ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
SOCIAL MEDIA

Διαχείριση Facebook | Διαχείριση Social Media

tickΔημιουργούμε τη σελίδα σας ώστε να έχει εμφάνιση παρόμοια με την επιχείρηση σας ή την ιστοσελίδα σας

tickΔιαμορφώνουμε την εικόνα της σελίδας σας στο facebook

tickΔημιουργούμε εικαστικά (cover & profile picture) προκειμένου να αυξήσετε τα likes και την επισκεψιμότητα

tickΣυχνά ανανεώνουμε το εξώφυλλο (cover) της σελίδας για να προωθήσουμε νέες παραλαβές, εκπτώσεις, διαγωνισμούς κ.α. 

Τα 4 "δυνατά" μας σημεία που κάνουν τη διαφορά!

design

Εξειδικευμένη ομάδα Digital Marketing

θα αναλάβουν με υπευθυνότητα την καθοδήγηση των σελίδων σας.

campaign-optimization

Όλα τα γραφικά, εικόνες και videos σχεδιάζονται

από designers δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ελκυστικότητά τους.

digital-marketing

Δυναμικά Πακέτα Social Media Management

Προσαρμόζουμε τις δικές σας ανάγκες και τους στόχους σε ένα μηνιαίο πακέτο υπηρεσιών.

support

Διαρκής Υποστήριξη & Έλεγχος Απόδοσης

Διατηρούμε τις καμπάνιες σας στο μέγιστο επίπεδο απόδοσης, και δημιουργούμε ή βελτιώνουμε όσες χρειάζεται.

design

Εξειδικευμένη ομάδα Digital Marketing

θα αναλάβουν με υπευθυνότητα την καθοδήγηση των σελίδων σας.

campaign-optimization

Όλα τα γραφικά, εικόνες και videos σχεδιάζονται

από designers δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ελκυστικότητά τους.

digital-marketing

Δυναμικά Πακέτα Social Media Management

Προσαρμόζουμε τις δικές σας ανάγκες και τους στόχους σε ένα μηνιαίο πακέτο υπηρεσιών.

support

Διαρκής Υποστήριξη & Έλεγχος Απόδοσης

Διατηρούμε τις καμπάνιες σας στο μέγιστο επίπεδο απόδοσης, και δημιουργούμε ή βελτιώνουμε όσες χρειάζεται.

Στήνουμε σωστά την προβολή σας στα Κοινωνικά Δίκτυα

Α. Facebook Pixel

Δημιουργούμε για την επιχείρησή σας ένα πανίσχυρο εργαλείο του Facebook, με το οποίο μπορούμε να καταλάβουμε συμπεριφορές καταναλωτών, online conversions και πολύτιμα metrics που θα κάνουν τις διαφημιστικές καμπάνιες σας πιο στοχευμένες, πιο αποδοτικές και πιο value-for-money. Μάλιστα, το Facebook υποστηρίζει τις μεγαλύτερες πλατφόρμες CMS όπως Wordpres, Magento, OpenCart, Drupal, Shopify, PrestaShop αλλά και συνεργασία με το GTM (Google Tag Manager).

Β. Products Catalogue

Ξέρουμε πόσο πονοκέφαλος μπορεί να είναι η συνεχής καταχώρηση προϊόντων στο eshop σας. Γι’ αυτό κι εμείς σας βγάζουμε από τον κόπο και προσθέτουμε όλα τα προϊόντα σας στο Facebook κατάστημά σας και δημιουργούμε για εσάς έναν κατάλογο προϊόντων(Product Catalog) για τις δυναμικές σας, εξατομικευμένες διαφημίσεις ακριβώς στοχευμένες επάνω στους πελάτες σας.

Γ. Payment Setup

Κάθε επιχείρηση έχει εξατομικευμένες ανάγκες, γι’ αυτό κι εμείς δημιουργούμε το ιδανικό πλάνο για εσάς, σύμφωνα με το διαθέσιμο προϋπολογισμό σας. Συζητούμε μαζί το ιδανικό ύψος κάθε καμπάνιας αλλά και το πώς θα κατανεμηθεί ο προϋπολογισμός σε μηνιαία βάση. Ρυθμίζουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες πληρωμών, αλλά και προσθέτουμε τα στοιχεία της επιχείρησή σας στο Διαφημιστικό Λογαριασμό ώστε να είναι πάντοτε σωστά και ενημερωμένα!

Δ. Κοινά (Audiences)

Είναι οι δυνητικοί σας πελάτες, οι υπάρχοντες πελάτες σας ή και οι αναποφάσιστοι που ακόμη δεν αποφάσισαν να αγοράσουν από εσάς. Όλοι αυτοί έχουν αξία, αρκεί να μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε. Γι’ αυτό κι εμείς δημιουργούμε τα σωστά κοινά πελατών βάσει προτιμήσεων (Core Audiences), βάσει συμπεριφοράς (Custom Audiences) αλλά και παρόμοια κοινά(Lookalike Audiences) βάσει των δεδομένων που ήδη έχουμε από πελάτες σας!

E. Instagram Bots

Θέλετε Followers; Τώρα μπορείτε να έχετε αποκλειστικούς, αληθινούς και στοχευμένους followers πάνω στην επιχείρησή σας που να αλληλεπιδρούν, να είναι παρόντες και δυναμικοί σε ότι κάνετε αλλά και, να αγοράζουν από εσάς! Γιατί να περιμένετε λοιπόν; Η ομάδα μας θα μελετήσει το Instagram Profile σας και θα δημιουργήσει μια εξατομικευμένη στρατηγική για να αποκτήσετε πιο γρήγορα followers στο Instagram, που θα τους ενδιαφέρει πραγματικά το brand και η επιχείρησή σας!

Ζ. Instagram Business

Το Instagram είναι το Next Big Thing σε ότι αφορά τα κοινωνικά δίκτυα και οι σωστές επιχειρήσεις οφείλουν να το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Έτσι, κάθε επιχείρηση, ασχέτως μεγέθους μπορεί να διεκδικήσει μια πολύ δυναμική αγορά καταναλωτών και να χτίσει μια μοναδική κοινότητα γύρω τους. Με τις δυναμικές δυνατότητες προωθήσεων, taggable products αλλά και εξειδικευμένα Insights από τους ακόλουθούς σας, ξεκλειδώστε τη δύναμη του Instagram με την έμπειρη ομάδα μας!

Η στρατηγική Marketing στα Κοινωνικά Δίκτυα που θα κάνει τη διαφορά

Οι τρεις βασικοί στόχοι που μπορεί να ακολουθήσει κάθε καμπάνια είναι οι εξής:

Απήχηση (Brand Awareness)

Η τέλεια λύση για να αυξήσετε το όνομά σας, να δυναμώσετε το brand σας και να γίνετε γνωστοί στο πιο ένθερμο κοινό σας ή σε όσους πρέπει να σας μάθουν και να ταυτιστούν μαζί σας. Κερδίστε Likes, επεκταθείτε στο κατάλληλο γεωγραφικό, δημογραφικό και στοχευμένο βάσει ενδιαφερόντων κοινό σας, γίνετε γνωστοί, κερδίστε την εμπιστοσύνη των πελατών σας και μια θέση στην κορυφή των προτιμήσεών τους!

Μετατροπές (Conversions)

Αν ο στόχος σας είναι να κερδίσετε το κάτι παραπάνω από τους πελάτες σας, τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Κερδίστε πολύτιμους συνεργάτες, αυξήστε τις πωλήσεις σας, επαναστοχεύστε τους ήδη υπάρχοντες επισκέπτες (remarketing καμπάνιες) ή οδηγήστε τους χρήστες να επισκεφθούν το φυσικό κατάστημά σας, και αυξήστε τις πωλήσεις ή τις κρατήσεις σας στον ιστότοπό σας! Αδιαμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή για όσους επιθυμούν να αυξήσουν τόσο τις πωλήσεις αλλά και την πραγματική αξία των καταναλωτών για την επιχείρησή σας!

metatropes imbnet

Αξιολόγηση Κοινού (Consideration)

Κερδίστε το ενδιαφέρον του κοινού σας, αλληλεπιδράστε, συνομιλήστε και κερδίστε το ενδιαφέρον των πελατών σας με την κατάλληλη καμπάνια που θα προτρέψει το κοινό σας να αλληλεπιδράσει μαζί σας με τον πιο κατάλληλο τρόπο για αυτούς! Είτε θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο site σας, θέλετε Likes & Comments σε κάποιο post, θέλετε να συγκεντρώσετε κάποιες φόρμες ενδιαφέροντος ή και να συνομιλήστε με πιθανούς πελάτες στο Messenger, αυτή η επιλογή είναι για εσάς!

Rating imbnet

Η διαφημιστική καμπάνια που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της επιχείρησή σας

Κάθε καμπάνια είναι διαφορετική, τόσο στο στόχο, όσο και στην ενέργεια που θέλουμε να κάνει το κοινό-στόχος μας. Επομένως σε κάθε καμπάνια επιλέγουμε και την κατάλληλη μορφή διαφημίσεων για τη μέγιστη απόδοση

1. Εικόνα

Είναι σαφώς η πιο διαδεδομένη μορφή και για πολύ καλό λόγο. Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, και όσο πιο όμορφη και άμεση είναι μια εικόνα, τόσο πιο εύκολα θα ταυτιστεί το κοινό σας μαζί της!

2. Video

Αν μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις φανταστείτε το βίντεο πόση απήχηση μπορεί να έχει, μιας και εκτός από εναλλαγή εικόνων έχει εφέ, μουσική, διαδραστικότητα και προτρέπει άμεσα τον καταναλωτή για το προϊόν!

3. Carousel Ads

Μεταφέρετε μια ιστορία, ένα προϊόν ή και πολλά προϊόντα μαζί, σε μία διαφήμιση, με το ίδιο κόστος, σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό. Επιλέξτε εικόνες και χτίστε το δικό σας μήνυμα με μεγαλύτερη ακρίβεια!

4. Messenger Ads

Οι πελάτες σας θέλουν να μάθουν περισσότερα για την επιχείρηση και τα προΪόντα σας; Πιάστε κουβέντα μαζί τους, συνομιλήστε, γνωρίστε τους και προσφέρετε τους λύσεις πάνω στις ανάγκες τους μέσα στο Messenger!

5. Canvas Ads

Πόσο όμορφα αισθάνεστε όταν βλέπετε ένα προϊόν το οποίο σας αρέσει και θέλετε να δείτε παρόμοια προϊόντα χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε; Με την εξειδικευμένη μορφή Canvas Ads, μπορείτε να δημιουργείτε μια μοναδική εμπειρία για τους πελάτες σας, στα smartphones τους, με προϊόντα που θα θέλουν να βλέπουν σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους!

6. Instagram & Messenger Stories

Σύντομη, αποδοτική, άμεση και ευχάριστη! Η διαφήμιση στα Instagram & Messenger Stories έχει όλα όσα χρειάζεται για να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του επισκέπτη και να έρθει σε επαφή μαζί σας!

7. Dynamic Ads

Τώρα κάθε πελάτης ή κάθε άτομο στο κοινό σας μπορεί να βλέπει περιεχόμενο αποκλειστικά δημιουργημένο γι’ αυτόν! Αναλύουμε τις προτιμήσεις τους, και δημιουργούμε δυναμικές διαφημίσεις βάσει των ενδιαφερόντων και των ενεργειών του για να βλέπει πάντοτε όσα τον ενδιαφέρουν περισσότερο!

8. Retargeting

Οι επισκέπτες του ιστότοπού σας δε βρέθηκαν τυχαία εκεί. Ενδιαφέρονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και εμπιστεύονται το Brand σας. Προσελκύστε τους ξανά λοιπόν και μετατρέψτε τους σε αγοραστές με διαφημίσεις που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά τους και τις προτιμήσεις τους!

Μας εμπιστεύονται...

d elastika black
Homemakers grey
suenos grey
Orange grey
fit panda black
DermaPro grey
MyAlbum grey
MrShop grey
E string grey
gv market black
d elastika black
Homemakers grey
suenos grey
Orange grey
fit panda black
DermaPro grey
gv market black
MyAlbum grey
MrShop grey
E string grey

Συχνά μας ρωτάτε...

Θα προηγηθεί μια συνάντηση ή μια online σύσκεψη ώστε να κατανοήσουμε τους στόχους σας και να σας κατευθύνουμε στο ιδανικό πακέτο. Στη συνέχεια συνδεθούμε στους ρόλους της σελίδας σας αλλά και στο διαφημιστικό σας λογαριασμό και θα ξεκινήσουμε το σχεδιασμό της στρατηγικής.

Από την επόμενη εργάσιμη ημέρα θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο post στη σελίδα σας.

Στο meeting που θα πραγματοποιήσουμε και εφόσον γνωρίσουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τους στόχους σας θα σας ενημερώσουμε για minimum budget που πρέπει να επενδύσετε.

Η διαφήμισή σας στα Social Media μπορεί να γίνει αποδοτικά και χωρίς να υπάρχει ιστοσελίδα. Η ύπαρξη ιστοσελίδας ή e-shop σίγουρα θα βοηθήσει στην ανάπτυξη περαιτέρω της επιχείρησής σας.

Στο διαφημιστικό σας λογαριασμό θα εφαρμόσουμε το δικό σας Pay Pal, ή την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή μια προπληρωμένη κάρτα. Η κάρτα θα πρέπει να είναι στα στοιχεία της επιχείρησής σας και φυσικά θα πρέπει να διαθέτετε ενδοκοινοτικές συναλλαγές.

Η υπηρεσίες διαχείρισης Social Media προπληρώνονται στην ημερομηνία έναρξης της συνεργασίας με τραπεζική κατάθεση, μετρητά ή POS.

Η ομάδα μας είναι στη καθημερινή σας διάθεση για τηλεφωνική επικοινωνία. Επίσης μπορούμε μια φορά το μήνα να πραγματοποιούμε meeting στο χώρο μας ή μέσω skype.

Ξεκινhστε Σhμερα μαζι μας!
Στειλτε μας email και θα επικοινωνησουμε αμεσα!