ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

site

Οι καλύτεροι επαγγελματίες στην κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας. Έχουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς και απίστευτη τεχνική υποστήριξη. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αξίζουν πάνω από 5 αστέρια.

Άρης Δημητρίου / MANAGER DIRECTOR D-ELASTIKASHOP.GR
kataskeui_site
site

πολύ δυνατή ομάδα,ξέρουν τη δουλειά τους .μου δημιούργησαν ιστοσελίδα,μου προώθησαν και την διαφήμιση,και από τις πρώτες μέρες είδα αποτελέσματα .και σε λογικές τιμες.θα τους συστήσω και σε γνωστούς μου.μπραβο παιδιά!

Δημήτρης Κοκκίνης / ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ FREEZE-CLIMA.GR

kataskeui_site
site

Είμαστε ευγνώμων για την ποιοτική και άμεση υποστήριξη της IMBnet στα 8 χρόνια παρουσίας μας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Η τεχνογνωσία και ο τρόπος αντιμετώπισης βρίσκεται στα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Θα ήταν υπέροχο όλες οι συνεργασίες να ήταν ανάλογες, σε αυτό το επίπεδο. Ξεχωρίζουμε την αμεσότητα, την ευγένια, το ήθος, τις δυνατότητες/τεχνογνωσία και την απλότητα. Πρακτικά 3 σημαντικά σημεία που εστιάζουμε: SEO expert – παραμείναμε στις 3 πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης σε σημαντικές λέξεις κλειδιά για αρκετά χρόνια. High Level developers – Κορυφαία ασφάλεια & υποστήριξη σε επιθέσεις hacking. Web designers – σε απόλυτα προσαρμοστικό επίπεδο για τις ανάγκες κάθε εταιρίας με κορυφαίο σχεδιασμό σε φωτογραφίες-λογότυπα κ.α.

Aquaphor Filters / ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΙΛΤΡΩΝ ΝΕΡΟΥ

kataskeui_site
site

Στην σημερινή εποχή εάν δεν είσαι επαγγελματίας σε αυτό που κάνεις δεν θα καταφέρεις κάτι αξιόλογο στην επαγγελματική σου καριέρα. Ο άνθρωπος που έχει δημιουργήσει αυτή την εξαιρετική ομάδα είναι τόσο άξιος όπου η επιτυχία στην ζωή του είναι δεδομένη. Να είστε όλοι καλά ώστε να μπορείτε να κάνετε την δουλειά των υπολοίπων εύκολη και κερδοφόρα.

Θοδωρής Σενδελίδης / MANGING DIRECTOR www.plessascarpet.g

kataskeui_site
site

Το ταξίδι ξεκίνησε..το νέο site της Dr Kouremada που δραστηριοποιείται στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών στο Λονδίνο είναι online (www.london-hairsurgeon.com). H εταιρία ΙΜΒΝΕΤ και ο ιδρυτής της Κώστας Σκλαβούνης συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι ….υποστήριξη….δημιουργία….καινοτόμες ιδέες …γνώση…επαγγελματισμός…αποφασιστικότητα…στρατηγική …πλάνο ανάπτυξης είναι αυτά που θέλει να έχει κάθε επαγγελματίας κυρίως σε μια δύσκολη και απαιτητική αγορά όπως είναι το Ηνωμένο Βασίλειο . Κώστα ,Βαγγελιώ ,Βάσω,Χρήστο,Γιώργο (2) , Κώστα και γενικά όλα τα μέλη της IMBNET που εργάστηκαν με ζήλο και αποφασιστικότητα , σας ευχαριστούμε που μας δώσατε την ευκαιρία με το νέο μας site να εντυπωσιάσουμε 🙂 ,να προβάλουμε τη δουλειά μας με τον καλύτερο τρόπο, να αναπτύξουμε τη νέα μας κλινική στο κεντρικό Λονδίνο έχοντας δίπλα μας σε κάθε βήμα σωστούς Επαγγελματίες .Ευχαριστούμε ΙΜΒΝΕΤ 👏👏👏

Γιώργος Αλεξανδρής / MANAGING DIRECTOR www.london-hairsurgeon.com

kataskeui_site
site

Τα καλύτερα παιδια του χώρου!! Παντα εκεί και πάντα πρόθυμοι για οτιδήποτε! Σας ευχαριστω για την υποστήριξη και το “τρέξιμο”!!! Ναστε παντα ετσι!

Άννα Βοτίκα / ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ www.vintage-kosmima.gr
kataskeui_site