Κατασκευή eshop Shopify

You Have a New Order
κατασκευή eshop Shopify

IMBNET
Digital Marketing Agency

Η ΙΜΒΝΕΤ είναι το Digital Marketing Agency που εξειδικεύεται στην Κατασκευή eshop Shopify στην Ελλάδα. Εκμεταλλευτείτε την πλέον εξελιγμένη πλατφόρμα δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος για την πώληση των προϊόντων σας στο διαδίκτυο.

IMBNET
Digital
Marketing
Agency

Η ΙΜΒΝΕΤ είναι το Digital Marketing Agency που εξειδικεύεται στην Κατασκευή eshop Shopify στην Ελλάδα. Εκμεταλλευτείτε την πλέον εξελιγμένη πλατφόρμα δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος για την πώληση των προϊόντων σας στο διαδίκτυο.

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Shopify στην Ελλάδα

Η ομάδα μας απαρτίζεται από Shopify developers, οι οποίοι έχουν εξειδικευτεί στην κατασκευή eshop με Shopify. 

Διασφαλίζουμε ότι ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και στις προσδοκίες των πελατών μας δημιουργώντας ένα εξαιρετικό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αξιοποιούμε τις πολυάριθμες δυνατότητές του, μελετάμε συνεχώς νέες καινοτομίες με σκοπό να προσφέρουμε το καλύτερο κατάστημα Shopify στους πελάτες μας.

kataskevi-eshop

Τι είναι το Shopify;

Το Shopify είναι πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα, ταχέως αναπτυσσόμενη με ημερομηνία ίδρυσης το 2006 στην Οττάβα του Καναδά. Ήδη μετράει 16 έτη λειτουργίας με μια ξέφρενη ανοδική πορεία τα τελευταία 10 χρόνια.

Η CMS (Content Management System) πλατφόρμα Shopify, προσφέρει στις επιχειρήσεις μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων πληρωμών, μάρκετινγκ, αποστολής και αφοσίωσης πελατών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ραγδαία ανάπτυξη του Shopify, στηρίζεται στην αύξηση των πωλήσεων των διαδικτυακών λιανοπωλητών που εμπιστεύτηκαν και επένδυσαν στο Shopify.

Σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν κατασκευαστεί πάνω από 1,58 εκατομμύρια ιστότοποι που λειτουργούν στην πλατφόρμα Shopify από το 2021 και σε περίπου 175 χώρες. 

Γιατί κατασκευή eshop με το shopify;

shopify-webdesign

Shopify Web Design

Με εξειδίκευση στο Shopify, δημιουργούμε εξατομικευμένα γραφιστικά που αποτυπώνουν την προσωπικότητα της επιχείρησής σας. Αφήστε μας να προσαρμόσουμε το Theme που σας προτείνουμε και να το μεταμορφώσουμε σε μια μοναδική οπτική εμπειρία που θα ταιριάζει απόλυτα με το δικό σας e-shop!

Κάθε λεπτομέρεια λαμβάνεται υπόψη για να δημιουργήσουμε έναν εικαστικό σχεδιασμό που θα αναδεικνύει την ταυτότητα της επιχείρησής σας και θα εντυπωσιάζει τους επισκέπτες σας. Επιτρέψτε μας να δημιουργήσουμε τον τέλειο συνδυασμό χρωμάτων, εικονογραφίας και στοιχείων, που θα προσελκύσει το κοινό σας.

ui-ux-icon

Εμπειρία Πλοήγησης

Το UI/UX του ηλεκτρονικού καταστήματός μας σχεδιάζεται με στόχο να επιτύχει τους επιχειρηματικούς σας στόχους, που δεν είναι άλλοι από την αύξηση των πωλήσεων.

Σημαντικό να αναφέρουμε πως δεν απλώς δημιουργούμε ένα ελκυστικό layout, αλλά επιδιώκουμε να παρέχουμε μια ικανοποιητική εμπειρία στον χρήστη από την στιγμή που εισέρχεται μέχρι την ολοκλήρωση της αγοράς.

Η ικανοποίηση που νιώθουμε όταν το e-shop σας αποδίδει και καταφέρνει να μετατρέψει επισκέπτες σε αγοραστές είναι ανεκτίμητη.

safety-eshop

Αξιόπιστο Checkout

Ασφαλές και φιλικό προς τον επισκέπτη, ανταποκρινόμενο πλήρως σε κινητές συσκευές, σχεδιασμένο για να απλοποιεί την ολοκλήρωση της αγοράς και να μειώνει την εγκατάλειψη του καλαθιού. 

Προσαρμόζεται σε αισθητική αλλάζοντας χρώμα και εμφάνιση.

Αποτελεί δε, μια ισχυρή και αξιόπιστη λύση ολοκλήρωσης αγοράς, σε συνδυασμό με αξιόπιστα μέσα πληρωμών όπως Paypal, VivaWallet, EveryPay. 

Επίσης, παρέχει την εμπιστοσύνη στον υποψήφιο αγοραστή να προχωρήσει στην πληρωμή χωρίς ενδοιασμούς.

cloud-hosting-eshop

Cloud Hosting

Η τεχνολογία Cloud φιλοξενία είναι η νεότερη γενιά του web hosting. To Shopify προσφέρει ασφαλή φιλοξενία όλο το 24ωρο.

Πράγματι, είναι το μόνο CMS που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους για τις απεριόριστες δυνατότητες του hosting, αλλά και τη σιγουριά στα επίπεδα ασφαλείας.

Το πιο σημαντικά σημεία είναι το unlimited bandwidth, συμμόρφωση PCI επιπέδου 1 για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών σας και την εντυπωσιακή ταχύτητα στην πλοήγηση. 

support-eshop

Υποστήριξη 24/7

Η Shopify παρέχει συνεχή υποστήριξη μέσω email, τηλεφώνου και live chat, έτσι ώστε να λύνετε άμεσα οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα. 

Η υποστήριξη 24/7 που παρέχει η Shopify είναι μία από τις βασικές της δυνατότητες που διακρίνει την πλατφόρμα από άλλες επιλογές για τη δημιουργία e-shop.

Καθώς η επιχείρησή σας λειτουργεί στον ψηφιακό χώρο, είναι απαραίτητο να έχετε στη διάθεσή σας συνεχή υποστήριξη, προκειμένου να αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά οποιαδήποτε πρόβλημα ή απορία που μπορεί να προκύψει.

integration-eshop

Sales Channels Integration

Με το Shopify, η ενίσχυση των πωλήσεών σας μέσω των πιο δημοφιλών διαφημιστικών καναλιών γίνεται παιχνιδάκι. 

Αφήστε πίσω τα προβλήματα με feeds και διασυνδέσεις και επικεντρωθείτε στις βέλτιστες πρακτικές για την αύξηση των πωλήσεών σας. 

Η πρωτοποριακή διεπαφή και ενσωμάτωση των καταλόγων προϊόντων του Shopify σας προσφέρουν χρόνο και ευκολία. Μπορείτε γρήγορα να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Google Merchant Center και να προωθήσετε τα προϊόντα σας με επιτυχία στις Performance Max καμπάνιες.

Τι θα χρειαστείτε για την κατασκευή eshop;

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το δικό σας επαγγελματικό eshop και να προσελκύσετε νέους πελάτες στην επιχείρησή σας.
Για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, θα χρειαστείτε τα παρακάτω στοιχεία: 

Ορίστε τον στόχο και τον σκοπό του eshop σας. Σκεφτείτε τι είδους προϊόντα ή υπηρεσίες θα προσφέρετε και ποιο κοινό θέλετε να απευθύνεστε.
Επιλέξτε μια αξιόπιστη πλατφόρμα για το eshop σας. Στην IMBNet, χρησιμοποιούμε την προηγμένη πλατφόρμα Shopify για να δημιουργήσουμε το ιδανικό eshop για εσάς.
Η ομάδα μας θα δημιουργήσει ένα μοναδικό και ελκυστικό design για το eshop σας, προσαρμοσμένο στην εικόνα και τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας.
Θα χρειαστείτε ποιοτικές φωτογραφίες και κείμενο που να αναδεικνύουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με τον καλύτερο τρόπο.
Δημιουργήστε έναν ολοκληρωμένο κατάλογο με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε, περιλαμβάνοντας τις περιγραφές, τις τιμές και τις πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα.
Η ομάδα μας θα είναι πάντα δίπλα σας, προσφέροντας εξατομικευμένη υποστήριξη και τεχνική βοήθεια για το eshop σας.

Κατασκευή Eshop - Έργα

dk portfolio 2

DKstyle - Κατασκευή e-shop για γυναικεία ρούχα

Honorluxury - Κατασκευή e-shop σε κοσμηματοπωλείο

delastika 2

D-elastikashop - Κατασκευή eshop για κατάστημα ελαστικών

greenart design 2

Greenartstore - Κατασκευή eshop για Φυτώριο

orange deisgn 2

Orange Κόσμημα - Κατασκευή eshop για κοσμηματοπωλείο

Πόσο κοστίζει ένα eshop;

Το κόστος υλοποίησης ενός e-shop εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως αναφέραμε και παραπάνω.Οι σημαντικότεροι παράγοντες που ελέγχουμε, ώστε να δημιουργήσουμε την οικονομική προσφορά μας, είναι οι εξής:
 • Πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το δέντρο των βασικών κατηγοριών, υποκατηγοριών, φίλτρων και των χαρακτηριστικών των προϊόντων σας,
 • Αν υπάρχει ήδη e-shop θα χρειαστεί να παρθούν μέτρα για την ομαλή μεταφορά του SEO, ώστε να μη χαθεί η υπάρχουσα οργανική κατάταξη,
 • Αν χρειάζεστε custom design (πρωτότυπο) ή αν χρησιμοποιήσετε ένα template της αρεσκείας σας,
 • Αν τα προϊόντα σας είναι ογκώδη, θα χρειαστείτε παραμετροποίηση μεταφορικών εξόδων με βάση τον όγκο ή το βάρος, για να μην έχετε απώλεια κέρδους από τα μεταφορικά έξοδα.
 • Μπορεί να χρειαστείτε τα μεταφορικά σας έξοδα να υπολογίζονται με βάση την εκάστοτε περιοχή στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Τότε θα δημιουργηθούν συνθήκες με βάση τον ταχυδρομικό κώδικα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ποσοστό των ανθρώπων που αγοράζουν online ολοένα και αυξάνεται!

Σύμφωνα με τα στατιστικά της έρευνας για τον Οκτώβριο του 2022 των Focus Bari και Plushost, οι Έλληνες δαπανούν κατά μέσο όρο, €644 σε φυσικά καταστήματα και €510 για αγορές από το Διαδίκτυο.

 

Είναι απαραίτητο να επισημανθεί ότι το 76% των Ελλήνων κάνει ηλεκτρονικά τις αγορές του.

 

Πολλές φορές, ακόμη και να μην ψωνίσει κάποιος online, θα βρει το προϊόν που τον ενδιαφέρει και θα επισκεφτεί το φυσικό κατάστημα για να το αγοράσει.

 

Οι επιχειρήσεις πλέον έχουν την ανάγκη ενός πιο omnichannel μοντέλου που θα ενισχύσει τις πωλήσεις τους και θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη εξωστρέφεια.
Χάρη στο ηλεκτρονικό κατάστημα, μια επιχείρηση μπορεί να πουλήσει τα προϊόντα της σε ένα μεγαλύτερο εύρος ανθρώπων απ’ ότι στην τοπική αγορά στην οποία ανήκει.

 

Παρ’ όλα αυτά δεν είναι για όλες τις επιχειρήσεις κερδοφόρα η παρουσία τους στο διαδίκτυο. Γι’ αυτό είναι καλό εξ΄αρχής να πραγματοποιηθεί μελέτη, πριν την είσοδο μια επιχείρησης στο διαφημιστικό ηλεκτρονικό γίγνεσθαι.

Εάν ξεκινάτε για πρώτη φορά την αναζήτηση εταιρείας για κατασκευή eshop, σίγουρα αναρωτιέστε αν αξίζει τελικά να μπείτε στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

Πολλές φορές χρησιμοποιείτε και εσείς οι ίδιοι το διαδίκτυο για να πραγματοποιήσετε αγορές αλλά και άλλες ενέργειες, όπως να κάνετε μια τραπεζική συναλλαγή, να διαβάσετε ένα χρήσιμο άρθρο, να κατεβάσετε μέσω gov ένα έγγραφο και για να επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Εκτός από αυτές τις καθημερινές ευκολίες που προσφέρει το διαδίκτυο, έχει βοηθήσει σημαντικά τους εμπόρους να προωθούν τα προϊόντα τους στους υποψήφιους πελάτες αυξάνοντας και τον ετήσιο τζίρο.

 

Η δική μας τοποθέτηση σχετικά με το αν αξίζει να ανοίξετε ηλεκτρονικό κατάστημα είναι οτι σε παγκόσμιο επίπεδο το 56% των εταιρειών συγκεντρώνουν τα καθαρά τους κέρδη με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Είμαστε υπέρ στη δημιουργία eshop αρκεί τα προϊόντα σας να είναι κατάλληλα για προώθησή τους μέσω internet. Κ

 

αλώς ή κακώς δεν μπορούν να πουληθούν όλα τα προϊόντα μέσω διαδικτύου ή τουλάχιστον δεν πωλούνται όλα με την ίδια συχνότητα.

Το Shopify διαθέτει όλους τους σύγχρονους και ευρέως χρησιμοποιούμενους τρόπους πληρωμής, όπως:

 • Πληρωμή με Αντικαταβολή
 • Πληρωμή με παραλαβή από το κατάστημα
 • Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση
 • Πληρωμή μέσω PayPal
 • Πληρωμές με κάρτα πιστωτική χρεωστική όπως Visa, Mastercard, American Express, Apple Pay κ.ά.

Η διαδικασία υλοποίησης και υποστήριξης καρτών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα ολοκληρώνεται εντός 1 ημέρας χωρίς να περιμένετε την έγκριση των τραπεζών για τη διασύνδεση.

Στην IMBNet προσπαθούμε πάντα να παραδίδουμε τα e-shop μας σε εύλογο χρονικό διάστημα, τηρώντας πάντα πιστά το χρονοδιάγραμμα που θα συμφωνήσουμε μαζί, καθώς αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικά είναι για τις επιχειρήσεις.

 

Χρειάζεται επίσης, να σημειωθεί ότι βάζουμε σε προτεραιότητα την ποιότητα και έπειτα την ταχύτητα υλοποίησης του e-shop.

 

Σημαντικό ρόλο στο χρόνο υλοποίησης παίζουν οι κάτωθι εργασίες όπως:

 • Αν χρειαστεί να δημιουργήσουμε εταιρική ταυτότητα,
 • Αν προβούμε σε Migration από κάποιο άλλο Cms,
 • Η διασύνδεση του e-shop σας με εμπορικά συστήματα (ERP),
 • Ο χρόνος αναμονής για την έγκριση με το τραπεζικό κατάστημα που επιθυμείτε,

Αν δεν χρειάζεστε τις παραπάνω ενέργειες και για μέθοδο πληρωμών με πιστωτική - χρεωστική κάρτα χρησιμοποιηθεί το Viva Wallet, το eshop σας θα είναι έτοιμο σε περίπου 20 εργάσιμες ημέρες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κακή ταχύτητα πλοήγησης σε ένα e-shop μπορεί να αποβεί μοιραία για την αύξηση των πωλήσεων.

 

Όλοι μας, όταν πλοηγούμαστε σε μια ιστοσελίδα, θέλουμε η διαδρομή μας να είναι σύντομη γιατί διαφορετικά κουραζόμαστε και αντιμετωπίζουμε το e-shop ως “κακοχτισμένο”, χάνοντας έτσι την εμπιστοσύνη μας και με συνέπεια να κατευθυνθούμε προς την “πόρτα της εξόδου”.

 

Υπάρχουν μερικά δωρεάν online εργαλεία που μπορείτε να περιηγηθείτε και να δείτε την απόδοση της ταχύτητας της ιστοσελίδας σας.

 

Μπορείτε να κάνετε δοκιμές με το gtmetrix ή με το pagespeed.web.dev της Google.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας απευθείας για μια αμεσότερη συνεννόηση.
"Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στις ανάγκες σας! "