίλιες λέξεις».

Εμείς θα συμπληρώσουμε και θα πούμε ό,τι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις!

Το σύγχρονο Digital Marketing χρειάζεται δημιουργικές σχεδιαστικές λύσεις που τραβούν τα βλέμματα. Τα ελκυστικά εικαστικά είναι και αυτά που θα αυξήσουν σταδιακά την προσοχή του κοινού στην επωνυμία σας.

Η ομάδα μας βλέπει την εταιρεία σας ως μοναδική. Επικεντρώνεται στα δικά σας δυνατά σημεία και προσπαθεί να τα προβάλλει με τον πιο ελκυστικό τρόπο.

Ξεχωρίστε στον κλάδο σας σήμερα!

Αναλαμβάνουμε για την επωνυμία σας τη δημιουργία λογότυπου, το σχεδιασμό της ιστοσελίδας, την ανάπτυξη περιεχομένου για τα Social Media, το email marketing και όλες τις εφαρμογές εταιρικής ταυτότητας σε μια κοινή οπτική οντότητα, ώστε να υπάρχει ομοιομορφία.

Marketing Campaign Planning & Management

Η ομάδα του Digital Marketing της IMBNet πριν προβεί σε οποιαδήποτε υλοποίηση «ακούει» πολύ προσεκτικά τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Αν είχατε προηγούμενη διαφημιστική εμπειρία θα χρειαστούμε το ιστορικό για να το μελετήσουμε.

Μαζί θα γνωρίσουμε όλες τις πτυχές της επιχείρησής σας, όπως τα προϊόντα που πουλάτε ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε και θα αφουγκραστούμε τις ανάγκες σας.

Μόλις επιβεβαιώσουμε τους στόχους σας, θα αναλύσουμε το κοινό στο οποίο απευθύνεστε καθώς και τις αγοραστικές του συνήθειες.

Η ομάδα μας εκτός απ΄ το σχεδιασμό της στρατηγικής, διαχειρίζεται τις καμπάνιες σας, παρακολουθεί τα αποτελέσματα και προβαίνει σε βελτιστοποίηση των διαφημίσεων σας, ώστε να αποδίδουν τα μέγιστα.

Email - Sms & Viber Marketing

Η φροντίδα των πελατών που έχουν αγοράσει προϊόντα ή υπηρεσίες από την επιχείρησή σας είναι εξίσου σημαντική με την προσέλκυση νέων. Έστω και αν το έχουν κάνει για μια φορά!

Για την ενδυνάμωση των πωλήσεων σας είναι βέλτιστο να βρίσκεστε κοντά τους και να τους υπενθυμίζετε την ύπαρξή σας, να τους επιβραβεύετε με εκπτωτικούς κωδικούς κ. ά ώστε να τους προσελκύσετε εκ’ νέου. Έτσι θα καλλιεργηθεί μια πελατειακή σχέση ζωτικής σημασίας για το μέλλον της επιχείρησής σας.

Η ομάδα μας έχει αναπτύξει στρατηγικές στις βασικότερες πλατφόρμες email, viber και sms marketing και γνωρίζει τον τρόπο για να ενδυναμώσει την παρουσία σας, δημιουργώντας κερδοφόρες καμπάνιες.

Technologies we work with...

banner google partner
banner tag manager
banner google analytics
banner googl tag manager
banner fb
banner mailchim
banner moosend
banner socital

Η ομάδα μας

Γνωρίστε τους επαγγελματίες & ειδικούς της IMBnet

sklavounis k

Κώστας Σκλαβούνης

CEO – Digital Marketing Director

katakos

Γιώργος Κατάκος

CTO – Data Analyst

ntoutsos chr

Χρήστος Ντούτσος

Shopify Account Manager

Reskou

Νατάσα Ρέσκου

Project Manager

Nefeli Mara

Νεφέλη Μάρα

Social Media Expert

Maroulakos

Γιώργος Μαρουλάκος

Head Web Developer

318306531 874023590618125 5897970210694641855 n

Πανδώρα Ζίντρο

Reception / Back Office

Stelios

Στέλιος Φούντας

Junior Web Developer

Dimitris

Δημήτρης Ζησόπουλος

Photo & Video Content Creator

sklavounis k

Κώστας Σκλαβούνης

CEO – Digital Marketing Director
katakos

Γιώργος Κατάκος

CTO – Data Analyst

ntoutsos chr

Χρήστος Ντούτσος

Shopify Account Manager

Reskou

Νατάσα Ρέσκου

Project Manager

Maroulakos

Γιώργος Μαρουλάκος

Head Web Developer

Nefeli Mara

Νεφέλη Μάρα

Social Media Expert

Stelios

Στέλιος Φούντας

Junior Web Developer

pandora

Πανδώρα Ζίντρο

Reception / Back Office

Dimitris

Δημήτρης Ζησόπουλος

Photo & Video Content Creator

Ας ξεκινήσουμε την κουβέντα!

Ας πιάσουμε δουλειά! Είτε θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο e-Shop ή να αναβαθμίσετε το υπάρχον, είμαστε όλο αυτιά να σας ακούσουμε!
Είναι σημαντικό να λάβουμε μερικές λεπτομέρειες για να δούμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.
Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί και θα σας καλέσουμε εντός 24 ωρών.

Φόρμα Επικοινωνίας

Μην παραλείψετε! Πριν μας αποστείλετε email διαβάστε τους όρους χρήσης του ιστοτόπου μας.