SHOPIFY
EXPERTS

Καλώς ήρθατε στην IMBNET.
Είμαστε το Digital Marketing Agency που εξειδικεύεται στο Shopify που αναζητούσατε!

shopify

Γιατί Shopify;

Το Shopify τα τελευταία 5 έτη έχει εδραιωθεί & αναπτυχθεί σε παγκόσμια κλίμακα. Είναι μια Ecommerce πλατφόρμα την οποία ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες, επιλέγουν για την προβολή και την προώθηση των προϊόντων τους.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 2 εκατομμύρια Shopify καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Η IMBNet ως σύμβουλος Digital Marketing, θεώρησε αποτελεσματικό για τους πελάτες της να επενδύσει στο Shopify, και να δημιουργήσει μια δυναμική ομάδα.

Έχουμε δημιουργήσει πάνω από 25 ηλεκτρονικά καταστήματα σε Shopify και έχουμε ξοδέψει πάνω από 10.000 ώρες εργασίας, τα τελευταία 2 έτη που έχουμε τον τίτλο  Shopify Partner.

Είτε πρόκειται να αναβαθμίσετε το υπάρχον e-shop σας, είτε πρόκειται να ξεκινήσετε από το μηδέν, καλέστε μας σήμερα!

orly black
d elastika black
honoromano black
scapegrace black
nipper black
nipper black
gv market black
suenos black
themelidis black
epipla Grande black
niriton logo

Τι αγαπάμε στο Shopify;

Α. Μοντέρνος Σχεδιασμός

Η πρώτη εικόνα του e-shop σας είναι σπουδαία για τους πελάτες σας. Σίγουρα δε θέλουμε κάτι λιγότερο στην ευχρηστία και στη λειτουργικότητα. Προσαρμόζουμε την εικόνα του e-shop με την εταιρική σας ταυτότητα, ώστε να υπάρχει μια ισορροπία. Επίσης, για χάρη της εμφάνισης δεν πρέπει να χάνουμε το στοιχείο της λειτουργικότητας. Γιατί και η καλαισθησία θέλει τα όρια της, ώστε να είναι το e-shop σας άρτιο σε κινητές συσκευές και tablets.

Β. User Experience (UX)

Το UX του e-shop σας πρέπει να εναρμονίζεται με την εικόνα της επιχείρησής σας.

Γι’ αυτό πριν υλοποιήσουμε οτιδήποτε λαμβάνουμε υπόψιν μας το κοινό στο οποίο θα απευθυνθούμε, τα προϊόντα που πουλάτε, την εταιρική σας εικόνα, τις προωθητικές κινήσεις που πρόκειται να κάνετε και τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Στη συνέχεια η ομάδα μας θα σας συμβουλέψει σχετικά με το UX του e-shop σας και πώς αυτό μπορεί να τελειοποιηθεί.

Γ. Γρήγορη Πλοήγηση

Η ταχύτητα φόρτωσης του e-shop αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την ανοδική πορεία του στην Google, αλλά και την αύξηση των πωλήσεων. Τότε η εμπειρία των χρηστών βελτιώνεται αισθητά και μειώνεται το ποσοστό εγκατάλειψης (bounce rate). Βάσει στατιστικών το 79% των δυσαρεστημένων επισκεπτών σε ένα e-shop δε θα ξαναγόραζε από το ίδιο κατάστημα.

Το Shopify είναι ταχύτητο! Μας αρέσει γιατί έχει ομοιόμορφη κατανομή ταχύτητας σε όποια σελίδα του e-shop και αν πλοηγηθείς. Επίσης, δεν αγχώνεστε για το πότε θα τελειώσουν τα GB του χώρου ή το Bandwidth, καθώς με το Shopify έχετε προσωπικό hosting το οποίο είναι unlimited (απεριόριστο), δίχως κάποιο έξτρα κόστος.

Δ. Διαδικασία Παραγγελίας - Checkout

Οι επισκέπτες δε θέλουν να δυσκολεύονται στη διαδικασία παραγγελίας! Εάν το προϊόν που επιθυμούν να αγοράσουν δεν το βρίσκουν σε άλλο κατάστημα, τότε μπορεί αντί για online παραγγελία, να προβούν σε τηλεφωνική. Όμως ο κύριος σκοπός ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είναι οι τηλεφωνικές πωλήσεις.

Το Shopify έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στην κατασκευή του checkout και διαθέτει πολλαπλούς τρόπους πληρωμής. Έχει δημιουργήσει ένα συμπαγές, γρήγορο και ασφαλές ταμείο, ώστε να αυξήσει το conversion rate των καταστημάτων και να μειώσει το ποσοστό εγκατάλειψης στο καλάθι. Επίσης, δίνει την ευκολία στους χρήστες που δεν έχουν email, να συμπληρώσουν τον αριθμό του κινητού τους και να λάβουν όλες τις αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις μέσω SMS. Φυσικά, υπάρχει και η δυνατότητα να συμπληρώσει κάποιος/α το email του.

E. Ευκολία στη Διαχείριση

Το e-shop σας όσο γρήγορο και εύχρηστο πρέπει να είναι προς τους πελάτες σας, τόσο εξυπηρετικό και γρήγορο πρέπει να είναι και σε εσάς που το διαχειρίζεστε. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται το operation cost και αυξάνεται το επίπεδο παραγωγικότητας.

Πολλά καταστήματα δεν τα διαχειρίζονται οι ιδιοκτήτες αλλά υπάλληλοι που μπορεί να μην έχουν προηγούμενη εμπειρία με το CMS που χρησιμοποιείτε. Είναι βέλτιστο να εκπαιδεύσετε γρήγορα το προσωπικό σας, χωρίς να χάνετε χρόνο παραγωγής.

Το Shopify προσφέρει κατά τη γνώμη μας, την ευκολότερη και ταχύτερη διαχείριση που μπορεί να είχατε ποτέ σε e-shop. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μαζικές ενέργειες, να εισάγετε προϊόντα χωρίς να  χρειάζεται να είστε προγραμματιστής, να κατηγοριοποιείτε πολύ σύντομα τα προϊόντα σας και γενικά να κάνετε μαζικές εργασίες & ενέργειες, ώστε η καθημερινότητά σας να γίνεται πιο εύκολη. Επιπρόσθετα μπορείτε να ελέγχετε τις παραγγελίες σας απ’ όπου και αν βρίσκεστε, από την κινητή σας συσκευή, καθώς διαθέτει ένα πολύ εύχρηστο app για iOs & Android.

Ζ. King of Digital Marketing

Το ονομάσαμε King of Digital Marketing γιατί  πολύ απλά, το Shopify σχεδιάστηκε για να πουλάει! Διασυνδέεται εύκολα με τα μεγαλύτερα διαφημιστικά κανάλια όπως το Facebook, το Instagram, το Google(Ads, Search Console, Tag Manager, Analytics), το Amazon, το eBay, τον Skroutz, το Bestprice και άλλα σημαντικά marketplaces. Δε χρειάζεται να είστε προγραμματιστής με άπειρες γνώσεις κώδικα κτλ για να μπορέσετε να δημιουργήσετε το Catalog Feed για τα προαναφερθέντα σημεία πώλησης. Όλα γίνονται με μεγαλύτερη ευκολία και είναι πιο ‘ανθεκτικά’ στο πέρας των χρόνων, καθώς δύσκολα παρατηρούμε αστοχίες και προβλήματα.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Είτε διαθέτετε μια επωνυμία που έχει καθιερωθεί στην ελληνική αγορά, είτε ανοίγετε μια νέα επιχείρηση (start up), μπορείτε να επωφεληθείτε απ΄ τις δυνατότητες ενός theme. Με την επιλογή template που να ταιριάζει στο ύφος της επιχείρησής σας κερδίζετε χρόνο υλοποίησης, συνεπώς και χρήματα.

Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει στην επιλογή του template δίνοντάς σας συμβουλές και κατεύθυνση με βάση τους στόχους σας. Οι γραφίστες μας θα προσαρμόσουν το design του e-shop σας σύμφωνα με  το template που θα επιλέξετε, δίνοντας έμφαση στο ύφος, τα χρώματα και την καλαισθησία της επιχείρησής σας δημιουργώντας μια premium αισθητική εικόνα.

Το online κατάστημά σας θα ξεχωρίζει για τη φοβερή λειτουργικότητά του και θα αντιπροσωπεύει στο 100% το είδος της επιχείρησής. Η εμπειρία των επισκεπτών θα είναι μοναδική, πράγμα το οποίο θα συντελέσει στην ενίσχυση της επωνυμίας έναντι των ανταγωνιστών σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ για να ξεκινήσετε τη συζήτηση μαζί μας.

Μας αρέσει να συνεργαζόμαστε με άλλους σχεδιαστές και Digital Marketing Agencies. Το κάνουμε εδώ και αρκετά χρόνια. Γι’ αυτό, εάν το δημιουργικό του eShop σας είναι έτοιμο  και το μόνο που χρειάζεστε είναι να δείτε αυτή την εικόνα σε πλήρη λειτουργικότητα online, δεν έχετε παρά το να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας. Η ανάπτυξη του e-shop σε ένα συγκεκριμένο layout με τυχόν μετεγκαταστάσεις και ενσωματώσεις ξεκινά συνήθως από 3000€ (συν φπα) και αυξάνεται ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού, τα αιτήματα λειτουργικότητας, το μέγεθος του ιστότοπου και το χρόνο ολοκλήρωσης.

Η επιτυχία ενός e-Shop στο σημερινό ηλεκτρονικό γίγνεσθαι μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι! Για να διασφαλίσετε μια σταδιακή ανοδική πορεία του e-shop σας, είναι σημαντικό να το βελτιστοποιείτε συνεχώς. Αυτό, όμως χρειάζεται γνώσεις, δεξιότητες αλλά και χρόνο που πρέπει να αφιερώσετε.

Η υπηρεσία υποστήριξης έχει ως στόχο να συνεργαστούμε μαζί σας σε μια μακροπρόθεσμη βάση, ώστε να αυξήσουμε τις διαδικτυακές σας πωλήσεις μέσα από συμβουλές, τακτικές και στρατηγικές που μπορούμε να αναπτύξουμε.

Καθώς συνεργαστείτε με την ομάδα μας θα έχετε πρόσβαση σε μια εξειδικευμένη ομάδα Shopify, που γνωρίζει Digital Marketing και παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις. Επομένως, εκτός από τις βασικές εργασίες μας όπως, αναβαθμίσεις, τροποποιήσεις, αξιολόγηση δεδομένων, θα διατηρείτε και το Shopify eShop σας μπροστά. Η ομάδα μας θα σας προσφέρει φρέσκιες ιδέες και μηχανισμούς που μπορείτε να προσθέσετε στο e-shop σας, για να αυξήσετε τις δυνατότητες και προφανώς τις πωλήσεις σας. Αυτή η υπηρεσία ξεκινάει από 99€/μήνα (συν φπα), όμως είμαστε ευέλικτοι με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας και γι’ αυτό συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.    

Εάν έχετε ήδη Shopify eShop και θέλετε να κάνετε τροποποιήσεις σε εφαρμογές και λειτουργίες του e-shop σας καλέστε μας τώρα. Δε χρειάζεται να είστε πελάτης μας για να σας βοηθήσουμε, αρκεί να μας πείτε τι θέλετε να κάνετε. Συμπληρώστε εδώ τη φόρμα για να κουβεντιάσουμε.

Ας ξεκινήσουμε την κουβέντα!

Ας πιάσουμε δουλειά! Είτε θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο e-Shop ή να αναβαθμίσετε το υπάρχον, είμαστε όλο αυτιά να σας ακούσουμε!
Είναι σημαντικό να λάβουμε μερικές λεπτομέρειες για να δούμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.
Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί και θα σας καλέσουμε εντός 24 ωρών.

Φόρμα Επικοινωνίας

Μην παραλείψετε! Πριν μας αποστείλετε email διαβάστε τους όρους χρήσης του ιστοτόπου μας.