ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Website Δείτε εδώ!
logo
logo

Contact us

Awesome Image Awesome Image

6o Hercules 2024

Listen here!

Χθες ολοκληρώθηκε το 6ο Hercules, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός σωματικής διάπλασης που γίνεται στην Ελλάδα!

Διοργανωτής του διαγωνισμού είναι εδώ και πολλά χρόνια ο Κώστας Σταμάτης, ιδρυτής της εταιρείας RGNS – συμπληρώματα διατροφής, και εκφωνητής του διαγωνισμού.

Το event πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Novotel και σημείωσε ρεκόρ συμμετοχής! Παρά τον μεγάλο χώρο, η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ευγενούς άμιλλας. Εκεί όλοι οι αθλητές άνδρες και γυναίκες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ήταν σε απίστευτη φόρμα!

Πολλοί χαρακτήρισαν τον διαγωνισμό ως τον καλύτερο της τελευταίας δεκαετίας, χάρη στην εξαιρετική οργάνωση και τη θερμή παρουσία του κοινού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ως καλεσμένοι σημαντικοί αθλητές όπως ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Τάσος Κολιγκιώνης, και η πραγματική μάχη για τον τίτλο διεξήχθη μεταξύ του Αλιμπάκη και του Μουσουνίδη, δύο υπεραθλητών απ΄τη Θεσσαλονίκη που κράτησαν το κοινό σε εγρήγορση μέχρι το τέλος.

Η IMBNET AGENCY ανέλαβε την προβολή και το επικοινωνιακό μέρος του διαγωνισμού, εξασφαλίζοντας ότι η εκδήλωση θα φτάσει γρήγορα και αποτελεσματικά στα μάτια και τα αυτιά όλων των φίλων του αθλήματος.

Επιπλέον, προτείναμε σε επιχειρήσεις από το πελατολόγιό μας, όπως ο Μεγάλος Χορηγός KLS ICE BAR και η εταιρεία BET GAGA, να διαφημιστούν στον διαγωνισμό. Η παρουσία τους στο κεντρικό banner, η προβολή τους στον προτζέκτορα, η δημιουργία stand, φυλλαδίων και περιπτέρων, συνέβαλαν στην επιτυχία τους. Οι επιχειρήσεις που βρέθηκαν εκεί “ξεπούλησαν” και δημιούργησαν πρόσφορο έδαφος για σύνδεση με το κοινό μέσω social media, αναπτύσσοντας την αναγνωρισιμότητά τους.

Καλύψαμε την διοργάνωση βιντεοσκοπώντας και φωτογραφίζοντας κάθε σημαντική στιγμή, εξασφαλίζοντας πλούσιο υλικό για τις επιχειρήσεις για το portfolio τους και προετοιμαζόμενοι για το 7ο Hercules το 2025!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κώστα Σταμάτη και την εταιρεία RGNS για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, αναθέτοντάς μας την διαφήμιση αυτού του σημαντικού διαγωνισμού.

Facebook
Twitter
LinkedIn