ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Website Δείτε εδώ!
logo
logo

Contact us

Awesome Image Awesome Image
social_media_simvoules

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: 5 Tips για σωστή & αποδοτική προβολή για την επιχείρησή σου

Listen here!

Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν, θέλοντας και μη, αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, αλλά και της επιχείρησής σας. Πώς όμως μπορούν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για την επιχείρησή σας να μετατραπούν από πονοκέφαλο, σε μια δημιουργική και παραγωγική διαδικασία; Η απάντηση είναι απλή: Αρκεί να ακολουθήσετε τα 5 βασικά Tips για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από τους Social Media Experts της IMBnet.gr!

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης - Διαχείριση Social Media - IMBnet.gr

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης – Δημιούργησε, ανάλυσε, αυτοσχεδίασε!

Tip #1: Εστίασε στην ποιότητα

Followers, ακόλουθοι, οπαδοί, θαυμαστές! Όπως και αν ονομάζεις το κοινό σου, είναι εκεί και σε ακολουθούν για ένα και μόνο λόγο: Τους αρέσει αυτό που κάνεις. Γι’ αυτό εστίασε απόλυτα στην ποιότητα του περιεχομένου σου, και δώσε στους ακόλουθούς σου ότι καλύτερο έχουν φανταστεί.

Tip #2: Ανάλυσε τα δεδομένα σου

Πώς όμως θα κάνεις μια σωστή διαχείριση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης; Και πώς θα δώσεις το καλύτερο στους θαυμαστές σου αν δε γνωρίζεις ποιοι ακριβώς είναι; Ανάλυσε λοιπόν τα δεδομένα σου, μάθε τους followers σου, και βρες ποιο είναι το target market σου.

Tip #3: Προγραμμάτισε το χρόνο σου

Φυσικά, η σωστή διαχείριση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι απόλυτα συνυφασμένη με τη σωστή διαχείριση του χρόνου σου. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Προγραμμάτισε! Δημιούργησε ένα πλάνο ενεργειών, περιεχομένου και διανομής του και προγραμμάτισε το για όταν το χρειάζεσαι!

Tip #4: Χρησιμοποίησε κάθε δυνατό εργαλείο Analytics

Είτε χρησιμοποιείς το Google Analytics, είτε το Facebook Analytics, είτε το Instagram Analytics, τα δεδομένα που μπορείς να αποκομίσεις θα αποδειχθούν πολύτιμα! Θα έχεις στα χέρια σου πληροφορίες από τους χρήστες ή τους θαυμαστές σου, που θα δηλώνουν τόσο τις προτιμήσεις τους, αλλά και τις ανάγκες τους! Bingo!

Tip #5: Να είσαι αληθινός/ή!

Οι ακόλουθοί σου εμπιστεύονται και αγαπούν το brand σου! Μην ξεχνάς όμως πως όλα τα Social λέγονται «Κοινωνικά Δίκτυα» για συγκεκριμένο λόγο. Ενώνουν ανθρώπους. Μη φοβηθείς να βγάλεις την ανθρώπινη πλευρά του χαρακτήρα σου προς τα έξω! Nα δώσεις τη δική σου προσέγγιση και οπτική γωνία σε κάθε ζήτημα που είναι σημαντικό για εσένα και το brand σου!

Εσείς, πώς θεωρείτε πως μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας; Αφήστε μας τα σχόλιά σας και μάθετε περισσότερα για μια σωστή & ολοκληρωμένη προβολή & προώθηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από την ομάδα της IMBnet.gr εδώ!

Facebook
Twitter
LinkedIn