ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Website Δείτε εδώ!
logo
logo

Contact us

Awesome Image Awesome Image

FAQ

Συχνά μας ρωτάτε...

Η διάρκεια κατασκευής ενός ιστότοπου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως αν πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα ή website παρουσίασης επιχείρησης, η πολυπλοκότητα του έργου, ο αριθμός των λειτουργιών που πρέπει να προστεθούν, και η συνεργασία μεταξύ των εμπλεκομένων μερών. Επίσης, η διαθεσιμότητα πληροφοριών και υλικού από τον πελάτη επηρεάζει τον χρόνο παράδοσης.

Συνήθως, μικροί ιστότοποι (1 - 3 υποσελίδες) μπορεί να κατασκευαστούν σε 1 εβδομάδα, ενώ πιο περίπλοκα έργα, όπως εταιρικές ιστοσελίδες με πολλές λειτουργίες, ενδέχεται να απαιτούν έως και 3 εβδομάδες.

Η κατασκευή ενός e-shop πραγματοποιείται συνήθως σε 6 εβδομάδες.

Είναι σημαντικό να καθορίσετε καθαρά τις ανάγκες σας και να επικοινωνήσετε με τους εμπειρογνώμονες σε κατασκευή ιστότοπων για μια πιο ακριβή εκτίμηση του χρόνου που απαιτείται για το δικό σας έργο.

Για να κλείσετε ραντεβού μαζί μας, έχετε τρεις επιλογές:

1. Επίσκεψη στα γραφεία μας στη διεύθυνση Κορυτσάς 24, Νέα Χαλκηδόνα - Φιλαδέλφεια, Αττική.

2. Online συνάντηση μέσω Google Meet ή άλλης εφαρμογής.

3. Επίσκεψη στον χώρο σας, εάν βρίσκεστε εντός της Αττικής.

Παρακαλούμε επιλέξτε τη μέθοδο που σας βολεύει και επικοινωνήστε μαζί μας για να ορίσουμε το ραντεβού σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων:

Ιστοσελίδες Παρουσίασης Επιχείρησης και Υπηρεσιών.

Eshops:

Κατασκευή Eshops χρησιμοποιώντας τα CMS Shopify, OpenCart & Woocommerce.

Διαφημιστικές Καμπάνιες:

PPC Marketing

SEO

Email Marketing

Social Media Marketing

Σχεδιασμός και Δημιουργικότητα:

Graphic Design

Creative Content

Διαφημιστικές Πλατφόρμες:

Google Ads

Influencer Marketing

Παρέχουμε επίσης και άλλες υπηρεσίες που ανήκουν στον ευρύτερο τομέα της διαδικτυακής διαφήμισης. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη που αφορά την προβολή και την επιτυχημένη παρουσίαση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Η ομάδα μας αποτελείται από 14 εξειδικευμένα άτομα, κάθε ένα με μεγάλη όρεξη και δίψα για να ανταποκριθεί στα πιο απαιτητικά έργα.

Οι περισσότεροι από τα μέλη της ομάδας έχουν πάνω από 4 χρόνια προϋπηρεσίας και εργάζονται ενεργά δια ζώσης. Κάθε μέλος φέρνει την εμπειρία και τις δεξιότητές του στο τραπέζι, επιδιώκοντας την υψηλότερη ποιότητα και αποτελεσματικότητα σε κάθε project.

Η IMBNet ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 και από τότε έχει υλοποιήσει επιτυχώς πάνω από 550 projects.

Μια από τις σημαντικότερες στιγμές της πορείας μας ήταν η κατάκτηση της 3ης θέσης στα Dime Awards 2023, στην κατηγορία Best Search Marketing. Στην ίδια διοργάνωση, η πρώτη θέση ανήκει στη Vodafone, ενώ η δεύτερη στο Πλαίσιο Computer.

Είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό που αυτή η επιτυχία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς η συνεργασία μας με τη μικρή επιχείρηση Δημητρίου Ελαστικά (d-elastikashop.gr) το 2014, εξελίχθηκε σε μια επιτυχημένη παρουσία και κυριαρχία στο διαδίκτυο, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη του πελατολογίου της.

Listen here!

MAKE YOUR PROJECT REAL

Ας ξεκινήσουμε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας!