ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WAZE ADS;

Το Waze Ads είναι μια πλατφόρμα διαφημίσεων η οποία έχει σχεδιαστεί για την προώθηση των επιχειρήσεων μέσω της εφαρμογής Waze. Σε αυτή την πλατφόρμα μπορούν να διαφημιστούν όλες οι επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους. Στο Waze μπορούν να συνδεθούν οι διαφημιζόμενοι απευθείας με τους πελάτες ενώ αυτοί βρίσκονται εν κινήσει. 

Τρομερό; Ακόμη δεν είδατε τίποτε!

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ WAZE ADS;

To Waze είναι μια προηγμένη εφαρμογή που έχει ως σκοπό την επίλυση των προκλήσεων των μεταφορών. Αυτό επιτυγχάνεται απ’ τους ανθρώπους με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Σου δίνεται έτσι η δυνατότητα να συνεισφέρεις στα δεδομένα του δρόμου, να επεξεργάζεσαι χάρτες του waze και να συμβάλεις στον τρόπο που κινούμαστε καθημερινά.

Το Waze crowdsources διαθέτει στο κοινό πληροφορίες, όπως κυκλοφορία, ατυχήματα, κλείσιμο δρόμων, καιρικές συνθήκες, ζώνες εκκένωσης και πολλά άλλα. Υπάρχουν 30 χιλιάδες συντάκτες χαρτών παγκοσμίως που συμβάλλουν στο Waze δημιουργώντας πάνω από 50+ εκατομμύρια επεξεργασίες χαρτών κάθε μήνα! Όλες οι οδικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο επιτρέπουν στο Waze να παρέχει την βέλτιστη διαδρομή.

Με περισσότερους από 130 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, το Waze είναι η μεγαλύτερη εφαρμογή κυκλοφορίας και πλοήγησης με βάση την κοινότητα στον κόσμο.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της κυκλοφορίας και της συμφόρησης στους δρόμους. Η ζωή μας σίγουρα θα βελτιωθεί καθώς ο χρόνος που αφιερώνουμε καθημερινά στο μποτιλιάρισμα είναι μεγάλος!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ WAZE ADS;

Μπορείτε να προσεγγίσετε πελάτες σε κοντινή απόσταση με διαφημίσεις Waze. Οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών διαφημίζονται στο Waze για να συνδεθούν απευθείας με τους καταναλωτές ενώ βρίσκονται εν κινήσει, προκειμένου να αυξήσουν την προσέλκυση και την προσοχή και να μετατρέψουν τις τοποθεσίες επιχειρήσεων σε προορισμούς. Με μοναδική στόχευση που εστιάζει στον οδηγό και δυνατότητες παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο, το Waze έχει τη δύναμη να προσεγγίζει τους καταναλωτές σε διαφορετικά περιβάλλοντα του ταξιδιού τους.

4 ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ WAZE

Η IMBNet κατέχει την εξειδίκευση στην πλατφόρμα του Waze και μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες διαφήμισης και υποστήριξης. Στο Waze, γνωρίζουμε τους εν κινήσει πελάτες. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσεγγίσετε πελάτες στην τέλεια στιγμή με ουσιαστικό τρόπο. Οι Wazers που κινούνται καθημερινά κοντά στην επιχείρησή σας ή έχουν επισκεφτεί συναφή επιχείρηση με τη δική σας θα βλέπουν την δική σας διαφήμιση στο χάρτη. Διαφημιστείτε στο χώρο του Waze και αποκτήστε νέους πελάτες! Ελάτε σε επικοινωνία με την ομάδα μας για να σας υλοποιήσει την βέλτιστη καμπάνια Waze.

Συμπληρώστε την παρακάτω
φόρμα επικοινωνίας

Απαντάμε το συντομότερο δυνατό!

Μην παραλείψετε! Πριν μας αποστείλετε email διαβάστε τους όρους χρήσης του ιστοτόπου μας.