Support Μagento E-Shop | Υποστήριξη

Το Magento θεωρείται παγκοσμίως το πιο δημοφιλές CMS με πολλές και σημαντικές δυνατότητες που αν αξιοποιηθούν σωστά θα είναι ο καλύτερος πωλητής σας! Η ομάδα μας εξειδικεύεται στην κατασκευή eshop με τη χρήση του Cms Magento. Ο λόγος για τον οποίο έχουμε στραφεί στην υλοποίηση ηλεκτρονικών καταστημάτων μέσω του Magento έχει να κάνει με τις πολυάριθμες δυνατότητες που αν εκμεταλλεύτουν σωστά θα είναι ιδιαίτερα επικερδές για την επιχείρησή σας. Οι αρκετές ώρες μελέτης, εργασίας και υλοποίησης δεκάδων eshop σε Magento μας καθιστούν αρκετά έμπειρους στη διαχείρισή του. Η τεχνογνωσία μας έχει να κάνει με το Front end αλλά και το Back end του e-shop πράγμα που θα σας βοηθήσει αρκετά ώστε να γίνει η διαχείριση του Magento πιο εύχρηστη και φιλική για εσάς. Εκτός από την εξ’ αρχής κατασκευή του eshop σας αναλαμβάνουμε και τη διαχείρισή του εφόσον ο κατασκευαστής ήταν κάποια άλλη εταιρεία κατασκευής eshop.

Υψηλή ταχύτητα φόρτωσης και ασφάλειας

Ένα από τα συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι διαθέτουν Magento E-shop είναι η κακή ταχύτητα πλοήγησης. Το Magento λόγω μεγάλης βάσης (database) αλλά και δομής των αρχείων (file structure) απαιτεί περισσότερους πόρους μνήμης (Ram). Η ομάδα μας έχοντας την τεχνογνωσία αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα την φιλοξενία του eshop σας σε αυτόνομο Ελληνικό Server που θα εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες αυξάνοντας την ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων σας σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Η εμπειρία των χρηστών από την ταχύτητα πλοήγησης θα είναι υψηλή όπως επίσης και η δική σας εξυπηρέτηση στη διαχείριση του eshop χωρίς αργοπορία. Στην τεχνική υποστήριξη της φιλοξενίας παρέχουμε υπηρεσίες email hosting, ημερήσιο ή εβδομαδιαίο backup και ετήσια συνδρομή SSL πιστοποιητικού ασφαλείας.

Αυτοματοποιημένη εισαγωγή των προϊόντων

Η διαδικασία του data entry δεν είναι η πιο ευχάριστη εργασία για τους περισσότερους ειδικά αν δεν διαθέτετε χρόνο ή το κατάλληλο προσωπικό που να ασχολείται με αυτό σε καθημερινή βάση. Για να κερδίσετε χρόνο και συνεπώς χρήματα θα εισάγεται όλα σας τα προϊόντα με κωδικούς, περιγραφές, φωτογραφίες, τιμές, αποθέματα, τίτλους σε ένα CSV αρχείο που θα σας καθοδηγήσουμε και εμείς θα τα εισάγουμε αυτοματοποιημένο δημιουργώντας έναν μηχανισμό.

Διασύνδεση xml με Marker Places (Skroutz - BestPrice)

Πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν την ανάγκη εισαγωγής σε Market Places σύγκρισης τιμών όπως Skroutz, Bestprice κ.ά. Για την εγγραφή σας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δημιουργία xml αρχείου που περιλαμβάνει το πλήθος των ενεργών προϊόντων που επιθυμείτε να εισαχθούν στα Market Places. Η ομάδα μας σας παρέχει εργασίες που αφορούν τη δημιουργία του xml αρχείου αλλά και τροποποιήσεις που ίσως χρειαστείτε μελλοντικά. Τέλος, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην ποιότητα των φωτογραφιών των προϊόντων σας καθώς στα Market Places δεν μπορείτε να εισάγεται φωτογραφίες με υδατογραφήματα, χαμηλή ανάλυση και σκιές.

Ταχυεπεξεργασία των προϊόντων

Η διαχείριση σας στο Magento μπορεί να γίνει πιο εύκολη ώστε να κερδίζετε χρόνο από διάφορες εργασίες που κάνετε όσον αφορά τα προϊόντα. Μερικές από αυτές είναι η ταχυεπεξεργασία στον τίτλο, τις τιμές τον κωδικό των προϊόντων χωρίς κάθε φορά να χρειάζεται να μπαίνετε σε ένα-ένα προϊόν και να τα αλλάζετε. Με λιγότερα κλικ θα διορθώνετε σημαντικά χαρακτηριστικά και δεν θα χάνετε τη σειρά σας εφόσον τα προϊόντα θα τα βλέπετε σε λίστα.

Φόρμα προπαραγγελίας - Ενδιαφέρον για προϊόν εκτός αποθέματος

Σε περίπτωση που κάποιον προϊόν σας έχει εξαντληθεί ή δεν επιθυμείτε να το προμηθευτείτε (stock) αν δεν έχετε ενδιαφέρον από πελάτες μπορούμε να ετοιμάσουμε φόρμα προπαραγγελίας ώστε ο πελάτης να δηλώσει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του συγκεκριμένου προϊόντος. Εσείς θα λάβετε με email την προπαραγγελία του και θα έρθετε σε επικοινωνία μαζί του.

Kατάσταση Παραγγελιών με Διαφορετικό Χρώμα

Για την ευκολότερη διαχείριση των παραγγελιών σας έχουμε μεριμνήσει. Ανάλογα με την κατάσταση της παραγγελίας (π.χ υπό επεξεργασία, ολοκληρωμένη, ακυρωμένη, σε αναμονή) εμφανίζονται διαφορετικοί χρωματισμοί.

Login μέσω facebook & live support μέσω messenger

Μερικές ακόμη εφαρμογές που θα βοηθήσουν στην ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών είναι η σύνδεση μέσω Facebook (όλοι είναι χρήστες πλέον) και το live chat μέσω messenger που βοηθάει τους πελάτες να ρωτήσουν κάτι άμεσα αλλά και τον διαχειριστή του eshop να απαντάει εύκολα απ’ όπου και να βρίσκεται. Με την σύνδεση μέσω Facebook διευκολύνουμε τον αγοραστή να μην προσθέτει συνέχεια τα στοιχεία του συνέχεια. Βάση στατιστικών τα e-shop που διαθέτουν αυτές τις εφαρμογές έχουν αυξήσει τις online πωλήσεις.

Δημιουργία Responsive Design

Η χρήση των κινητών συσκευών στην πλοήγηση των χρηστών έχει αυξηθεί τα τελευταία 3 έτη. Το E-shop σας θα πρέπει να δείχνει ευκολόχρηστο από κινητή συσκευή και να μπορούν οι επισκέπτες να αγοράσουν εύκολα με μερικά κλικ. Μπορείτε να πλοηγηθείτε στα eshop allmedical , athletikon, iconics, scapegrace, toeshopmou ώστε να δείτε την εμφάνισή τους σε κινητές συσκευές.

Αναβάθμιση του Design

Πολύ σημαντική ενέργεια για την ελκυστικότητα του e-shop σας είναι να ανανεώνετε τα εικαστικά με νέες προσφορές, εκπτώσεις, διαγωνισμούς ώστε οι πελάτες να βλέπουν πάντα την εικόνα του καταστήματος σας αναβαθμισμένη και ότι δεν μένετε στάσιμοι. Στόχος μας είναι σε περιόδους ύφεσης των παραγγελιών σας να εφαρμόζουμε τακτικές marketing plan όπως να χρησιμοποιούμε εκπτωτικά κουπόνια για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. 

Η ομάδα μας θα αναλάβει να παρέχει τεχνική υποστήριξη στο e-shop σας και να σας συμβουλεύει για νέες ιδέες και στρατηγική που πρέπει να ακολουθούμε ώστε να έχετε αύξηση των παραγγελιών σας.

Ξεκινήστε Υποστήριξη στο Magento σας!
Συμπληρώστε την παρακάτω
φόρμα επικοινωνίας

Απαντάμε το συντομότερο δυνατό!