ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Website Δείτε εδώ!
logo
logo

Contact us

Awesome Image Awesome Image
google_3_pack

Τι είναι το Google 3 – Pack;

Listen here!

Πριν καταλάβετε τη χρησιμότητα της, και το πως θα ωφελήσει την επιχείρησή σας η συγκεκριμένη μέθοδος είναι καλό να μάθετε τι είναι.

Το Google 3 Pack είναι η εμφάνιση των τριών κορυφαίων αποτελεσμάτων για τοπικά (local) αποτελέσματα SERP (δείτε τον παρακάτω πίνακα). Όταν ένας χρήστης αναζητεί μια υπηρεσία ή ένα προϊόν στο μηχανισμό αναζήτησης (Search) της Google εμφανίζονται 3 αποτελέσματα επιχειρήσεων. Θα έχετε παρατηρήσει και εσείς όταν ψάχνετε κάτι στην αναζήτηση της Google, σας εμφανίζει εκτός από τα οργανικά αποτελέσματα (SEO) και τις διαφημιστικές καμπάνιες (PPC) τριών επιχειρήσεων που διαθέτουν χάρτη, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά όπως αξιολογήσεις, link του ιστότοπου (αν υπάρχει) καθώς και οδηγίες πλοήγησης.

 

Με αυτό τον τρόπο η Google ενισχύει την τοπική αγορά και βοηθάει τον χρήστη να βρει αυτό που ψάχνει άμεσα χωρίς να χρειάζεται να μεταφερθεί πολλά χιλιόμετρα μακριά από την τοποθεσία του.

Εφόσον μάθατε πλέον τι είναι το Google 3 – Pack σίγουρα θα σας γεννηθεί το παρακάτω ερώτημα:

  • Πως μπορώ να αυξήσω την κατάταξή μου στο Google 3 Pack;

Η απάντηση είναι απλή. Δεν μπορείτε να αυξήσετε την κατάταξή σας διότι αυτό εξαρτάται από το άτομο που εκτελεί την αναζήτηση.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βελτιστοποιήσετε την παρουσία σας στο Google 3 Pack ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κλικάρουν οι χρήστες επάνω στη δική σας επιχείρηση.

 

Πως μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το Google 3 – Pack της επιχείρησής σας;

Εφαρμόστε τα παρακάτω tips και κερδίστε περισσότερους πελάτες.

 

  1. Δημιουργήστε λογαριασμό στο Google my Business και συμπληρώστε όσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε.
  2. Μην παραλείψετε να ανεβάσετε το λογότυπο της επιχείρησης, φωτογραφικό υλικό, αναλυτικό εταιρικό κείμενο και περιγράψτε όσο καλύτερα μπορείτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχετε.
  3. Χρησιμοποιήστε σημαντικές λέξεις κλειδιά που αντιπροσωπεύουν τη δική σας επιχείρηση. Μπορείτε να προσθέσετε τις κορυφαίες λέξεις κλειδιά τόσο στην επωνυμία της επιχείρησης όσο και στο εταιρικό σας κείμενο.
  4. Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα που δίνει το Google my Business και δημιουργήστε ιστοσελίδα. Είναι πολύ εύκολη διαδικασία. Δείτε για παράδειγμα τη δική μας ιστοσελίδα à https://imbnet-digital-marketing-magento-eshop.business.site/?m=true
  5. Να είστε ακριβείς στο ωράριο λειτουργίας της επιχείρησης, στα τηλέφωνα επικοινωνίας, στη διεύθυνση (οδό και αριθμό) και στον ταχυδρομικό σας κώδικα.
  6. Τέλος, πολύ σημαντική ενέργεια αποτελεί να μαζέψετε πολλές ‘καλές’ κριτικές. Ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να αφήσουν μια κριτική στο Google my Business σας. Αυτό θα σας βοηθήσει ώστε να αναπτύξετε περισσότερο το πελατολόγιό σας σε άτομα που δεν σας γνωρίζουν. Αυξάνεται ο δείκτης εμπιστοσύνης για τη δική σας εταιρεία.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον στο άρθρο μας μπορείτε να το κοινοποιήσετε στα Social Media ή να το στείλετε σε έναν φίλο σας.

Ευχαριστούμε.

Facebook
Twitter
LinkedIn