ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Website Δείτε εδώ!
logo
logo

Contact us

Awesome Image Awesome Image

Μας αρέσει πολύ να βρίσκουμε έξυπνα μηνύματα και στρατηγικές για τις διαφημίσεις της επιχείρησής σας. Προσπαθούμε η δουλειά μας να είναι τόσο αξιόλογη, όσο αξιόλογη είναι και η επωνυμία σας.

Διαχείριση Social Media

Facebook Pixel

Το Facebook Pixel είναι ένα μικρό και απαραίτητο κομμάτι κώδικα που τοποθετείται σε μια ιστοσελίδα και παρακολουθεί τις ενέργειες των χρηστών μετά την αλληλεπίδρασή τους με διαφημίσεις σε Facebook & Instagram.

Βοηθάει στην σωστή μέτρηση των μετατροπών, στο remarketing και στην δημιουργία προσαρμοσμένων κοινών, με αποτέλεσμα οι διαφημιστικές σας καμπάνιες να είναι πιο στοχευμένες, πιο αποδοτικές και βεβαίως πιο value-for-money.

Το Facebook υποστηρίζει τις μεγαλύτερες πλατφόρμες CMS όπως WordPress, Magento, OpenCart, Drupal, Shopify, PrestaShop αλλά και την συνεργασία με το GTM (Google Tag Manager).

Commerce Manager

Ξέρουμε πόσο πονοκέφαλος μπορεί να είναι η συνεχής καταχώρηση προϊόντων στο Ε-shop σας.

Γι’ αυτό κι εμείς σας βγάζουμε από τον κόπο και προσθέτουμε όλα τα προϊόντα σας στο Facebook κατάστημά σας και δημιουργούμε για εσάς έναν κατάλογο προϊόντων (Product Catalog) για την δημιουργία δυναμικών διαφημίσεων, ιδανικών για την αύξηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων.

TikTok Pixel

Παρόμοια με το Facebook Pixel, το TikTok Pixel είναι ένα κομμάτι κώδικα που τοποθετείται σε μια ιστοσελίδα και “ακολουθεί” τις κινήσεις των χρηστών που έχουν φτάσει στην ιστοσελίδα και δίνει χρήσιμα δεδομένα σχετικά με το κοινό, τις προτιμήσεις του και εξυπηρετεί στην βελτιστοποίηση των διαφημίσεων σας.

Payment Setup

Κάθε επιχείρηση έχει εξατομικευμένες ανάγκες, γι’ αυτό κι εμείς δημιουργούμε το ιδανικό πλάνο για εσάς, σύμφωνα με το διαθέσιμο προϋπολογισμό σας.

Συζητούμε μαζί το ιδανικό ύψος κάθε καμπάνιας αλλά και το πώς θα κατανεμηθεί ο προϋπολογισμός σε μηνιαία βάση.

Ρυθμίζουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες πληρωμών, αλλά και προσθέτουμε τα στοιχεία της επιχείρησή σας στο Διαφημιστικό Λογαριασμό ώστε να είναι πάντοτε σωστά και ενημερωμένα.

Κοινά (Audiences)

Είναι οι δυνητικοί σας πελάτες, οι υπάρχοντες πελάτες σας ή και οι αναποφάσιστοι που ακόμη δεν αποφάσισαν να αγοράσουν από εσάς. Όλοι αυτοί έχουν αξία, αρκεί να μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε.

Γι’ αυτό κι εμείς δημιουργούμε τα σωστά κοινά πελατών βάσει προτιμήσεων (Core Audiences), βάσει συμπεριφοράς (Custom Audiences) αλλά και παρόμοια κοινά(Lookalike Audiences) βάσει των δεδομένων που ήδη έχουμε από πελάτες σας.

Video Marketing

Η ομάδα μας είναι ικανή να προσαρμοστεί άμεσα σε νέες τακτικές marketing που μπορούν να αναβαθμίσουν την παρουσία σας στα Social Media! Διαθέτουμε μια δυναμική και ευέλικτη ομάδα, που αποτελείται από Digital Strategist, Creator Editor και έμπειρο φωτογράφο βιντεολήπτη.

Τα γυρίσματα μπορούν να πραγματοποιηθούν οπουδήποτε, ενώ επιδιώκουμε πάντα να την value4money συνεργασία στον πελάτη μας. Ρίξτε μια ματιά στα εντυπωσιακά βίντεο που έχουμε δημιουργήσει και επικοινωνήστε άμεσα με την ομάδα μας.

Listen here!

Τα 4 "δυνατά" μας σημεία που κάνουν τη διαφορά!

Εξειδικευμένη Ομάδα Digital Marketing

αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την καθοδήγηση για το στήσιμο των σελίδων σας στα διάφορα Social Media κανάλια.

Σχεδιασμός Γραφικών, Εικόνων & Videos

από έμπειρους designers δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ελκυστικότητά τους.

Social Media Management

προσαρμόζοντας τις δικές σας ανάγκες και τους στόχους σε ένα μηνιαίο πακέτο υπηρεσιών.

Διαρκής Υποστήριξη & Έλεγχος Απόδοσης

διαμορφώνοντας και διατηρώντας τις καμπάνιες σας στο μέγιστο επίπεδο απόδοσης.

Οι τρεις βασικοί στόχοι που μπορεί να ακολουθήσει κάθε καμπάνια στα Social Media είναι οι εξής:

Στρατηγική Marketing στα Social Media

Feature Icon

Απήχηση
(Brand Awareness)

Η τέλεια λύση για να αυξήσετε το όνομά σας, να δυναμώσετε το brand σας και να γίνετε γνωστοί στο πιο ένθερμο κοινό σας ή σε όσους πρέπει να σας μάθουν και να ταυτιστούν μαζί σας. Κερδίστε Likes, επεκταθείτε στο κατάλληλο γεωγραφικό, δημογραφικό και στοχευμένο βάσει ενδιαφερόντων κοινό σας, γίνετε γνωστοί, κερδίστε την εμπιστοσύνη των πελατών σας και μια θέση στην κορυφή των προτιμήσεών τους!

Feature Icon

Μετατροπές (Conversions)

Αν ο στόχος σας είναι να κερδίσετε το κάτι παραπάνω από τους πελάτες σας, τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Κερδίστε πολύτιμους συνεργάτες, αυξήστε τις πωλήσεις σας, επαναστοχεύστε τους ήδη υπάρχοντες επισκέπτες (remarketing καμπάνιες) ή οδηγήστε τους χρήστες να επισκεφθούν το φυσικό κατάστημά σας, και αυξήστε τις πωλήσεις ή τις κρατήσεις σας στον ιστότοπό σας!

Feature Icon

Αξιολόγηση Κοινού (Consideration)

Κερδίστε το ενδιαφέρον του κοινού σας, αλληλεπιδράστε, συνομιλήστε και κερδίστε το ενδιαφέρον των πελατών σας με την κατάλληλη καμπάνια που θα προτρέψει το κοινό σας να αλληλεπιδράσει μαζί σας με τον πιο κατάλληλο τρόπο για αυτούς! Είτε θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο site σας, θέλετε Likes & Comments σε κάποιο post, θέλετε να συγκεντρώσετε κάποιες φόρμες ενδιαφέροντος ή και να συνομιλήστε με πιθανούς πελάτες στο Messenger, αυτή η επιλογή είναι για εσάς!

Projects & Κόστος Διαχείρισης

Έφτασε η ώρα να πάτε την επιχείρησή σας σε άλλο επίπεδο! Εξερευνήστε τα projects μας στην υπηρεσία Διαχείριση Social Media.

social_media_portfolio

Έφτασε η ώρα να πάτε την επιχείρησή σας σε άλλο επίπεδο! Εξερευνήστε τα projects μας στην υπηρεσία της διαχείρισης των social media.

Για να υπολογίζετε το budget σας, έχουμε ετοιμάσει κάποια πακέτα που αφορούν την Διαχείριση Social Media. Ανακαλύψτε τα τώρα!

Η διαφημιστική καμπάνια που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της επιχείρησής σας.

Εικόνα

Είναι σαφώς η πιο διαδεδομένη μορφή και για πολύ καλό λόγο. Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, και όσο πιο όμορφη και άμεση είναι μια εικόνα, τόσο πιο εύκολα θα ταυτιστεί το κοινό σας μαζί της!

Video

Αν μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις φανταστείτε το βίντεο πόση απήχηση μπορεί να έχει, μιας και εκτός από εναλλαγή εικόνων έχει εφέ, μουσική, διαδραστικότητα και προτρέπει άμεσα τον καταναλωτή για το προϊόν!

Carousel Ads

Μεταφέρετε μια ιστορία, ένα προϊόν ή και πολλά προϊόντα μαζί, σε μία διαφήμιση, με το ίδιο κόστος, σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό. Επιλέξτε εικόνες και χτίστε το δικό σας μήνυμα με μεγαλύτερη ακρίβεια!

Messenger Ads

Οι πελάτες σας θέλουν να μάθουν περισσότερα για την επιχείρηση και τα προΪόντα σας; Πιάστε κουβέντα μαζί τους, συνομιλήστε, γνωρίστε τους και προσφέρετε τους λύσεις πάνω στις ανάγκες τους μέσα στο Messenger!

Canvas Ads

Με την εξειδικευμένη μορφή Canvas Ads, μπορείτε να δημιουργείτε μια μοναδική εμπειρία για τους πελάτες σας, στα smartphones τους, με προϊόντα που θα θέλουν να βλέπουν σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους!

Stories

Σύντομη, αποδοτική, άμεση και ευχάριστη! Η διαφήμιση στα Instagram & Messenger Stories έχει όλα όσα χρειάζεται για να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του επισκέπτη και να έρθει σε επαφή μαζί σας!

Dynamic Ads

Τώρα κάθε πελάτης ή κάθε άτομο στο κοινό σας μπορεί να βλέπει περιεχόμενο αποκλειστικά δημιουργημένο γι’ αυτόν! Αναλύουμε τις προτιμήσεις τους, και δημιουργούμε δυναμικές διαφημίσεις βάσει των ενδιαφερόντων και των ενεργειών του για να βλέπει πάντοτε όσα τον ενδιαφέρουν περισσότερο!

Retargeting

Οι επισκέπτες του ιστότοπού σας δε βρέθηκαν τυχαία εκεί. Ενδιαφέρονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και εμπιστεύονται το Brand σας. Προσελκύστε τους ξανά λοιπόν και μετατρέψτε τους σε αγοραστές με διαφημίσεις που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά τους και τις προτιμήσεις τους!

Technologies we work with

Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo

MAKE YOUR PROJECT REAL

Ας ξεκινήσουμε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας!