Σχεδιασμός Λογότυπου | Εταιρική Ταυτότητα

Ο σχεδιασμός λογότυπου είναι η πρώτη δραστηριότητα που πρέπει να κάνετε και η πιο σημαντική για την παρουσία της επιχείρησης και του brand σας στους πελάτες σας. Το λογότυπό σας δεν μπορείτε να το αλλάζετε συνέχεια και εξ’ αρχής πρέπει να αντικατοπτρίζει 100% τη φύση του αντικειμένου της εργασίας σας.

Η ομάδα της IMBnet εφόσον μελετήσει την επιχειρηματική σας δραστηριότητα και γνωρίσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, θα σας συμβουλέψει ώστε το αποτέλεσμα να καλύπτει απόλυτα τα επίπεδα καλαισθησίας σας.

Το ‘σημερινό’ λογότυπο θα πρέπει να είναι απλό, minimal με δυναμικό χρώμα και design.

Το λογότυπο είναι αυτό που μας κατευθύνει για τη συνέχεια στην κατασκευή ιστοσελίδων,τη δημιουργία επαγγελματικής κάρτας, τη δημιουργία εντύπων, την κατασκευή της επιγραφής.

Αν ξεκινάτε σήμερα την επιχείρησή σας επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε στην εύρεση του brand name σας καθώς και στο σχεδιασμό λογότυπου.

Στην περίπτωση που έχετε ήδη λογότυπο αλλά δεν είναι αντιπροσωπευτικό για την δραστηριότητά σας, μπορούμε να το βελτιώσουμε αισθητά.

Η ομάδα μας έχοντας αρκετές ιδέες και υπομονή είναι εδώ για να σχεδιάσει τη δική σας εταιρική ταυτότητα.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Εντυπωσιάστε θετικά την αγορά με το εταιρικό σας προφίλ!

Λογότυπο

Εταιρική Κάρτα

Επιστολόχαρτο

envelope_icon

Εταιρικός Φάκελος

flyer_icon

Έντυπο

Ενδεικτικά Project από τη Δημιουργία Λογότυπου

Ξεκινhστε Σhμερα μαζι μας!
Στειλτε μας email και θα επικοινωνησουμε αμεσα!

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες στην κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας. Έχουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς και απίστευτη τεχνική υποστήριξη. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αξίζουν πάνω από 5 αστέρια.
Άρης Δημητρίου
Manager Director d-elastikashop.gr
Πολύ δυνατή ομάδα,ξέρουν τη δουλειά τους μου δημιούργησαν ιστοσελίδα, μου προώθησαν και την διαφήμιση και από τις πρώτες μέρες είδα αποτελέσματα και σε λογικές τιμες θα τους συστήσω και σε γνωστούς μου μπραβο παιδιά!
Δημήτρης Κοκκίνης
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ freeze-clima.gr
Είμαστε ευγνώμων για την ποιοτική και άμεση υποστήριξη της IMBnet στα 8 χρόνια παρουσίας μας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Η τεχνογνωσία και ο τρόπος αντιμετώπισης βρίσκεται στα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Θα ήταν υπέροχο όλες οι συνεργασίες να ήταν ανάλογες.
Aquaphor Filters
Εταιρεια Φιλτρων Νερου
Close Menu