ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Website Δείτε εδώ!
logo
logo

Contact us

Awesome Image Awesome Image
Διαδικασία ενεργοποίησης Klarna σε Eshop

Διαδικασία Ενεργοποίησης Klarna σε Eshop

Listen here!

Η Klarna θεωρείται μια εξαιρετική λύση για τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα, παρέχοντας τη δυνατότητα άτοκων δόσεων. Είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία που έχει γνωρίσει μεγάλη άνθηση τον τελευταίο καιρό, με ολοένα και περισσότερα e-shop να την ενσωματώνουν στις διαδικασίες checkout τους.


Σε προηγούμενο άρθρο, αναφέραμε τα πλεονεκτήματα που θα αποκομίσετε αν προσθέσετε την Klarna ως μέθοδο πληρωμής στο eshop σας. Σε αυτό το άρθρο, θα αναλύσουμε τη διαδικασία για να έχετε μια σαφή εικόνα της ενσωμάτωσης της Klarna.

Βήματα:

1. Δημιουργία Επαγγελματικού Λογαριασμού Klarna

Το πρώτο απαραίτητο βήμα είναι η δημιουργία του επαγγελματικού λογαριασμού στην Klarna. Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό συνεργάτη, θα χρειαστείτε το εταιρικό σας email, το URL του eshop σας και τη χώρα στην οποία δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας.

Εισάγετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας και ανεβάστε όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Για παράδειγμα, στις ατομικές επιχειρήσεις, τα απαιτούμενα έγγραφα περιλαμβάνουν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη, έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ με τη διεύθυνση κατοικίας του ιδιοκτήτη και το έγγραφο έναρξης της επιχείρησης. Τα έγγραφα αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη μορφή της εταιρείας.

2. Ενσωμάτωση Klarna στο Eshop

Μόλις εγκριθεί και ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας από την Klarna, μπορείτε να προχωρήσετε στην ενσωμάτωση του μηχανισμού πληρωμών της Klarna στο eshop σας. Αυτό περιλαμβάνει την εγκατάσταση του δωρεάν Plugin/App της Klarna και τη σύνδεσή του με τα στοιχεία πελάτη σας στην Klarna για την ενεργοποίηση.

Το plugin μπορείτε να το βρείτε στον κατάλογο εφαρμογών του Shopify App Store και στον κατάλογο των plugins του WordPress, αναζητώντας τη λέξη “Klarna”.

Klarna WooCommerce Plugin
Klarna Shopify App

3. Ρύθμιση Προϋποθέσεων Πληρωμής

Στο τρίτο βήμα, θα πρέπει να ελέγξετε τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα προσφέρετε πληρωμή με 3 άτοκες δόσεις μέσω της Klarna στους πελάτες σας.

Αν επιθυμείτε να προσφέρετε 3 άτοκες δόσεις για παραγγελίες άνω των 60€, τότε θα πρέπει να ρυθμίσετε τους κανόνες ώστε να ικανοποιείται αυτή η συνθήκη και να ενεργοποιείται η πληρωμή με 3 άτοκες δόσεις.

Αυτό μπορεί να γίνει και να παραμετροποιηθεί με πρόσθετες 3rd party εφαρμογές και plugins, ανάλογα με τη χρήση που επιθυμείτε. Αυτές οι εφαρμογές/plugins μας δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόζετε τους τρόπους πληρωμής στη σελίδα του checkout, ώστε να εμφανίζονται ή να αποκρύπτονται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

4. Δοκιμές Λειτουργικότητας

Στο τέταρτο βήμα, αφού ρυθμίσετε τις συνθήκες πληρωμής που επιθυμείτε, θα πρέπει να προχωρήσετε σε δοκιμές. Οι δοκιμές πραγματοποιούνται στο checkout, για να βεβαιωθείτε πως η δυνατότητα πληρωμής με δόσεις εμφανίζεται και λειτουργεί σωστά βάσει των προϋποθέσεων που έχετε ορίσει.

Σας προτείνουμε να κάνετε δοκιμές με όλα τα πιθανά σενάρια, για να σιγουρευτείτε πως κάθε πελάτης θα βλέπει μόνο τους τρόπους πληρωμής που θέλετε εσείς.

5. Ενημέρωση Όρων Χρήσης και Πολιτικών

Αφού ολοκληρώσετε τους ελέγχους, είναι πολύ σημαντικό να ενημερώσετε τους Όρους Χρήσης, τους Τρόπους Πληρωμής και τις επιμέρους σελίδες Πολιτικών του καταστήματος, ώστε να αντικατοπτρίζουν τις νέες πολιτικές αγοράς με 3 άτοκες δόσεις.

Αυτό θα διασφαλίσει ότι όλοι οι πελάτες σας είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσουν σε αγορά, αποφεύγοντας πιθανές παρεξηγήσεις.

6. Προσθήκη Προωθητικού Υλικού

Τέλος, προτείνεται να προσθέσετε προωθητικό υλικό στις σελίδες του καταστήματος, όπως στη σελίδα προϊόντος, στην αρχική σελίδα και σε άλλα σημεία που θεωρείτε χρήσιμα για τους πελάτες σας. Παραδείγματα περιλαμβάνουν προωθητικά banners, pop-ups, links προς την ιστοσελίδα της Klarna και συχνές ερωτήσεις.

Δείτε το βίντεο

Facebook
Twitter
LinkedIn