fbpx

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Στην IMBnet κατασκευάζουμε, προωθούμε και διαχειριζόμαστε την επαγγελματική σας ιστοσελίδα με γνώμονα την επίτευξη των στόχων σας! Έχοντας σχεδιάσει δεκάδες δυναμικές ιστοσελίδες γνωρίζουμε απόλυτα τι σημαίνει η κατασκευή ιστοσελίδων και το ποσό σημαντική είναι για την κάθε επιχείρηση στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η φιλοσοφία της ομάδας μας είναι μακριά από τον όρο εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων. Είμαστε η ομάδα που με κόπο, όρεξη, πείσμα και αδιάκοπη υποστήριξη, καταφέρνουμε το διαδίκτυο να είναι η κύρια πηγή των εσόδων σας. 

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρηση σας είναι το βασικό αλλά πρωταρχικό στάδιο προβολής σας. Σταδιακά και επιτυγχάνοντας έναν -έναν τους στόχους σας, σας κατευθύνουμε λειτουργώντας συμβουλευτικά για το μέλλον σας. Δεν σταματάμε να αναπτύσσουμε νέες μεθόδους & τεχνικές internet marketing ώστε η επιχείρηση σας να βρίσκεται στην κορυφή των εξελίξεων. Αν ήδη διαθέτετε site και δεν αντικατοπτρίζει την επιχείρησή σας ή είναι παλιό, μπορούμε να προβούμε σε ενέργειες αναβάθμισης ή να εξετάσουμε το ενδεχόμενο για κατασκευή ιστοσελίδας εξ’ αρχής.

Σχεδιασμός λογοτύπου & πρωτότυπο custom design

Το λογότυπο σας είναι η επαγγελματική σας ταυτότητα. Σχεδιάζουμε το λογότυπο σας στην περίπτωση που είστε νέα επιχείρηση ή βελτιώνουμε το υπάρχον σύμφωνα πάντα με την δική σας κατεύθυνση και τη δική μας εμπειρία. Ο γραφιστικός σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας θα είναι πρωτότυπος, σύγχρονος και αρμονικά δεμένος με τις αποχρώσεις της εταιρικής σας ταυτότητας. Επιλέγουμε η ιστοσελίδα σας να είναι απλή, εύκολη στην πλοήγηση της, με όμορφες εικόνες και φυσικά να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Προγραμματισμός WordPress

Οι Web Developer της IMBnet έχοντας εξειδίκευση στην χρήση του WordPress με δυναμικό περιεχόμενο εφαρμόζουν την τελευταία έκδοση του CMS καθώς και της php σε έκδοση 7. Προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις της εκάστοτε επιχείρησης και δημιουργούμε αντίστοιχα εφαρμογές που ενδυναμώνουν την παρουσία της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο. Πολύ σημαντική ενέργεια στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι η ασφάλεια της από την εισβολή haker όπου με τη χρήση ειδικών μεθόδων εξασφαλίζουμε την εύρυθμη λειτουργία της.

Google Friendly

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης ώστε να σας βρίσκουν εύκολα οι πελάτες σας. Η ομάδα μας βελτιώνει την ιστοσελίδα σας με τεχνικές SEO (Search Engine Optimization) ώστε να μην βρίσκεται στο ‘χάος’ του διαδικτύου. Οι τίτλοι και οι περιγραφές θα είναι ελκυστικές ώστε οι επισκέπτες να επιλέξουν την δική σας ιστοσελίδα. Τέλος, προβαίνουμε σε παραμετροποίηση των κειμένων σας ώστε να έχουν σωστή απόδοση για τις μηχανές αναζήτησης (Google).

Δημιουργία & Σύνδεση σε Social Media

(Facebook, Twitter, Google+,Youtube κ.α).

Η επιχείρηση σας θα έχει δυναμική παρουσία μέσω Κοινωνικών Δικτύων. Δημιουργούμε λογαριασμούς στα Social Media που επιθυμείτε και σας θέτουμε ως κάτοχο των λογαριασμών. Ο γραφιστικός σχεδιασμός των εικαστικών εικόνας προφίλ και εξώφυλλο θα συνάδει με τις αποχρώσεις της ιστοσελίδα σας ώστε να έχετε μια συγκεκριμένη παρουσία μέσω Social Media. Η ομάδα μας μπορεί να διαχειρίζεται τις επαγγελματικές σας σελίδες με τον αποδοτικότερο τρόπο ώστε να αυξήσουμε τις πωλήσεις και να ενδυναμώσουμε το brand σας.

Responsive Design σε όλες τις διαστάσεις οθονών

Μεγάλο ποσοστό των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν την κινητή τους συσκευή τηλεφώνου για την πλοήγησή τους. Η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται ομοιόμορφα (responsive) και σε μικρές οθόνες όπως κινητό τηλέφωνο, tablet, κ.ά. Με αυτό τον τρόπο θα μειώσουμε το ποσοστό εγκατάληψης των χρηστών.

Υψηλή ταχύτητα πλοήγησης

Η ταχύτητα της ιστοσελίδας σας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την διαμονή των επισκεπτών που πλοηγούνται. Η ομάδα μας προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις της ιστοσελίδας και του server ώστε οι σελίδες να φορτώνουν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Δε νοείται κατασκευή ιστοσελίδας στη σημερινή εποχή με χαμηλή ταχύτητα φόρτωσης! Ελέγχουμε την ιστοσελίδα με βάση το εργαλείο της Google για αύξηση της εμπειρίας του χρήστη. Η ιστοσελίδα σας θα είναι γρήγορη και η πλοήγησή της ευχάριστη!

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Παροχές

Γραφιστικός Σχεδιασμός 
Δημιουργία Λογότυπου (pdf,jpg,png)
Custom Σχεδιασμός

100€

Domain Name
Κατοχύρωση Domain Name
για 2 έτη(gr,eu,com)

25€

E-mail
Δημιουργία εταιρικών e-mail
(info@name.gr)

25€

Hosting Ιστοσελίδας & Email
Χωρητικότητα 2GB , backup

80€
ανά έτος

Development WordPress

 • Κινούμενα Slider
 • Responsive Design για κινητά – tablets
 • Άμεση Προσθήκη στο Καλάθι
 • Υποστήριξη στην συγγραφή εταιρικών κειμένων
 • Google Friendly
 • Εύκολη διαχείριση στα Ελληνικά
 • Φόρμα Επικοινωνίας
 • Καταχώρηση Επιχείρησης στον χάρτη της Google
 • Προσθήκη ιστοσελίδας στην Google
 • Photo Gallery
 • Βέλτιστη ταχύτητα πλοήγησης με εργαλείο της Google
 • Διασύνδεση με εργαλείο μέτρησης της επισκεψιμότητας( Google Analytics)

Development WordPress

 • Διασύνδεση με εργαλείο μέτρησης
 • Δημιουργία επαγγελματικών σελίδων στο Facebook, Twitter, Google plus, Instagram
 • Καταχώρηση εταιρικών στοιχείων και εικόνων προφίλ και εξωφύλλων

Search Engine Optimization
Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας
με τεχνικές για αύξηση της κατάληξης

400€

Ξένη Γλώσσα
Μηχανισμός λειτουργίας 2ης γλώσσας
(δεν υπολογίζονται οι μεταφράσεις)

200€

Σύνολο 800 €
(αφορά τις standard ενέργειες)

Close Menu

Συμπληρώστε το όνομα και το τηλέφωνό σας
και θα σας καλέσουμε σύντομα!

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.