ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Website Δείτε εδώ!
logo
logo

Contact us

Awesome Image Awesome Image
Google Ads Τρόποι Πληρωμής

Google Ads Τρόποι Πληρωμής

Listen here!

Google Ads Τρόποι Πληρωμής

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για Google Ads Τρόποι Πληρωμής και βέλτιστο τρόπο, καθώς και πώς λειτουργεί ο μηχανισμός χρεώσεων στο Google Ads.

Ξεκινάμε με τις πιο σημαντικές ερωτήσεις που μας κάνετε σε συχνή βάση.

 

  • Ποια κάρτα να χρησιμοποιήσω;

Συνιστάται η χρήση της χρεωστικής κάρτας της διαφημιζόμενης επιχείρησης, η οποία μοιράζεται το ίδιο ΑΦΜ. Αποφύγετε τη χρήση της κάρτας συζύγου ή άλλων συγγενικών προσώπων.

Επιπρόσθετα, μπορείτε να προσθέσετε την πιστωτική σας κάρτα. Ο πιο συνηθισμένος τύπος καρτών που μπορείτε να καταχωρήσετε είναι Mastercard, Visa, American Express, Discover και Diners Club.

Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα διαθέτει επαρκές υπόλοιπο, καθώς η Google μπορεί να τραβήξει χρήματα οποιαδήποτε στιγμή για να καλύψει το διαφημιστικό σας budget. Θα το αναλύσουμε παρακάτω το συγκεκριμένο.

 

  • Ποια είναι η διαδικασία προσθήκης της κάρτας;

Κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας στο Google Ads, θα σας ζητηθεί να προσθέσετε την κάρτα. Η Google θα πραγματοποιήσει επαλήθευση μέσω της εφαρμογής σας στην τράπεζας. Αν έχετε κατεβάσει την εφαρμογή της τράπεζας στην κινητή σας συσκευή, η επαλήθευση θα πραγματοποιηθεί με έγκριση στην ειδοποίηση που θα λάβετε σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Σε αντίθετη περίπτωση θα χρειαστεί να συνδεθείτε στο account σας (username-password) στην τράπεζα για να εγκρίνετε αυτή τη διαδικασία.

 

  • Πώς χρεώνει η Google;

Η Google χρεώνει το διαφημιστικό σας budget σταδιακά. Ξεκινά με μικρά ποσά (π.χ. 10€) και αυξάνει σταδιακά το όριο (π.χ. 50€, 350€, 500€) καθώς αποδεικνύεται η αξιοπιστία σας. Με την προσθήκη της κάρτας θα σας πιστώσει τα πρώτα 10€ στο λογαριασμό σας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει την πίστωση όπως αναφέραμε βήμα -βήμα. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι η αυτοματοποιημένη.

 

  • Ποια είναι η προτεινόμενη μέθοδος πληρωμής;

Η αυτοματοποιημένη μέθοδος πληρωμής είναι η βέλτιστη επιλογή. Η Google θα τραβήξει αυτόματα τα χρήματα από την κάρτα σας όταν το διαφημιστικό σας budget φτάσει στο όριο, διασφαλίζοντας την ομαλή ροή των διαφημίσεων. Η μη αυτόματη μέθοδος προϋποθέτει να είστε σε διαρκή επαγρύπνηση , ώστε να παρακολουθείτε τη spend budget.

 

Ενημέρωση λογιστή:

Ενημερώστε τον λογιστή σας για τις πληρωμές σας στο Google Ads, καθώς θα λαμβάνετε ενδοκοινοτικά τιμολόγια από την Ιρλανδία. Τα τιμολόγια αυτά πρέπει να κατατίθενται έως τις 25 του κάθε μήνα.

 

Συχνότητα πληρωμών:

Η Google πραγματοποιεί εκκαθάριση λογαριασμού την 1η ή 2η του κάθε μήνα, χρεώνοντας σας για τη διαφημιστική δαπάνη του προηγούμενου μήνα.

Επιπλέον, η Google μπορεί να τραβήξει χρήματα οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο μήνα αν και εφόσον φτάσει στο όριο των 500€ ή στο όριο που έχετε εσείς θέσει.

Επίσης, η Google για διάφορους αβέβαιους παράγοντες μπορεί να ζητήσει να πληρωθεί το πιστωτικό υπόλοιπο ανεξάρτητα απ΄τους αναφερθέντες λόγους.

 

Συμβουλές:

  • Χρησιμοποιήστε χρεωστική κάρτα με επαρκές υπόλοιπο.
  • Ενεργοποιήστε την αυτοματοποιημένη πληρωμή.
  • Ενημερώστε τον λογιστή σας.
  • Καταθέστε τα ενδοκοινοτικά τιμολόγια έως τις 25 του κάθε μήνα.

 

Σημαντικές πληροφορίες:

  • Το Google Ads δεν δέχεται προπληρωμένες κάρτες.
  • Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Google Ads της IMBnet στο 210 85 42 567 για τυχόν απορίες.

 

Συμπέρασμα:

Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές, μπορείτε να διασφαλίσετε την ομαλή πληρωμή του λογαριασμού σας στο Google Ads και να μεγιστοποιήσετε την απόδοση των διαφημίσεων σας.

Facebook
Twitter
LinkedIn