You are currently viewing Shopify Greece – Γιατί να το επιλέξεις, με επιχειρήματα

Shopify Greece – Γιατί να το επιλέξεις, με επιχειρήματα

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε αντιληφθεί την ανάγκη αλλά και το λόγο ύπαρξης των ηλεκτρονικών καταστημάτων, τόσο στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο κινείται και αναπτύσσεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ να “μπεις στο παιχνίδι” με ταχύτητα, ευελιξία και αξιοπιστία που θα ζήλευαν ακόμη και μεγάλοι “παίχτες”!

Αυτά τα πλεονεκτήματα, όπως και πολλά ακόμη, μπορεί να σου τα προσφέρει το Shopify!

Shopify Greece από επίσημους Shopify Partners

Αρχικά, θέλεις και πρέπει να επιλέξεις για την επιχείρησή σου μόνο τους καλύτερους. Και όχι απλά τους καλύτερους, αλλά τους πιστοποιημένα καλύτερους. Έτσι, ψάξε για το ειδικό σήμα των Shopify Partners.

Έτσι, μπορείς να αναγνωρίσεις Agencies που εξειδικεύονται στο Shopify και έχουν να επιδείξουν έναν αριθμό ενεργών καταστημάτων που συμβάλλουν τα μέγιστα στην αύξηση των online πωλήσεων για τις εν λόγω επιχειρήσεις.

Γιατί όμως να επιλέξω Shopify?

Shopify Greece χωρίς κόστος φιλοξενίας

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Shopify σε σχέση με τα υπόλοιπα CMS είναι και το κόστος του. Και όταν λέμε κόστος, δεν εννοούμε μόνο το κόστος κατασκευής, αλλά και το κόστος συντήρησης και διατήρησής του!

Ξεκινώντας με συνδρομές μόνο από 32€ / μήνα, μπορείτε να έχετε το δικό σας eshop, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος φιλοξενίας, και συντήρησης!

Η Shopify καλύπτει αυτό το κόστος για εσάς, παρέχοντάς σας τόσο τη φιλοξενία του eshop σας, με unlimited bandwidth & storage space, για να ανεβάσετε όσα προϊόντα κι αν επιθυμείτε, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, αλλά και παρέχοντάς σας συνεχή upgrades στο ίδιο το λογισμικό της, για να έχετε πάντα ένα πλήρως ενημερωμένο eshop, μόνο από 29$ !

Ταχύτητα

Τόσο η ταχύτητα πλοήγησης, αλλά και η ταχύτητα κατασκευής είναι ζωτικής σημασίας για το χώρο του Internet γενικότερα, αλλά και για το χώρο του Mobile Internet ειδικότερα.

Και εφόσον μιλάμε για κινητές συσκευές είναι δεδομένο πως χρειάζεσαι από το eshop σου να είναι ταχύτατο, άμεσο και με μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήστη για όλες τις mobile συσκευές και να φορτώνει άμεσα, από όπου κι αν πλοηγείται ο χρήστης!

Με ταχύτητα φόρτωσης σελίδας κάτω από 1.5s κατά μέσο όρο, μπορείτε να είστε βέβαιοι πώς θα μπορείτε να πουλήσετε τα προϊόντα σας παντού, πάντα και πολύ γρήγορα!

Responsiveness

Ακόμη πιο σημαντικό όμως, πέραν της ταχύτητας, είναι η εμφάνιση σε κινητές συσκευές, από τα πιο μικρά smartphones, έως και τα πιο ογκώδη tablets!

Κι εδώ μπαίνει στην εξίσωση η άριστη σχέση του Shopify με τις τελευταίες τεχνολογίες Bootstrap 4.0, HTML 5.0 & CSS 3.0 που εγγυώνται πως το e-shop σας θα έχει πάντοτε την άριστη απόκριση σε όλες τις συσκευές, με απόλυτα responsive layouts & designs, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες!

Διασύνδεση με Κανάλια Πωλήσεων

Σας ενδιαφέρει να πουλάτε και να διαφημίζετε τα προϊόντα σας στη Google, το Facebook, το Instagram, να είστε μέσα στο Marketplace του Skroutz & του Best Price και του Shopflix;

Επίσης, όλα αυτά να γίνονται δυναμικά και με άμεση ενημέρωση, αμέσως μόλις ενημερώνετε ή προσθέτετε ένα καινούργιο προϊόν;

Τώρα μπορείτε να τα έχετε όλα αυτά εύκολα και γρήγορα, με άμεσες λύσεις από το Shopify και ταχύτατες διαδικασίες ενημέρωσης και διασύνδεσης, μέσω δυναμικών αρχείων XML.

Η ομάδα μας θα δημιουργήσει για εσάς τα απαραίτητα εργαλεία για να προωθήσετε τα προϊόντα σας σε όλα τα δημοφιλή sale channels.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όσο ελκυστικό και καλαίσθητο όμως κι αν είναι το e-shop σας, δε θα μπορούσε να σας αποφέρει τις επιθυμητές online πωλήσεις, αν οι χρήστες δεν ένιωθαν ασφάλεια και σιγουριά για τις πληρωμές και τις συναλλαγές τους.

Η Shopify φροντίζει καθημερινά για αυτό, και έτσι παρέχει μια ολοκληρωμένη και απόλυτα ασφαλή λύση για το checkout του eshop σας, με 3D Secure Checkouts, PCI-Compliant Servers & Payment Data Encryption κορυφαίου επιπέδου.

Για να είστε και εσείς και οι πελάτες σας πάντα σίγουροι, πως τα χρήματά τους θα καταλήγουν πάντα στο σωστό μέρος, μακριά από ανεπιθύμητα μάτια.

Φυσικά, υποστηρίζονται όλοι οι ευρέως διαδομένοι τρόποι πληρωμής, όπως όλες οι Χρεωστικές & Πιστωτικές Κάρτες Visa, Mastercard, AMEX, Discover, Apple Pay, Google Pay, Facebook Pay, Stripe, Paypal και πολλοί ακόμα!

Shopify Greece – Ένας υπέρ-πολύτιμος συνεργάτης σου

Γιατί τελικά, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα δυνατό και αξιόπιστο συνεργάτη για να κάνεις τη δουλειά σου εύκολα και γρήγορα και να δεις την επιχείρησή σου εκεί που της αξίζει, όπως της αξίζει!

Εμπιστεύσου τους Shopify Partners της IMBnet, μια συνεχώς αναπτυσσόμενη ομάδα από 6 developers, 2 web designers & 2 marketeers, που θα συνεργαστούν μαζί σου, για το βέλτιστο τελικό αποτέλεσμα και με μόνο έναν σκοπό:

Να στείλουν τη δική σου επιχείρηση στην κορυφή!

Το σκέφτεσαι ακόμη; Πάρε Προσφορά σήμερα και ξεκίνησε να αναπτύσσεις την επιχείρησή σου στο διαδίκτυο με την πιο Value For Money πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Shopify Stores in Greece

Δείτε παρακάτω μερικά τελευταία έργα μας!

shopify greece

Κοσμηματοπωλείο “Orange” στο Περιστέρι, Αττικής

Το κοσμηματοπωλείο “Orange” αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο εδώ και πάνω από 12 χρόνια. 

Οι ιδιοκτήτες του επιδεικνύουν μεγάλη αγάπη και πάθος για τη χρυσοχοΐα και εργάζονται καθημερινά με πνεύμα αγάπης και αφοσίωση στη δουλειά τους.

Μέσα στα χρόνια, έχουν εστιάσει στην ανάπτυξη του διαδικτυακού τους καταστήματος και επέλεξαν την πλατφόρμα Shopify για το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας πραγματοποίησε μετάβαση από το Magento 1 στο Shopify πριν από δύο χρόνια, η οποία αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένη.

Η μετάβαση αυτή σε συνδυασμό με την αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ που σχεδιάσαμε για το κοσμηματοπωλείο, έχει οδηγήσει σε αύξηση των πωλήσεων μέσω του διαδικτύου αλλά και μέσω τηλεφώνου. 

Η προσπάθεια μας να βελτιώσουμε την παρουσία του Orange Kόσμημα στο διαδίκτυο και να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες Digital Marketing στους πελάτες μας αντανακλά θετικά στα αποτελέσματά μας.

Δείτε το ->  www.orange-kosmima.gr

greece shopify

 

Καλωσορίσατε στο Φυτώριο “Green Art Store”

Με χαρά σας παρουσιάζουμε για να ανακαλύψετε τον μαγικό κόσμο των ανθέων στο πιο αγαπημένο σας ανθοπωλείο στο Περιστέρι, Αττικής.

Το “greenartstore.gr” είναι μια επιχείρηση αφιερωμένη στην αγάπη για τη φύση και την ομορφιά που προσφέρουν τα φυτά, και η αποστολή μας είναι να φέρουμε τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια της φύσης ακόμα πιο κοντά σε εσάς.

Στο “Greenartstore.gr,” θα πλοηγηθείτε σε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που μπορούν να μεταμορφώσουν μια κατοικία, ώστε να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και να φέρει θετική ενέργεια στο περιβάλλον σας. 

Επομένως, στο GreenArtstore, θα βρείτε μια ευρεία γκάμα από φυτά εσωτερικού χώρου και εξωτερικού χώρου, καθώς και όλα τα απαραίτητα είδη κηπουρικής, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιδανικό παράδεισο στον χώρο σας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα υλοποιήθηκε με την πλατφόρμα Shopify, καθώς πραγματοποιήθηκε μεταφορά από το Cms Joomla. 

Το νέο e-shop προσφέρει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε και να παραγγείλετε τα φυτά και τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, με άνεση και ευκολία από το σπίτι σας. 

Η ομάδα μας έχει σχεδιάσει μια στρατηγική marketing που αποτελεί εφαλτήριο στην ανάπτυξη των πωλήσεων και στην ενδυνάμωση του πελατολογίου.

Ευχαριστούμε την επιχείρηση για την εμπιστοσύνη και την όμορφη συνεργασία.

 

Shopify Web Design & Development

Η ομάδα ειδικών του Shopify αφοσιώνεται στο να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για την επωνυμία σας, καλύπτοντας τις ειδικές ανάγκες της επιχείρησής σας στον κυβερνοχώρο.

Μέσω της εξειδικευμένης μας γνώσης και εμπειρίας, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που στοχεύουν στην επίτευξη των συγκεκριμένων επιχειρηματικών σας στόχων στον διαδικτυακό κόσμο.

Η προσαρμογή των υπαρχόντων θεμάτων (themes) Shopify είναι μία από τις δυνατότητες που προσφέρουμε, ώστε να αναδείξετε με μοναδικό τρόπο την ταυτότητα της επιχείρησής σας.

Μέσω της εξατομίκευσης, διασφαλίζουμε ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σας και θα αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό για τους πελάτες σας.

Ωστόσο, η δυναμική μας βρίσκεται στην ανάπτυξη μοναδικών προσαρμοσμένων σχεδίων – εικαστικών που θα καταπλήξουν τους επισκέπτες σας. 

Από την αρχιτεκτονική της πλατφόρμας μέχρι τον σχεδιασμό του διαδικτυακού σας καταστήματος, εμπνεόμαστε από την μοναδικότητα του brand σας και δημιουργούμε ένα περιβάλλον που θα αποτελεί μία εμπειρία γεμάτη διασκέδαση και ευκολία για τους πελάτες σας.