Γιατί κατασκευή eshop Magento από την IMBnet;

Η ομάδα της IMBNet αποτελείται από σταθερούς e-commerce συνεργάτες που έχουν ως στόχο την εκπλήρωση των δικών σας στόχων. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή e-shop με CMS Magento. Τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Magento στο σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα μας οδήγησαν να αναπτύξουμε και να εκμεταλλευτούμε όλες αυτές τις δυνατότητες για τους πελάτες μας.

Κάθε κατασκευή eshop magento που δημιουργούμε είναι μοναδική και ξεχωριστή για εμάς. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα πέρα από τις default ρυθμίσεις του Magento. Έτσι, εξελίσσουμε και τροποποιούμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σύμφωνα με τις ανάγκες τόσο της επιχείρησης αλλά και των πελατών σας. Έτσι, τα προϊόντα σας έχουν πάντα άριστη εμφάνιση και προβολή, ενθαρρύνοντας κάθε επισκέπτη να κάνει τις αγορές του άμεσα και εύκολα!

Έχουμε δημιουργήσει δεκάδες πετυχημένα e-shop Magento σε επιχειρήσεις με διαφορετικό αντικείμενο όπως π.χ eshop με γυναικεία ρούχα, με υποδήματα, με είδη τεχνολογία, με λευκά είδη, με καλλυντικά, με ελαστικά αυτοκινήτου, με ιατρικά είδη κ.ά.

Εφόσον συνεργαστείτε μαζί μας σας εγγυόμαστε ότι:
 • Θα σχεδιάσουμε εξ’ αρχής την πιο πετυχημένη στρατηγική Marketing
 • Το e-shop σας θα είναι εύχρηστο και λειτουργικό
 • Το design του e-shop σας θα είναι πρωτότυπο
 • Δεν θα σταματήσουμε να εξελίσσουμε το e-shop σας με νέες μεθόδους και εργαλεία ώστε να είναι πάντοτε updated. 

Web Design

Το λογότυπό σας είναι η επαγγελματική σας ταυτότητα. Σχεδιάζουμε το λογότυπό σας στην περίπτωση που είστε νέα επιχείρηση ή βελτιώνουμε το υπάρχον σύμφωνα πάντα με τη δική σας κατεύθυνση και τη δική μας εμπειρία. Ο γραφιστικός σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας θα είναι πρωτότυπος, σύγχρονος και αρμονικά δεμένος με τις αποχρώσεις της εταιρικής σας ταυτότητας. Επιλέγουμε η ιστοσελίδα σας να είναι απλή (minimal), εύκολη στην πλοήγησή της, με όμορφες εικόνες και φυσικά να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ηλεκτρονικού επιχειρείν. Ο στόχος μας είναι να μείνετε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση του e-shop σας αλλά και να είναι ελκυστικό προς τους πελάτες σας.
Δημιουργία λογότυπου ◎ Πρωτότυπος σχεδιασμός E-shop ◎ Responsive Mobile Design

Magento Development

 • Εισαγωγή τίτλου προϊόντος 
 • Προβολή του προϊόντος με αρκετές φωτογραφίες 
 • Εμφάνιση κωδικού προϊόντος (sku) 
 • Ενημέρωση αποθεμάτων 
 • Εισαγωγή περιγραφής και χαρακτηριστικών 
 • Προσθήκη στο καλάθι 
 • Ενημέρωση διαθεσιμότητας (άμεση, σε 1-3 ημέρες, κατόπιν παραγγελίας, κ.α)
 • Προσθήκη στην wishlist (αγαπημένα) 
 • Κοινοποίηση στα Social Media 
 • Δυνατότητα zoom φωτογραφιών 
 • Φόρμα προπαραγγελίας 
 • Εμφάνιση κανονικής τιμής και τιμής με έκπτωση 
 • Αξιολογήσεις προϊόντος 
 • Χειροκίνητη προσθήκη σχετικών προϊόντων 
 • Αυτοματοποιημένη εισαγωγή σχετικών προϊόντων 
 • Εμφάνιση προϊόντων που είδατε πρόσφατα 
 • Επιλογή χρωμάτων, μεγεθών, ποσοτήτων 
 • Εισαγωγή logo προϊόντος 
 • One page check-out
Magento E-shop

Διαχείριση προϊόντων με CSV αρχεία

clock

Εισάγετε και διαχειριστείτε τα προϊόντα σας άμεσα!
Η διαδικασία του data entry δεν είναι η πιο ευχάριστη εργασία για τους περισσότερους ειδικά αν δεν διαθέτετε χρόνο ή το κατάλληλο προσωπικό που να ασχολείται με αυτό σε καθημερινή βάση. Για να κερδίσετε χρόνο και συνεπώς χρήματα θα εισάγεται όλα σας τα προϊόντα με κωδικούς, περιγραφές, φωτογραφίες, τιμές, αποθέματα, τίτλους σε ένα CSV αρχείο που θα σας καθοδηγήσουμε και εμείς θα τα εισάγουμε αυτοματοποιημένο δημιουργώντας έναν μηχανισμό.

Magento Hosting

Η φιλοξενία του eshop σας γίνεται σε αυτόνομο Virtual Machine με βάση τις δικές σας ανάγκες. Προβαίνουμε σε βελτιστοποίηση της ταχύτητας ώστε η φόρτωση των σελίδων να γίνεται σε λιγότερο από 3 sec. Η λειτουργία του eshop σας γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από κακόβουλες επιθέσεις και η ομάδα μας φροντίζει για ημερήσια ή εβδομαδιαία backup. Τέλος, το eshop σας θα έχει SSL πιστοποιητικό ασφαλείας ώστε να εξασφαλίσουμε το επίπεδο εμπιστοσύνης των πελατών με το online κατάστημά σας αλλά και να διασφαλίσουμε την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποτρέποντας κακόβουλους χρήστες από την υποκλοπή δεδομένων, καθώς και πολύ γρήγορο σήμα πλοήγησης.  

Magento Hosting

Διασύνδεση με Market Places

  Πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν την ανάγκη εισαγωγής σε Market Places σύγκρισης τιμών όπως Skroutz, Bestprice κ.α. Για την εγγραφή σας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δημιουργία xml αρχείου που περιλαμβάνει το πλήθος των ενεργών προϊόντων που επιθυμείτε να εισαχθούν στα Market Places. Η ομάδα μας σας παρέχει εργασίες που αφορούν τη δημιουργία του xml αρχείου αλλά και τροποποιήσεις που ίσως χρειαστείτε μελλοντικά. Τέλος, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην ποιότητα των φωτογραφιών των προϊόντων σας καθώς στα Market Places δεν μπορείτε να εισάγεται φωτογραφίες με υδατογραφήματα, χαμηλή ανάλυση και σκιές.

Full Responsive Design

Η χρήση των κινητών συσκευών στην πλοήγηση των χρηστών έχει αυξηθεί τα τελευταία 3 έτη. Το E-shop σας θα πρέπει να δείχνει ευκολόχρηστο από κινητή συσκευή και να μπορούν οι επισκέπτες να αγοράσουν εύκολα με μερικά κλικ. Μπορείτε να πλοηγηθείτε στα eshop allmedical , athletikon, iconics, scapegrace, toeshopmou ώστε να δείτε την εμφάνισή τους σε κινητές συσκευές.

Responsive

Magento Support

Δε νοείται να διαθέτετε ηλεκτρονικό κατάστημα και να μην πλαισιώνεστε από μια εξειδικευμένη ομάδα προγραμματιστών, designers και marketing experts. Η ομάδα μας αναλαμβάνει την πλήρη υποστήριξη και συντήρηση των e-shop που παραδίδει με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του 365 ημέρες το χρόνο. Το τεχνικό τμήμα της ομάδας μας αναλαμβάνει να παρακολουθεί παραμέτρους ασφαλείας, φόρτο εργασιών του server (monitoring), υλοποίηση νέων ενεργειών και το τμήμα Marketing να παρέχει υποστήριξη στις διαφημιστικές καμπάνιες με στόχο τη συνεχή αύξηση των παραγγελιών που λαμβάνετε. 

Δείτε τα πρόσφατα έργα μας

Ξεκινήστε το E-shop σας!
Συμπληρώστε την παρακάτω
φόρμα επικοινωνίας

Απαντάμε το συντομότερο δυνατό!

Μην παραλείψετε! Πριν μας αποστείλετε email διαβάστε τους όρους χρήσης του ιστοτόπου μας.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες στην κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας. Έχουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς και απίστευτη τεχνική υποστήριξη. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αξίζουν πάνω από 5 αστέρια.
Άρης Δημητρίου
Manager Director d-elastikashop.gr
Πολύ δυνατή ομάδα,ξέρουν τη δουλειά τους μου δημιούργησαν ιστοσελίδα, μου προώθησαν και την διαφήμιση και από τις πρώτες μέρες είδα αποτελέσματα και σε λογικές τιμες θα τους συστήσω και σε γνωστούς μου μπραβο παιδιά!
Δημήτρης Κοκκίνης
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ freeze-clima.gr
Είμαστε ευγνώμων για την ποιοτική και άμεση υποστήριξη της IMBnet στα 8 χρόνια παρουσίας μας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Η τεχνογνωσία και ο τρόπος αντιμετώπισης βρίσκεται στα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Θα ήταν υπέροχο όλες οι συνεργασίες να ήταν ανάλογες.
Aquaphor Filters
Εταιρεια Φιλτρων Νερου