Προώθηση Seo | Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Η IMBnet παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες σχετικά με την προώθηση ιστοσελίδας με SEO για την αναγνωρισιμότητα της ιστοσελίδα σας, εφαρμόζοντας τεχνικές και μεθόδους βελτιστοποίησης, με σκοπό την πιο ευνοϊκή κατάταξη της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing, Ask, Msn κ.α). Σκαρφαλώστε εγγυημένα στην 1η σελίδα της Google με στοχευμένες λέξεις-κλειδιά και αυξήστε την επισκεψιμότητα του site ή του e-shop σας. Για την IMBnet, SEO δεν είναι μόνο η αύξηση του αριθμού των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας, αλλά η αύξηση του αριθμού των στοχευμένων επισκεπτών-πελατών, ώστε να επιτύχει περισσότερα πραγματικά αποτελέσματα.

 

Η «μάχη» της πρωτιάς!

Η αναρρίχηση της ιστοσελίδας σας στα πρώτα οργανικά αποτελέσματα της Google θα σας αποφέρει μόνο πλεονεκτήματα και αύξηση της επισκεψιμότητας. Όσο πιο στοχευμένες είναι οι Seo καμπάνιες, περισσότερο θετικά θα είναι και τα αποτελέσματα.

Η ιστοσελίδα σας βρίσκεται στην 1η σελίδα της Google. Ποια είναι τα οφέλη σας;

 Αύξηση της επισκεψιμότητας και συνεπώς των πωλήσεων και του πελατολογίου

 Ανάπτυξη του Brand σας Πανελλαδικά εφόσον θα βρίσκεστε στις περιβόητες δέκα οργανικές θέσεις

 Συνεχόμενη διαφήμιση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

 Μείωση των διαφημιστικών σας εξόδων

Η προώθηση με Seo δε θεωρείται απλή και σύντομη εργασία. Προϋποθέτει σωστή στρατηγική marketing και γνώση των τεχνικών Seo ώστε να προσπελαστεί ο ανταγωνισμός.Η ομάδα της IMBnet αποτελείται από εξειδικευμένους seo experts με μεγάλες επιτυχίες σε ανταγωνιστικές λέξεις – κλειδιά.

Ύστερα από έρευνα και μελέτη της ιστοσελίδας σας καθώς και του ανταγωνισμού ανακαλύπτουμε μαζί τις «δυνατές» λέξεις-κλειδιά για τη δική σας προώθηση. Οι λέξεις-κλειδιά επιλέγονται βάσει των επίσημων αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google. Λειτουργούμε συμβουλευτικά για τη δική σας επιχείρηση και συνεργαζόμαστε με σκοπό το κέρδος σας.

Τι κερδίζετε από τη συνεργασία μας;

 Αποδοτικές και στοχευμένες καμπάνιες SEO

 Γραπτή Εγγύηση για κατάταξη στην 1η σελίδα

 Συντήρηση και Τεχνική Υποστήριξη

 Αδιάκοπη εργασία για να φτάσετε στην 1η θέση της Google

Close Menu