You are currently viewing Shopify Greece – Γιατί να το επιλέξεις, με επιχειρήματα

Shopify Greece – Γιατί να το επιλέξεις, με επιχειρήματα

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε αντιληφθεί την ανάγκη αλλά και το λόγο ύπαρξης των ηλεκτρονικών καταστημάτων, τόσο στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα. Το ηλεκτρονικό εμπόριο κινείται και αναπτύσσεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ να “μπεις στο παιχνίδι” με ταχύτητα, ευελιξία και αξιοπιστία που θα ζήλευαν ακόμη και μεγάλοι “παίχτες”! Αυτά τα πλεονεκτήματα, όπως και πολλά ακόμη, μπορεί να σου τα προσφέρει το Shopify!

Shopify Greece από επίσημους Shopify Partners

Αρχικά, θέλεις και πρέπει να επιλέξεις για την επιχείρησή σου μόνο τους καλύτερους. Και όχι απλά τους καλύτερους, αλλά τους πιστοποιημένα καλύτερους. Έτσι, ψάξε για το ειδικό σήμα των Shopify Partners. Έτσι, μπορείς να αναγνωρίσεις Agencies που εξειδικεύονται στο Shopify και έχουν να επιδείξουν έναν αριθμό ενεργών καταστημάτων που συμβάλλουν τα μέγιστα στην αύξηση των online πωλήσεων για τις εν λόγω επιχειρήσεις.

Γιατί όμως να επιλέξω Shopify?

Shopify Greece χωρίς κόστος φιλοξενίας

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Shopify σε σχέση με τα υπόλοιπα CMS είναι και το κόστος του. Και όταν λέμε κόστος, δεν εννοούμε μόνο το κόστος κατασκευής, αλλά και το κόστος συντήρησης και διατήρησής του! Ξεκινώντας με συνδρομές μόνο από 29$/ μήνα, μπορείτε να έχετε το δικό σας eshop, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος φιλοξενίας, και συντήρησης! Η Shopify καλύπτει αυτό το κόστος για εσάς, παρέχοντάς σας τόσο τη φιλοξενία του eshop σας, με unlimited bandwidth & storage space, για να ανεβάσετε όσα προϊόντα κι αν επιθυμείτε, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, αλλά και παρέχοντάς σας συνεχή upgrades στο ίδιο το λογισμικό της, για να έχετε πάντα ένα πλήρως ενημερωμένο eshop, μόνο από 29$ !

Ταχύτητα

Τόσο η ταχύτητα πλοήγησης, αλλά και η ταχύτητα κατασκευής είναι ζωτικής σημασίας για το χώρο του Internet γενικότερα, αλλά και για το χώρο του Mobile Internet ειδικότερα. Και εφόσον μιλάμε για κινητές συσκευές είναι δεδομένο πως χρειάζεσαι από το eshop σου να είναι ταχύτατο, άμεσο και με μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήστη για όλες τις mobile συσκευές και να φορτώνει άμεσα, από όπου κι αν πλοηγείται ο χρήστης! Με ταχύτητα φόρτωσης σελίδας κάτω από 1.5s κατά μέσο όρο, μπορείτε να είστε βέβαιοι πώς θα μπορείτε να πουλήσετε τα προϊόντα σας παντού, πάντα και πολύ γρήγορα!

Responsiveness

Ακόμη πιο σημαντικό όμως, πέραν της ταχύτητας, είναι η εμφάνιση σε κινητές συσκευές, από τα πιο μικρά smartphones, έως και τα πιο ογκώδη tablets! Κι εδώ μπαίνει στην εξίσωση η άριστη σχέση του Shopify με τις τελευταίες τεχνολογίες Bootstrap 4.0, HTML 5.0 & CSS 3.0 που εγγυώνται πως το e-shop σας θα έχει πάντοτε την άριστη απόκριση σε όλες τις συσκευές, με απόλυτα responsive layouts & designs, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες!

Διασύνδεση με Κανάλια Πωλήσεων

Σας ενδιαφέρει να πουλάτε και να διαφημίζετε τα προϊόντα σας στη Google, το Facebook, το Instagram, να είστε μέσα στο Marketplace του Skroutz & του Best Price και όλα αυτά να γίνονται δυναμικά και με άμεση ενημέρωση, αμέσως μόλις ενημερώνετε ή προσθέτετε ένα καινούργιο προϊόν; Τώρα μπορείτε να τα έχετε όλα αυτά εύκολα και γρήγορα, με άμεσες λύσεις από το Shopify και ταχύτατες διαδικασίες ενημέρωσης και διασύνδεσης, μέσω δυναμικών αρχείων XML που θα δημιουργήσουμε εμείς για εσάς, για να προωθήσετε τα προϊόντα σας σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια!

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όσο ελκυστικό και καλαίσθητο όμως κι αν είναι το e-shop σας, δε θα μπορούσε να σας αποφέρει τις επιθυμητές online πωλήσεις, αν οι χρήστες δεν ένιωθαν ασφάλεια και σιγουριά για τις πληρωμές και τις συναλλαγές τους. Η Shopify φροντίζει καθημερινά για αυτό, και έτσι παρέχει μια ολοκληρωμένη και απόλυτα ασφαλή λύση για το checkout του eshop σας, με 3D Secure Checkouts, PCI-Compliant Servers & Payment Data Encryption κορυφαίου επιπέδου, για να είστε και εσείς και οι πελάτες σας πάντα σίγουροι, πως τα χρήματά τους θα καταλήγουν πάντα στο σωστό μέρος, μακριά από ανεπιθύμητα μάτια. Φυσικά, υποστηρίζονται όλοι οι ευρέως διαδομένοι τρόποι πληρωμής, όπως όλες οι Χρεωστικές & Πιστωτικές Κάρτες Visa, Mastercard, AMEX, Discover, Apple Pay, Google Pay, Facebook Pay, Stripe, Paypal και πολλοί ακόμα!

Shopify Greece – Ένας υπέρ-πολύτιμος συνεργάτης σου

Γιατί τελικά, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα δυνατό και αξιόπιστο συνεργάτη για να κάνεις τη δουλειά σου εύκολα και γρήγορα και να δεις την επιχείρησή σου εκεί που της αξίζει, όπως της αξίζει! Εμπιστεύσου τους Shopify Partners της IMBnet, μια συνεχώς αναπτυσσόμενη ομάδα από 6 developers, 2 web designers & 2 marketeers, που θα συνεργαστούν μαζί σου, για το βέλτιστο τελικό αποτέλεσμα και με μόνο έναν σκοπό: Να στείλουν τη δική σου επιχείρηση στην κορυφή!

 

Το σκέφτεσαι ακόμη; Πάρε Προσφορά σήμερα και ξεκίνησε να αναπτύσσεις την επιχείρησή σου στο διαδίκτυο με την πιο Value For Money πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.