ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Σχεδισμός Λογότυπου | Δημιουργία Logo

Ο σχεδιασμός λογότυπου είναι η πρώτη δραστηριότητα που πρέπει να κάνετε και η πιο σημαντική για την παρουσία της επιχείρησης και του brand σας στους πελάτες σας. Το λογότυπό σας δεν μπορείτε να το αλλάζετε συνέχεια και εξ’ αρχής πρέπει να αντικατοπτρίζει 100% τη φύση του αντικειμένου της εργασίας σας.

Η ομάδα της IMBnet εφόσον μελετήσει την επιχειρηματική σας δραστηριότητα και γνωρίσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, θα σας συμβουλέψει ώστε το αποτέλεσμα να καλύπτει απόλυτα τα επίπεδα καλαισθησίας σας.

Το “σημερινό” λογότυπο θα πρέπει να είναι απλό, minimal με δυναμικό χρώμα και design.

Το λογότυπο είναι αυτό που μας κατευθύνει για τη συνέχεια στην κατασκευή ιστοσελίδων,τη δημιουργία επαγγελματικής κάρτας, τη δημιουργία εντύπων, την κατασκευή της επιγραφής.

Αν ξεκινάτε σήμερα την επιχείρησή σας επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε στην εύρεση του brand name σας καθώς και στο σχεδιασμό λογότυπου.

Στην περίπτωση που έχετε ήδη λογότυπο αλλά δεν είναι αντιπροσωπευτικό για την δραστηριότητά σας, μπορούμε να το βελτιώσουμε αισθητά.

Η ομάδα μας έχοντας αρκετές ιδέες και υπομονή είναι εδώ για να σχεδιάσει τη δική σας εταιρική ταυτότητα.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Εκτός από τη δημιουργία λογότυπου αναλαμβάνουμε όλες τις εταιρικές εφαρμογές!

logo icon 1

Λογότυπο

card icon 1

Εταιρική Κάρτα

epistoli icon

Επιστολόχαρτο

envelope_icon

Εταιρικός Φάκελος

flyer_icon

Έντυπο

Redesign λογότυπου | Αποκτήστε Μοντέρνο Σχεδιασμό στο λογότυπό σας

Μπορεί να μην ενδείκνυται η συχνή αλλαγή του λογότυπου σας, μετά όμως το πέρας μερικών ετών είναι απαραίτητη μια αισθητική ανανέωση. Όλα γύρω μας αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς, δημιουργούνται νέα brands, ο ανταγωνισμός βελτιώνει την παρουσία του και εσείς δεν πρέπει να μένετε πίσω. Είναι βέλτιστο η επιχείρησή σας να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της αγοράς και οι πελάτες σας να παρακολουθούν την εξέλιξή σας.
Πολλές φορές δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε ριζική αλλαγή στο λογότυπό σας, αλλά μπορείτε να βελτιώσετε μερικά σημεία, όπως τη γραμματοσειρά, τα χρώματα και κάποια άλλα απλά στοιχεία.
Οι γραφίστες μας θα συνεργαστούν μαζί σας για το redesign του λογότυπου της επιχείρησής σας. Θα αφουγκραστούμε τις επιθυμίες σας και θα σας δώσουμε τις δικές μας ιδέες με σκοπό να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι απ΄ το τελικό αποτέλεσμα.

Ενδεικτικά Project από τη Δημιουργία Λογότυπου

iconics new
ftino 02
Mr Shop
christelle logo 1
Barista logo
vip tours athens
fairy tale
gif portfolio
MF_Courier_LOGO
Cruelty_Free_Cosmetics_LOGO
logo_design
lamia logo
koureamda logo
allcar logo
odeio logo
dj wedding

Δημιουργία logo by imbnet!
Συμπληρωστε τη φορμα να επικοινωνησουμε μαζι σασ

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες στην κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας. Έχουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς και απίστευτη τεχνική υποστήριξη. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αξίζουν πάνω από 5 αστέρια.
Άρης Δημητρίου
Manager Director d-elastikashop.gr
Πολύ δυνατή ομάδα,ξέρουν τη δουλειά τους μου δημιούργησαν ιστοσελίδα, μου προώθησαν και την διαφήμιση και από τις πρώτες μέρες είδα αποτελέσματα και σε λογικές τιμες θα τους συστήσω και σε γνωστούς μου μπραβο παιδιά!
Δημήτρης Κοκκίνης
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ freeze-clima.gr
Είμαστε ευγνώμων για την ποιοτική και άμεση υποστήριξη της IMBnet στα 8 χρόνια παρουσίας μας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Η τεχνογνωσία και ο τρόπος αντιμετώπισης βρίσκεται στα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Θα ήταν υπέροχο όλες οι συνεργασίες να ήταν ανάλογες.
Aquaphor Filters
Εταιρεια Φιλτρων Νερου